reklama
Chciałam Wam poprawiś humor 
Ja dzisiaj od rana u weterynarza, bo moja kicia najadła się żonkila i prawie nie przeszła na drugą stronę mocy:-( Na szczęście szybka interwencja lekarza ją uratowala... I jak tu zrobić wiosenny nastrój przy kotach
Jutro mam wizytę, a dzisiaj trzymam kciuki za wszystkie mające wizytę dzisiaj:-)
Ja dzisiaj od rana u weterynarza, bo moja kicia najadła się żonkila i prawie nie przeszła na drugą stronę mocy:-( Na szczęście szybka interwencja lekarza ją uratowala... I jak tu zrobić wiosenny nastrój przy kotach

Jutro mam wizytę, a dzisiaj trzymam kciuki za wszystkie mające wizytę dzisiaj:-)
jedyneczka
Fan(ka)
mruczka ale kwiecie:-)
kassik no własnie ja też tylko straszyłam bo jakby co do czego to bym tez nie dała rady go wypchać:-)
kassik no własnie ja też tylko straszyłam bo jakby co do czego to bym tez nie dała rady go wypchać:-)
Spooko,nie jestes samaPoczytałam was trochę, ale szczerze mówiąc na szybko to takie gonienie diabła po ciemku ;-)
Louise- my tez grzesznicy i jakoś mi niespieszno, tylko denerwują mnie pewne sytuacje... Np chrzciny- no my grzesznicy pół roku lataliśmy z kościoła do kościoła żeby łaskawie jakiś ksiądż się zgodził. Poza tym nazwisko- córa ma po tacie i mi czasem trudno wyciągnąć jakieś informacje bo w dowodzie mam inne niż własne dziecko i robią się schody...To potrafi zachęcić do "aktu zakupu męża" ;-)

My jeszcze młodzi jesteśmy i uważam,że najpierw powinniśmy skonczyć naukę i dopiero sie brać za ślub.Nie ma co się spieszyć z taką decyzją a już w ogóle bez sensu jest robienie czegoś pod presją 'bo dziecko w drodze'

Mruczka, mój Mruczuś też uwielbia wcinać kwiatki,liście...potem czasami wymiotuje ale jak widać nie zraża go to do ich zjadania

Ja zostałam powitana w domciu ślicznym bukiecikiem róż z hmm... to wygląda jak stokrotki/rumianki ale kilka na jednej łodyże.Nie znam się tak na kwiatach

Wszystkim Beatką wszystkiego najlepszego!:-)
Zdrówka dla wszystkich chorych mamusiek oraz ich pociech!
oczekiwanie
Fanka BB :)
Ojejku jaki kwiacior

Chociaz wirtualnego dostalam;-) Dzieki. emih zdrowka dla waszej rodzinki, wszytskeigo najlepszego dla tych , ktore maja dzisiaj imieniny.

nie kus bo autem to nie tak daleko znowu a jakbym sie uparla kupowaac plytki u ciebie ???kurde ashika szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie bo ja bym chętnie z toba połaziła za tą podłogą.

Ty to masz szczescie ostatnio z tymi kiciami bidulko a kolejna bidulka kicia trzymam kciuki zeby szybciutko bylo ok,Chciałam Wam poprawiś humor
sama robie projekt ale taka metoda "chalupnicza" troche i lypie oczami w te plytki jak je ukladam a tu mi wali taki "kwiatuszek" po oczach az odskoczylam od stolu

oczekiwanie
Fanka BB :)
magdzia a do innego nie mozesz isc???
reklama