reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
smacznego laski :-)
Ja uciekam-z pracy do domku - ileż można siedzieć :-) jedyneczka
Postaram się wpaść jutro z rana bo wyjeżdzamy na weekend więc jesli mi sie nie uda to zegnam sie juz teraz na wszelki wypadek z wami :-) udanych wizyt dzisiejszych jutrzejszych i miłego słonecznego specrkowego weekendu :-)

Ashika to mnie podsumowalas :-D:-D
Frytki jadlam pierwszy raz od poczatku ciazy wczoraj no i dzisiaj :-p
a pifko free wiec luzik :happy:
Ale juz marzy mi sie taki zimny browar z soczkiem :tak:

perla kurde ja poprzedni domek bralam przez ta agencje i oni czesto wrzucaja taki sliczne fotki ,a jak idziesz ogladac to :szok:taka chata straszna .
A to jest jedno poziomowy domek czy ktos mieszka na gorze ??
Moj ma podwojne okna plastiki co dla mnie bylo podstawa (jak i dla Ciebie pewnie ) no i ma panele w salonie czego tez szukalam bo te ich wykladziny;/
fajny jest bo taki przytulny ,a nie wielka locha ktora ciezko ogrzac ;-)
2bedroom ,salon,kuchnia,wc i ogrodek :happy:
525 plus tax 80 f :happy:
jak sie wprowadze fotki zrobie .

Wiecie ,ten kolega nasz co przyszedl wszedl i mowi do mnie ,a ty w ktorym jestes miesiacu ,a ja ,ze 6 idzie a on :szok:jak Ty wogle brzucha nie masz :sorry:
ojjj jak mi sie milo zrobilo bo myslalam ,ze powie jak Ty przytylas czy co :sorry:

Vanilko my juz ogladalismy ten domek i wyglada tak jak na zdjeciach, to jest caly parter a na pietrze mieszka kto inny ale wejscie osobne! a na podlodze wszedzie jest klepka drewniana i nie skrzypi!

perla aha to dobrze,ze taki sam :happy:
a w tej kuchni nie za malo Ci bedziesz szafek ??bo wiszacych nie ma ?
a ogrodek wspolny ?czy osobny ?
jak ma szyby podwojne i panele to bierz :tak:

reklama
perla aha to dobrze,ze taki sam :happy:
a w tej kuchni nie za malo Ci bedziesz szafek ??bo wiszacych nie ma ?
a ogrodek wspolny ?czy osobny ?
jak ma szyby podwojne i panele to bierz :tak:
kuchnia jest duza bo na zdjeciu jest tylko jej kawalek i szafek wystarczy!
ogrodek jest nasz prywatny i miejsce parkingowe na tylach domu! fajne jest tez to ze to mieszkanko idzie 1 raz do wynajmu bo jak ogladalismy to byli wlasciciele (starsze malzenstwo), ktorzy tam jeszcze mieszkaja i widac ze dbaja...
a Ty niedrogo trafilas to swoje... tez masz ogrodek?

Do góry