reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mammi my się już trochę z kaszlem męczymy i też z początku ciężko mi było okreslić jaki to alergiczny a jaki nie. Teraz mi łatwiej bo go obserwuję od jakiś 4 lat;-) Alergiczny to suchy, dudniący taki szczekajacy. Z pewnością wiesz o czym piszę. Jesli przyjmuje jakieś leki to może poczytaj ulotki, może są jakieś efekty uboczne.

Taka piękna pogoda a ja w pracy buuuu.A jutro pewnie ponuro będzie

reklama
perla bardzo ładne mieszkanko i ogródek a jak słonecznie w saloniku;-)a wy chcecie się przeprowadzić bo to jest większe tak?ile kosztuje wynajem?pewnie pisałaś już:sorry:

madzik mnie też tak zalecił i na szczęście przeszło czego i tobie życzę:happy:

Pięknie dzis słonecznie i wiosennie ah poszłabym na spacer ale tak samej mi się nie chce:no:Zjem więc drugie ciacho-torcik jabłkowy:-p

ale skrobiecie i skrobiecie
fajnie ze nie tylko na mnie sie sprzety upraly ;-) ale pralki nie zazdroszcze

mammi moj synek mial raz biegunke po szczepieniu ale pamietam tylko tyle ze chodzil wtedy jeszcze w pieluchach :-)

zrobilam reorganizacje w szafie i wysiadaja mi plecy :-( bez sensu zupelnie
zajelo mi to prawie caly dzien

vanilka odnosze wrazenie ostatnio ze twoja dieta to frytki i piwko ;-) tez tak chce :-)

co do innych miesiecy to macie racje u nas spokojnie zyczliwie i jeszcze sie potrafimy pozarazac przez forum ;-) atabe

jedyneczka a ty 2 torciki wciągnełaś?hehe dobra jesteś;-) pewnie jakieś niewielkie:tak: ja mam jeszcze mój sernik w lodówce...jakieś 3/4 zostało:sorry:
Ashika no to zarażanie to jedyna niefajna rzecz na naszym forum;-)
a gdzie jest louisie ? może w białym kasku nadzoruje remont:-D

Atabe wklej zdjęcia nowych ubranek :)i miejmy nadzieję,że Cie nie rozłoży-bo ja mam dosyć tego paskudnego przeziębienia.

a gdzie jest louisie ? może w białym kasku nadzoruje remont:-D

:-Dwyobraziłam to sobie a oni "tak szefowo, dobrze szefowo:-D:-D

Louise tak to wygląda?:-)

atabe te torciki to wielkości w-z ki wiec zostało mi miejsca i jem śliwki z kompotu a w piecu rożek pizzy z wczoraj się grzeje:-)

perla bardzo ładne mieszkanko i ogródek a jak słonecznie w saloniku;-)a wy chcecie się przeprowadzić bo to jest większe tak?ile kosztuje wynajem?pewnie pisałaś już:sorry:

madzik mnie też tak zalecił i na szczęście przeszło czego i tobie życzę:happy:

Pięknie dzis słonecznie i wiosennie ah poszłabym na spacer ale tak samej mi się nie chce:no:Zjem więc drugie ciacho-torcik jabłkowy:-p
teraz mieszkamy w 2-pokojowym (salon i sypialnia) na 1 (wysokim) pietrze, ze starymi pojedynczymi oknami i placimy 450£, a to 2 jest 3-pokojowe (parter domu, 2 sypialnie i salon), okna podwojne plastiki, lazienka i kibelek osobno, duza oszklona sien przy samodzielnym wejsciu (tam moze np. stac wozek, rower itp.) no i ten kominek i ogrod... ale za to dalej od centrum i pracy M i 250£/mies. wiecej... ale chyba wezmiemy!

perla domek jak z bajki :tak::tak::tak:

Mammi biegunka po szczepieniu jest bardzo częstym przypadkiem także spokojnie. Jeśli nie ma dużego bólu brzucha to znaczy, że będzie dobrze.

wypiłam butelke kefiru i pękam ... :D
jeszcze godzinka i uciekam do domku z pracy.... :laugh2:
Tylko najgorsze że strasznie boli mnie podbrzusze... :-( nie wiem czy to od ciagłego kaszlu czy co:-(

reklama
Do góry