reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ale jestem padnięta. Musiałam pozałatwiać parę spraw, i teraz padam na pyszczek. A najgorsze, że muszę obiad ugotować dla mojej ekipy remontowej... A tak mi się nie chce...
Kupiłam makaron i kurczaka, ale wybłagam ich, żeby zrobić to w formie kolacji a teraz chyba się na godzinkę położę...
Magdzia super, że maluszek się odezwał... może potrzebował chwilę na pobycie w samotności i kontemplację ;-) Pewno teraz już będzie regularnie dawał znaki :-)

reklama
Mysza1984 a kupiłas butki? jak tak to czekam na zdjęcie :)))
Ja się męcze z katarem buuuu-trochę pospałam i ponad pół dnia zleciało :)

Ja jutro mam dzień lerzenia.Po tym badaniu nie będę mogła nawet rąk do góry podnosic,niczego dźwigać itd.Nawet po schodach muszę wchodzić po jednym stopniu dwoma nogami i następny...Jak kompletna kaleka. :-p M będzie musiał mi usługiwać :-)

magdzia, super,że Dzidza już daje o sobie znać ;-) Jeszcze będziesz miała dosyć jej kopania :-p

Dostałam od wujka Toffifee i własnie wsuwam jedno za drugim :-D Od kilku dni chodził za mną smaczek na nie i pach!Kochany wujcio:-)

Asieńka na pewno dasz radę!!
Chciałam się pochwalic,że wczoraj mała pierwszy raz kopnęla mojego Tomka:-)Dzisiaj dostałam wielką bromelię i nie mam jej gdzie postawić:happy2:Byłam na spacerku i rozchodzilam rwę:tak:Już odliczam godziny do USG:-D

Asieńka, to Ty amniopunkcję robiesz? Przy tym własnie badaniu jest ryzyko poronienia i może stąd ten rygor.

Znowu się objadłam, zupa pomidorowa, fasolka po bretońsku i na dokładkę kanapkę z pysznym smalcem (ciocia mi przyniosła i nie mogłam się oprzeć - domowej roboty).

kurcze nie nadążam za wami heh:zawstydzona/y: chwile mnie nie bylo a tu tyle stron do nadrobienia!
byłam u lekarza i wszystko oki. ale oczywiście zapomniałam mu powiedzieć żeby mnie do położnej zgłosił ehh strasznie rozkojarzona się robię w ciąży.

ja dzis nalesniki z dżemem wcinam:D

Asieńka, to Ty amniopunkcję robiesz? Przy tym własnie badaniu jest ryzyko poronienia i może stąd ten rygor

W sumie to bedą chyba jakieś dwa badania.Nie wiem jak się nazywają bo nie potrafię rozczytać tego lekarskiego pisma.Ale wiem,że jedno na pewno będzie polegało na tym,że mnie będa kłuć w brzuch i pobiora próbkę płynu owodniowego.

reklama
Asieńka bądź dzielna, wszystko będzie ok na pewno :)
A o amniopunkcji słyszę pierwszy raz...
Maleństwo się rozruszało na całe szczęście więc jestem spokojniejsza :D idę zaraz się wykąpać i oglądać tv z M, jakiś film wypożyczył :p
Jutro będę na chwilę rano a potem dopiero popołudniu bo od 10 na praktykach :/

Do góry