reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Już mi się tak nie śpieszy, wolę poczekać na swojego, pójdę za tydzień, a dziś na zajęciach Maleństwo się odezwało :) więc jestem spokojniejsza

reklama
Mruczka świetny kwiat :) daje po oczach

Dziś Maleństwo niespodziewanie się odezwało jak w Dniu Kobiet każda dostała od wykładowcy po cukierku - Kasztanku :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki!:-)
ja dziś mam zakręcony dzień:-) wstałam o 6.30, jechałam do sklepu, potem piekłam ciasto, potem jechałam do lekarza po L4 i do pacjentki, potem jechałam spowrotem do domu po ciasto i z nim do pracy,poczęstować z okazji tej obrony i poklachać, teraz wróciłam zjadłam grochówke z soboty i przebieram się i jedziemy z M po mamach z kwiatkami, wróce więc wieczorkiem:-)
jutro leże plackiem:tak: i tyłeczka nie ruszam, chyba że do lapka:-)

nadrobie Was dziewczynki jutro, miłego popołudnia i wszystkiego naj kobitki:-)

A teraz z innej beczki, może uzyskam od was pomoc, jak wypełniam PIT-37 (rozliczam się razem z M.) to mogę faktury za internet (widniejemy na nich oboje) odliczyć tylko mojemu M., bo mamy w sumie 660zł, więc nawet nie przekracza limitu na osobę? I drugie pytanie w załączniku PIT/O w uldze na dzieci mogę wpisać całą kwotę 1112,04zł M. czy muszę ją dzielić? Bo ja wpisałam całe odliczenie M. i zaznaczyłam, że jemu przysługuje za cały rok, bo nie bardzo rozumiem żeby jemu wpisywać, że np. przysługuje od stycznia do czerwca, a sobie od lipca do grudnia, kto to wymyślił, skoro razem mieszkamy? Jakbym miała pewność, że mogę wszystko M. powpisywać to bym pocztą wysłała, a tak to muszę jechać do skarbówki, żeby mi sprawdzili :dry:.

mozesz sobie rozliczyc za internet cala kwote tylko swojemu m
a co do ulgi to tez mozesz wpisac cala kwote na meza rozlozyc na pol moglabys wtedy gdybyscie sie osobno rozliczali a tak ze spokojem.

A tak przy okazji wszytskiego najlepszego z okazji naszego swieta i najlepsze zyczenia imieninowe tym ktore je dzis maja a wyczylatal ze sa az dwie solenizantki
Ja dzis od swojego m i synka dostalam kwiatka w doniczce

reklama
Do góry