reklama
dzamena
Fanka BB :)
kasik gratuluje synka,juz to czuje jaka jestes teraz szczesliwie zakrecona ale najwazniejsze ze wszystko okiJestem, wróciłam. Jestem cała happy. Będzie SYNUŚ, wszystko opisałam na stosownym wątku. M. Chodzi dumny jak paw bo mu lekarz powiedział, że do niego podobny i do tego, że niby taki męski bo spłodził syna. Niech mu świeci... Ja się cieszę, że dzidzia jest zdrowa... To będzie wychuchany synuś mamusi.
Zaraz doczytam jak minęłi inne wizyty i sie odezwę...;-)
jedyneczka
Fan(ka)
he he mamy dzisiaj parke:-)
gregorka gratuluję córci a tobie kasik synusia;-):-)
ewelad na pewno wszystko będzie oki i ze spokojną i radosną główką udasz się na zakupy
A ta krzywa cukrową chyba robią róznie
gregorka gratuluję córci a tobie kasik synusia;-):-)
ewelad na pewno wszystko będzie oki i ze spokojną i radosną główką udasz się na zakupy
A ta krzywa cukrową chyba robią róznie
kasik1106
Sorki, że tak jedno pod drugim ale teraz dopiero doczytałam:-)
gregorka - to wieeelkie gratulacje, ciesze się Twoim szczęściem, wiem co czujesz, dzis czuje to samo;-)
ewelad - wiesz, że chodzimy do tego samego lekarza. Tylko ja do Chrzanowa, a Ty gdzie? Jakie masz wrażenia, bo ja suuuper. Leczę się u tego lekarza od paru dobrych lat, po paru debilach... Teraz prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona.;-) A na kiedy masz termin, bo może spotkamy się Ujastek... Z mammi juz na to liczymy:-)
gregorka - to wieeelkie gratulacje, ciesze się Twoim szczęściem, wiem co czujesz, dzis czuje to samo;-)
kilka godzin mnie nie było, a tu tyle do czytania:-) nie wiem czy wytrzymam tempo:-)
mammi dzięki za oddzew już spieszę z odpowiedzią: dzidzia będzie pierwszą w mojej 'karierze', do gina chodzę do Enel-medu- dr Bojar, a o USG w sobotę myślę od tygodnia z częstotliwością co5 min- taki ze mnie świr,no pozostajemieć nadzieję,że będzie ok:-(
ewelad - wiesz, że chodzimy do tego samego lekarza. Tylko ja do Chrzanowa, a Ty gdzie? Jakie masz wrażenia, bo ja suuuper. Leczę się u tego lekarza od paru dobrych lat, po paru debilach... Teraz prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona.;-) A na kiedy masz termin, bo może spotkamy się Ujastek... Z mammi juz na to liczymy:-)
M
madzik1980
Gość
Kasik i Gregorka gratulacje z udanych wizyt!!
dzamena
oj przepraszam bardzo bo zapomniałam Tobie tez pogratulowac córciDzięki za gratki ale fajnie jest dołączyć do szczęśliwych mam, znających kto kryje się w naszych brzuszkach
kasik - super że wszystko ok! Gratuluję Synusia!
ewelad
jedyneczka- dzięki za słowa otuchy,przydadzą się mojemu zwichrowanemu umysłowi:-)
kasik ja do Bojara chodzę od niedawna,właściwie od początku ciąży, do Enel-meduw Krakowie, jestem zadowolona ogólnie,a termin mam na 06.07:-),
kasik ja do Bojara chodzę od niedawna,właściwie od początku ciąży, do Enel-meduw Krakowie, jestem zadowolona ogólnie,a termin mam na 06.07:-),
Ostatnia edycja:
reklama