reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Emih milo cie widziec ale te bakterie to przeginaja my tez ciebie troszke chcemy
DDDDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOO zdrowka

patipaula zgoda juz nieaktualna :-( na chwile obecna nie chce go widziec

Mama moja ma wirusowe zapalenie oskrzeli i nawet nie mam z kim isc wybrac podlogi :-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBIETKI:-)

Mnie chyba umęczyła sobotnia impreza z raczej ten katar podły bo dziś rano byłam nietomna i wstałam o 11ej:szok:Potem nawał roboty dla firmy M i dopiero doczytałam wsio co naskrobałyście.

ewa81 rutinoscorbin można, gin mi zalecił a ta maść to po prostu maść majerankowa-nie ma jakiejś nazwy specjalnej i kosztuje ok 4zł:happy2:

kusska wpadaj na pogaduchy jak najczęściej;-)

ewcik to pycha obiadek miałaś u rodziców, uwielbiam taki zestawik:-)mnie też w jednym miejscu pojawiaja się już jakiś członeczki małej, ale czy to głowizna czy piętka trudno wyczuć:tak:

kassik ja raz mojego mało nie wywaliłam z samochodu tak się mądrzył na gazie:wściekła/y:to był pierwszy i ostatni raz, teraz nie komentuje;-)

agatha spokojnie, będzie oki na połówkowym;-)ja mam jutro zwykła wizytę a połówkowe w sobote więc ja też będę marudzić w piątek:-Da co do seksu po porodzie mój eks był nawet bardziej chętny nawet niż przed:-Dale zdarza się że nabierają ojcowie wstrętu, może to niedojrzałość uczuć albo większa wrażliwość estetyczna?:confused:M będzie ze mna, był też przy Julci i nie wyobraża sobie aby go nie było.

louise he he spodobał mi się tekst o rezygnacji ze smaczniejszych rzeczy niż jajo na miękko:-Dkolegę głupio zjechać tak jakby mu się należało prawda?:sorry2:Myslisz w dodatku że kolega to zrobi jak dla siebie a tu d...pa:baffled:Moja mała to czuję że kręci się na rózne strony właśnie, gołym okiem już widzimy jak gdzieś się wypnie albo bodnie, często leży w poprzek bo czuję ją z obu stron:-)A żurek nie ma jak domowy, z dużą ilościa czosneczku i majeranku lubię choć z torebki też czasem zapodaję jakieś zupki z lenistwa:-pI gratki połówki:happy2:

madzik współczuję kataru wiem jak to jest:no:mnie czasem już trafia:wściekła/y:

ewelad to miły twój kochany, śniadanko kwiaty no no no:tak:a jawnogrzesznic tu więcej w tym ja:-D

ashika po pierwsze gratki udanych zakupów i jaka jednomyslność przy wyborze płytek, chyba pasujecie jednak z M do siebie:-Dwannoprysznic dobre rozwiązanie, ja malą Emi kąpałam w brodziku prostokatnym i kicha bo cała była na wierzchu a w wannie to frajda dla malucha, no dobra, przyznam że dla mnie też:-D

geperty też M miły o kwieciu pamiętał:happy2:

patipaula, beatka wszystkiego naj z okazji imienin:tak:

kassik ja tez zaczęłam myśleć o porodzie a właściwie o znieczuleniu pomyślałam bo choć jestem gotowa na poród bez znieczulenia i nie jestem jakoś przezrażona strasznie to pomyślałam że to komfort musi być i taki człowiek trzeźwy a nie stłamszony bólem:baffled:ale moja była b. dobra lekarka mówiła zawsze że lepiej unikać ZO przy sn bo ryzyko zawsze większe kleszczy albo próżnociągu i tak się obawiam tego:confused:

emih biedulko no fatum jakieś na choróbska wisi nad wami, mam nadzieję że może po takim nawale wszystkiego naraz póxniej nastąpią lata zdrowia i spokoju, oby jak najszybciej;-)

A mój M zapomniaj że już mi dał tą kaskę wczoraj z parapetu i pytam go jakby nigdy nic wieczorem czy mi da na butki na dzień kobiet ze 100 a on dobrze kochanie:szok:szkoda że nie zawołałam więcej:-D
A oglądacie usta-usta?Nam się spodobał:tak:

dziękuję bardzo za życzenia :tak::tak::tak::tak:
patipaula Tobie też wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrówka!

Dzisiaj jestem z Wami do 17-stej :cool2: choć raz będę w miarę na bieżąco

no u nas w wynajmowanym mieszkaniu jest ciepło i sucho, może to je uśmierciło... ja je pielęgnowałam tylko wstawiając od czasu do czasu do miski z wodą i czasem z nawozem.. a `propos tego prysznica, to całe je psikasz, tak? jak się przeprowadzimy, to z pewnością zakupię sobie kilka sztuk:-) a a jakim miejscu je trzymasz?

Ewcik - lekkim strumieniem, letnią wodą, liście i korzenie, nie wolno kwiatów, bo opadną. trzymam je na pn - wsch. parapecie, bo na innych nie kwitną. Storczyki nie lubia południowych ekspozycji.;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBIETKI:-)

kassik ja raz mojego mało nie wywaliłam z samochodu tak się mądrzył na gazie:wściekła/y:to był pierwszy i ostatni raz, teraz nie komentuje;-)

Ja mojego wywalałam za każdym razem, wiązanka leciała, ale nie chciał wyjść, a siłą i tak go nie byłabym w stanie go wyrzucić - niestety on jest tym mocniejszym.

reklama
Do góry