reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ashika u nas tez jest dylemat (jeśli dostaniemy kredyt hipoteczny)- ja za kabiną, M za wanną.. chyba M jednak postawi na swoim, bo mówi, że jak w takim natrysku kąpać dzieci? a w wannie przecież to dla dziecka wielka radocha:-)

co do tego mojego dzisiejszego "zjawiska", to chyba faktycznie była to główka, bo taką miała spoistość..

ewelad no właśnie ja jeszcze ruchów na brzusiu nie widzę, chyba za dużo tłuszczyku mam:zawstydzona/y::-)

reklama
A mój M. przed chwilą urwał się z pracy i wpadł do domu z frezjami, kupił 3 od siebie i 3 żeby mi synek wręczył :-), od razu wpadłam w lepszy nastrój :-).

Ewcik ja też stawiam, że to dzieciątko :tak:, a mój brzuszek też się unosi przy kopniakach i M. już w zeszłym tygodniu czuł pod ręką :tak:, także bąble potrafią przyłożyć :-D.

tiffi Potem to mój ulubiony kabaret- bajki dla potłuczonych:-) oglądaliśmy parę lat temu chyba przez 2miechy na okrągło:-)
Ewcik to chyba nie kwestia tłuszczyku- ja do chudzinek nie należę:-) widocznie dziecko ma adhd -po mamusi haha

A teraz z innej beczki, może uzyskam od was pomoc, jak wypełniam PIT-37 (rozliczam się razem z M.) to mogę faktury za internet (widniejemy na nich oboje) odliczyć tylko mojemu M., bo mamy w sumie 660zł, więc nawet nie przekracza limitu na osobę? I drugie pytanie w załączniku PIT/O w uldze na dzieci mogę wpisać całą kwotę 1112,04zł M. czy muszę ją dzielić? Bo ja wpisałam całe odliczenie M. i zaznaczyłam, że jemu przysługuje za cały rok, bo nie bardzo rozumiem żeby jemu wpisywać, że np. przysługuje od stycznia do czerwca, a sobie od lipca do grudnia, kto to wymyślił, skoro razem mieszkamy? Jakbym miała pewność, że mogę wszystko M. powpisywać to bym pocztą wysłała, a tak to muszę jechać do skarbówki, żeby mi sprawdzili :dry:.

Witam:-)

Ja to mam dzis swieto dwa w jednym;-)(troche to niesprawiedliwe;-, ale tak jest gdy sie ma imieniny w dzien kobiet)) Ide poczytać co naskrobałyscie:-)

Ostatnia edycja:
Ewcik to chyba nie kwestia tłuszczyku- ja do chudzinek nie należę:-) widocznie dziecko ma adhd -po mamusi haha

sądząc po widokach na usg, też skłonna jestem podejrzewać, że Mały jest nadpobudliwy:-D to, co wyprawia za każdym razem, jest niesamowite:tak: dr nie może za nim nadążyć głowicą usg

reklama
Do góry