tiffi ja ogólnie jem parówki tylko od jednego producenta ,ale bardzo dobre moim oczywiscie zdaniem są wieprzowe paczkowane z biedronki i własnie takie dzis robiłam
No właśnie parówka parówce nie równa :-)
jedyneczka berlinki są ok, też te jedynki są ok
mammi co ty mówisz, że bez biletu w ciąży można jeździć, to chyba nie w naszym kraju. ja mam wrażenie, że jakoś nie ma przywilejów dla kobiet w ciąży, w sklepach w kolejkach póki co nikt nawet na to nie zwraca uwagi
mysza to ty niezła sportsmenka jesteś, jak już kostium w pogotowiu.
a
nia pestka no czasem tak jest że wszystkie chętnie naszych M wysłałybyśmy w kosmos, więc jak widać najlepse lekarstwo to coś dobrego
atabe no ja dziś zjadłam pstrąga i warzywka na parze bardzo dobre i trochę kusi mnie ten parowar bo wygodny jak nie wiem, a do tego na czas karmienia jak znalazł
vanilka ja z sikaniem mam tak samo, moje główne dolegliwości ciążowe to zaparcia i sikanie. Czasem zrobię siku i za chwilę znów muszę i zastanawiam się czy mi się chce tak naprawdę. Najgorzej jest popołudniami i wieczorami
ashika ja też upierałam się że w czwartym jestem, a tu jednak piąty miesiąc, no no no
perla fajny domek
ewcik uu test glukozy, ale rozumiem, że przetrwałaś, a cytrynę dodałaś do tego???
emih oj bidulka jesteś, kuruj się kuruj
Ja dzisiaj byłam u koleżanki, ona biedna ma tą cukrzycę w ciąży i ma dietę. Generalnie strasznie chce jej się słodkiego. Teraz zmykam zjeść kolację kanapki z wędliną i .... tradycyjnie pomidorki koktajlowe