reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dzieńdobry:-) byłam dziś na teście obciążenia glukozą- bleee.. na szczęście wzięłam ze sobą cytrynę, więc nie było tak źle;-) na obiad mężuś zrobił mi tortillę- mniammm:-pale się najadłam

reklama
kuchnia jest duza bo na zdjeciu jest tylko jej kawalek i szafek wystarczy!
ogrodek jest nasz prywatny i miejsce parkingowe na tylach domu! fajne jest tez to ze to mieszkanko idzie 1 raz do wynajmu bo jak ogladalismy to byli wlasciciele (starsze malzenstwo), ktorzy tam jeszcze mieszkaja i widac ze dbaja...
a Ty niedrogo trafilas to swoje... tez masz ogrodek?
oj to dobrze,ze bedziecie pierwsi wynajmowac :happy:
na fotkach widac ,ze ladne sloneczne ..takie typowo angielskie :tak:
u nas domki 2 -3 bed.od 500 f w zwyz .ogrodek jest :tak:

Ewcik a ile kosztuje to badanie? mnie też czeka, ile czekałaś na 2 pobór?godzine?

ja sie najadłam placków ziemniaczanych z sosem pieczarkowo-śmietankowym i popiłam wielkim kefirem....pękam!!!!:eek: posprzątałam w kuchni, powycierałąm podłogi, jakieś turbo dziś dostałam czy co? ale pednieta to jestem! jutro nic nie robie!!!

cześć, witam się na chwilke :tak:
Czy ktos po połówkowym w tym tygodniu dziewczynki? JAk wasze wagi, bo u mnie... ach.. 6,5kg! :szok: Louise- przybij piątkę :-D
Mammi- toc sobie avatarek wrzuciłaś, niech cię! :-D:-D:-D:-D

hej emih:-) jak zdrówko twoje i córci???
ja ide na połówkowe 3 marca i wtedy odbędzie się wielkie ważenie:eek:

Cześć Atabe :-)
Normalnie po nocach mi się snicie dziewczyny!
Córa dziękować- wygrzebuje się, niestety u mnie wszystko naraz pękło i lekarze nie wiedzą od której strony mnie leczyc ha ha, ale moge być w domku, tylko bardzo słaba jestem, bo nerki, rwa, jeszcze anemia taka że skurcze łydek mam i chodzić nie mogę tylko wiąże je jak mumia :eek: No ale z dzidzi ok, tylko skurcze przez kaszel się nasiliły :-( Ale sa nieregularne i jestem z ginem pod tel więc w końcu też się dźwignę jak moja latorośl :-D
A mammi za to krwawienie to powinna,,, ach! Jak to mój M barwnie mówi: " tylko lać i patrzeć jak puchnie!" ;-) Jeszcze muszę doczytać co z Ashiką i tym nieszczęsnym szpitalem... ale już szczerze powiem: na dziś nie mam sił- jak starucha się czuję :-p I cieszę się ze wizyty udane! I Kasik- dzięki za serce na dłoni i streszczenie z poniedziałku! :laugh2:

reklama
emih witaj:-)mam nadzieję że czujecie się lepiej;-)

A wiecie co, mnie ostatnio humor dopisuje i energia większa i jakiś optymizm:szok:może hormony mi się unormowały:-pa może to wiosna:rofl2:dziś gadam z M o projekcie rozbudowy bo musimy mieć żeby w tym roku ganek dobudować a górę do 2lat. Miały być 3 pokoje na górze, sypialnia a dwa pozostałe dla dziewczyn - która z która nie wiem ale chyba Emil z Jurkiem a mała osobno albo mała z którąś z nich.A M że nad gankiem lepiej 4ty pokój zamiast tarasu bo on jeszcze tego chłopca będzie robił:-D:eek:no robić to ja lubie - dzamena wiem wiem co sobie pomyślałaś:-D

Do góry