reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih kurcze ale Cię dopadło:eek: biedactwo...mam nadzieje, że z godziny na godzine będzie lepiej i wrócisz do zdrowia i do na;-) dobrze, że z córcią lepiej:tak: życze Ci kochana zdrówka, zdrówka i zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
jedyneczka może lepiej dobudujcie odrazu 2 piętra:-D:-p;-) jakby chłopaczek nie wyszedł to żeby te dziewczyny miały gdzie mieszkać;-)

Perla baaardzo ładne te mieszkanko :tak:, myślę, że dobrze trafiłaś :tak:.

Emih super, że Kasia już zdrowieje, tego samego życzę tobie :tak:.

Ja dołączam do pizzożerców :-D, zjadłam 4 kawałki i popiłam pepsi, pyyyycha :-D.

Ewcik a ile kosztuje to badanie? mnie też czeka, ile czekałaś na 2 pobór?godzine?
teraz zmianiły się wytyczne co do pobierania testu obciążenia glukozą-pobiera się tylko raz. Najpierw kupujesz tą glukozę 50g w aptece (4-5zł taki proszek), idziesz z tym do lab, oni tam Ci to rozpuszczają, pijesz to i po godzinie od wypicia pobierają krew. Tak to wygląda u kobiet w ciąży, też myślałam, że 2 kłucia, ale Pani powiedziała, że teraz to się zmieniło, jakieś ogólne rozporządzenia. Płaciłam za badanie tylko 5 zł

aha, nie zapomnij za 2-3 plasterków cytryny, bo można sobie do tego wycisnąć i wtedy jest znośne;-)

Hej Dziewczynki!!
Teraz jak czytam Was tylko wieczorem, to zapominam, co miałam do której napisać:zawstydzona/y:
Ale póki pamiętam
Perła super domek:tak:
Emih fajnie,że się pojawiłaś!! Zdrowiej szybko, bo nam Ciebie brakuje!!:-)
Ewcik można wrzucić tą cytrynę? A ja myślałam,że dopiero po badaniu można zjeść:eek:
Atabe Jedyneczka przypomniał mi się rogram Nianiu na pomoc, gdzie facet miał 7 córek i mój powiedział,że się biedak nie chciał poddać:-)

Witam oj dawno nie odzywałam się jakos nie miałam weny ani ochoty na siedzenie przy kompie. Znowu byłam przeziębiona ale już lepiej :)
No i w końcu powiedzielismy teściom :-D
A teściowa na to że rychło w czas mówimy i że ona już chrzesnych wybrała, wujeka Darka i Edzia bo oni jej juz jakiś czas temu (prawie miesiąc temu) donieśli hehe. Aż w szok się wbiłam ze tak długo umiała nie wydać się ze wie. Dobrze że się na śmiechu skończyło ale pewnie w ten weekend troche nam pogada chociaż jeden wujek już jej też nagadał ze my młodymi rodzicami nie będziemy i że najwyższy czas na pierwsze dziecko a ślub nie ucieknie.
Dziewczyny z góry przepraszam ale nie będe nadrabiać zaległości bo piszecie w takim tempie że uzbierało się dobre 100 stron

reklama
Do góry