WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBIETKI:-)
Mnie chyba umęczyła sobotnia impreza z raczej ten katar podły bo dziś rano byłam nietomna i wstałam o 11ej

Potem nawał roboty dla firmy M i dopiero doczytałam wsio co naskrobałyście.
ewa81 rutinoscorbin można, gin mi zalecił a ta maść to po prostu maść majerankowa-nie ma jakiejś nazwy specjalnej i kosztuje ok 4zł
kusska wpadaj na pogaduchy jak najczęściej;-)
ewcik to pycha obiadek miałaś u rodziców, uwielbiam taki zestawik:-)mnie też w jednym miejscu pojawiaja się już jakiś członeczki małej, ale czy to głowizna czy piętka trudno wyczuć
kassik ja raz mojego mało nie wywaliłam z samochodu tak się mądrzył na gazie

to był pierwszy i ostatni raz, teraz nie komentuje;-)
agatha spokojnie, będzie oki na połówkowym;-)ja mam jutro zwykła wizytę a połówkowe w sobote więc ja też będę marudzić w piątek

a co do seksu po porodzie mój eks był nawet bardziej chętny nawet niż przed

ale zdarza się że nabierają ojcowie wstrętu, może to niedojrzałość uczuć albo większa wrażliwość estetyczna?

M będzie ze mna, był też przy Julci i nie wyobraża sobie aby go nie było.
louise he he spodobał mi się tekst o rezygnacji ze smaczniejszych rzeczy niż jajo na miękko

kolegę głupio zjechać tak jakby mu się należało prawda?

Myslisz w dodatku że kolega to zrobi jak dla siebie a tu d...pa

Moja mała to czuję że kręci się na rózne strony właśnie, gołym okiem już widzimy jak gdzieś się wypnie albo bodnie, często leży w poprzek bo czuję ją z obu stron:-)A żurek nie ma jak domowy, z dużą ilościa czosneczku i majeranku lubię choć z torebki też czasem zapodaję jakieś zupki z lenistwa

I gratki połówki
madzik współczuję kataru wiem jak to jest

mnie czasem już trafia
ewelad to miły twój kochany, śniadanko kwiaty no no no

a jawnogrzesznic tu więcej w tym ja
ashika po pierwsze gratki udanych zakupów i jaka jednomyslność przy wyborze płytek, chyba pasujecie jednak z M do siebie

wannoprysznic dobre rozwiązanie, ja malą Emi kąpałam w brodziku prostokatnym i kicha bo cała była na wierzchu a w wannie to frajda dla malucha, no dobra, przyznam że dla mnie też
geperty też M miły o kwieciu pamiętał
patipaula, beatka wszystkiego naj z okazji imienin
kassik ja tez zaczęłam myśleć o porodzie a właściwie o znieczuleniu pomyślałam bo choć jestem gotowa na poród bez znieczulenia i nie jestem jakoś przezrażona strasznie to pomyślałam że to komfort musi być i taki człowiek trzeźwy a nie stłamszony bólem

ale moja była b. dobra lekarka mówiła zawsze że lepiej unikać ZO przy sn bo ryzyko zawsze większe kleszczy albo próżnociągu i tak się obawiam tego
emih biedulko no fatum jakieś na choróbska wisi nad wami, mam nadzieję że może po takim nawale wszystkiego naraz póxniej nastąpią lata zdrowia i spokoju, oby jak najszybciej;-)
A mój M zapomniaj że już mi dał tą kaskę wczoraj z parapetu i pytam go jakby nigdy nic wieczorem czy mi da na butki na dzień kobiet ze 100 a on dobrze kochanie

szkoda że nie zawołałam więcej

A oglądacie usta-usta?Nam się spodobał