reklama
hej dziewczynki!:-)
ja dziś mam zakręcony dzień:-) wstałam o 6.30, jechałam do sklepu, potem piekłam ciasto, potem jechałam do lekarza po L4 i do pacjentki, potem jechałam spowrotem do domu po ciasto i z nim do pracy,poczęstować z okazji tej obrony i poklachać, teraz wróciłam zjadłam grochówke z soboty i przebieram się i jedziemy z M po mamach z kwiatkami, wróce więc wieczorkiem:-)
jutro leże plackiem
i tyłeczka nie ruszam, chyba że do lapka:-)
nadrobie Was dziewczynki jutro, miłego popołudnia i wszystkiego naj kobitki:-)
ja dziś mam zakręcony dzień:-) wstałam o 6.30, jechałam do sklepu, potem piekłam ciasto, potem jechałam do lekarza po L4 i do pacjentki, potem jechałam spowrotem do domu po ciasto i z nim do pracy,poczęstować z okazji tej obrony i poklachać, teraz wróciłam zjadłam grochówke z soboty i przebieram się i jedziemy z M po mamach z kwiatkami, wróce więc wieczorkiem:-)
jutro leże plackiem

nadrobie Was dziewczynki jutro, miłego popołudnia i wszystkiego naj kobitki:-)
jedyneczka
Fan(ka)
magdzia to nie dobrze
A jak maleńswo, wierci się?
ashika he he a przyjeżdżaj
asieńka wnioskuję po opisie że dostałaś margaretki

ashika he he a przyjeżdżaj

asieńka wnioskuję po opisie że dostałaś margaretki

magdzia to nie dobrzea jak maleńswo, wierci się?:
tak!!! Maleństwo się odezwało
oczekiwanie
Fanka BB :)
O no to jak sie odzywa brzdac to mozna poczekac
kacperek i fasolka
A teraz z innej beczki, może uzyskam od was pomoc, jak wypełniam PIT-37 (rozliczam się razem z M.) to mogę faktury za internet (widniejemy na nich oboje) odliczyć tylko mojemu M., bo mamy w sumie 660zł, więc nawet nie przekracza limitu na osobę? I drugie pytanie w załączniku PIT/O w uldze na dzieci mogę wpisać całą kwotę 1112,04zł M. czy muszę ją dzielić? Bo ja wpisałam całe odliczenie M. i zaznaczyłam, że jemu przysługuje za cały rok, bo nie bardzo rozumiem żeby jemu wpisywać, że np. przysługuje od stycznia do czerwca, a sobie od lipca do grudnia, kto to wymyślił, skoro razem mieszkamy? Jakbym miała pewność, że mogę wszystko M. powpisywać to bym pocztą wysłała, a tak to muszę jechać do skarbówki, żeby mi sprawdzili.
mozesz sobie rozliczyc za internet cala kwote tylko swojemu m
a co do ulgi to tez mozesz wpisac cala kwote na meza rozlozyc na pol moglabys wtedy gdybyscie sie osobno rozliczali a tak ze spokojem.
A tak przy okazji wszytskiego najlepszego z okazji naszego swieta i najlepsze zyczenia imieninowe tym ktore je dzis maja a wyczylatal ze sa az dwie solenizantki
Ja dzis od swojego m i synka dostalam kwiatka w doniczce
reklama
kacperek i fasolka
A dziewczyn jeszcze jedno mammi ja tez niestety nie moge sie dostac na zamkniete a tez bym z mila checia zajrzala na twoje aukcje. Wiec jesli tam nie da rady to chociaz tu taj linka
Z gory slicznie dziekuje
Z gory slicznie dziekuje