reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Chciałam Wam poprawiś humor :)
Ja dzisiaj od rana u weterynarza, bo moja kicia najadła się żonkila i prawie nie przeszła na drugą stronę mocy:-( Na szczęście szybka interwencja lekarza ją uratowala... I jak tu zrobić wiosenny nastrój przy kotach:confused:
Jutro mam wizytę, a dzisiaj trzymam kciuki za wszystkie mające wizytę dzisiaj:-)

Poczytałam was trochę, ale szczerze mówiąc na szybko to takie gonienie diabła po ciemku ;-)
Louise- my tez grzesznicy i jakoś mi niespieszno, tylko denerwują mnie pewne sytuacje... Np chrzciny- no my grzesznicy pół roku lataliśmy z kościoła do kościoła żeby łaskawie jakiś ksiądż się zgodził. Poza tym nazwisko- córa ma po tacie i mi czasem trudno wyciągnąć jakieś informacje bo w dowodzie mam inne niż własne dziecko i robią się schody...To potrafi zachęcić do "aktu zakupu męża" ;-)
Spooko,nie jestes sama :-p

My jeszcze młodzi jesteśmy i uważam,że najpierw powinniśmy skonczyć naukę i dopiero sie brać za ślub.Nie ma co się spieszyć z taką decyzją a już w ogóle bez sensu jest robienie czegoś pod presją 'bo dziecko w drodze' :tak:

Mruczka, mój Mruczuś też uwielbia wcinać kwiatki,liście...potem czasami wymiotuje ale jak widać nie zraża go to do ich zjadania :sorry2:

Ja zostałam powitana w domciu ślicznym bukiecikiem róż z hmm... to wygląda jak stokrotki/rumianki ale kilka na jednej łodyże.Nie znam się tak na kwiatach :-p

Wszystkim Beatką wszystkiego najlepszego!:-)

Zdrówka dla wszystkich chorych mamusiek oraz ich pociech!

Ojejku jaki kwiacior:-D:-D:-D Chociaz wirtualnego dostalam;-) Dzieki. emih zdrowka dla waszej rodzinki, wszytskeigo najlepszego dla tych , ktore maja dzisiaj imieniny.

kurde ashika szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie bo ja bym chętnie z toba połaziła za tą podłogą.
nie kus bo autem to nie tak daleko znowu a jakbym sie uparla kupowaac plytki u ciebie ??? :-D

Ja się tylko szybko witam i zmykam na razie.
Wieeelkie życzenia

Chciałam Wam poprawiś humor :)
Ja dzisiaj od rana u weterynarza, bo moja kicia najadła się żonkila i prawie nie przeszła na drugą stronę mocy:-( Na szczęście szybka interwencja lekarza ją uratowala... I jak tu zrobić wiosenny nastrój przy kotach:confused:
Jutro mam wizytę, a dzisiaj trzymam kciuki za wszystkie mające wizytę dzisiaj:-)
Ty to masz szczescie ostatnio z tymi kiciami bidulko a kolejna bidulka kicia trzymam kciuki zeby szybciutko bylo ok,
sama robie projekt ale taka metoda "chalupnicza" troche i lypie oczami w te plytki jak je ukladam a tu mi wali taki "kwiatuszek" po oczach az odskoczylam od stolu :-D fajnie

reklama
Do góry