reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam się również:-)

Wczoraj miałam tyle pracy, że nie zdążyłam wejśc do Was i dzisiaj ma nadrabianie, chociaż zaraz znowu się zabieram za pracę i pewnie już się nie pojawię:-(

Ostatnie dni bolał mnie brzuch i mam wrażenie, że to od pozycji siedzącej (w zasadzie większość dnia to przy kompie przy biurku lub w aucie), czy Wy tez może tak macie?

Rusałka, ja też po porodzie miałam najładniejszą figurę od czasów liceum:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nawet dzisiaj M mi to przypomniał:-) I się spytał czy drugie też tak będzie ssało porządnie, że będę ważyc 55kg??? Ja mu na to: mam nadzieję. I te jest jedna z przyczyn dla których będę karmić piersią za wszelką cenę:-)

Ania_Pestka, ja już 80% mojej szafy nie jestem w stanie założyć:-(

Dziewczyny, ja też śpię dużo gorzej niż przed ciążą:wściekła/y::wściekła/y:

Ashika, ale ten lekarz to jakaś masakra - złóż skargę. kobiety w ciąży maja pierwszeństwo - ja tak amądra, ale też nie umiem się wykłócać o swoje...

niunia, ja ćwiczę kegla jak mi się przypomni, czyli może ze dwa razy w tej ciąży:-p:-p I jak tez ma termin na 16/07!!!!!!!!!

Dzamena - moja mama robi identyczne parówki, ale ja nie lubię ciasta francuskiego:sorry::sorry:

Jedyneczka ja tylko Berlinki, albo Misiaczki na wagę - tylko te parówki toleruję. Ale tak w ogóle parówki to jeden wielki syf - ale je lubię.

Niunia, witaj, co te sierpniówki takie nerwowe???

reklama
czesc ciezarówki,wszystkim pania zycze miłego dnia ,tym kurujacym sie duzo zdrówka a tym co przed sniadaniem czyli np ja smacznego ,ide cuś zucic na ruszt bo padne na twarz z głodu

czesc dziewczyny:-)ja tez tylko szybciutko do Was zagladam i widze, ze rozpisalyscie sie znow na calego:-)
pod moim paseczkiem wlasnie zmienil sie opis, to juz 19 tydzien:-):-):-)

witam się i ja

niunia witaj
mruczka wszystkiego najlepszego. A gdzie tam stara, też tyle mam:tak:a czuję się co roku jakbym kończyła 18-ście:-D:-D:-D
madzik,patipaula szybkiego powrotu do zdrowia życzę!

A ja matko w pracy do 17-stej. A tak mi się nie chce.Jeszcze mi kręgosłup nawala. Na szczęście jutro do 13-stej i szybciej mi się weekend zacznie:-D

(...)
Dzisiaj mam 29 urodzinki i tak mi smutno,że to już ostatnie 20-te...Stara dupka ze mnie. Ale najważniejsze, że mam dzidziulka w brzuszku:sorry:

Mruczka przyjmij jeszcze moje, nieco spoznione ale szczere zyczenia
wqvi9g.gif

i nie pisz tu o starej dupce, bo sa jeszcze starsze:-D:-D

czesc beatka wlasnie zauwazylam jak bardzo podobne paseczki mamy i do tego Twoj synek tez ma cztery latka:-)powodzenia w pracy!ja tez juz musze zmykac, bo znow sie spoznie:zawstydzona/y:pozdrowienia dla wszystkich;-)

Witam :happy:

Widzę,że dzisiaj dentystyczny dzień;-) Faktycznie dzieciom i ciężarnym należą się dodatkowo pewne świadczenia i materiały dentystyczne za darmochę:tak:
W autobusie też chyba biletu mieć nie trzeba przynajmniej w Krakowie.Jechaliśmy autobusem, bilet oczywiście miałam, ale pan kanar jak zobaczył mój brzuch mówi
"O! Pani w ciąży, więc jezdzi pani za darmo-biletu nie trzeba:confused2:
Zadbali o nas w kóńcu.Opieka lekarską podczas ciąży też ustawowo mamy za darmochę.

agatha mnie też wczoraj brzuch bolał:-( Pisałam z resztą o tym, dziś na szczęście jest lepiej.Wątpię,żeby bolał mnie od siedzenia- u mnie to raczej od aktywnośći.Zalecony mam spoczynkowy tryb życia ,a niestety różnie to bywa z tym odpoczywaniem.:sorry:

Ashika objedz go i tam.Ja często sugeruję się opiniami tam zawartymi:tak:
Podaję link
J. Jakubowski, Dobry ginekolog, Kraków - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:)
Witam sie czwartkowo
kasiamaj Syrop *spam* piję mimo że zapaszek ma nie bardzo kuszący :-)
Mruczka spóźnione Dwieście lat żeby dzidzia pieknie rosła i zebys wygladala kwitnąco :-)
Gregorka- oczywiście kciuki za wizyte bedziemy trzymac w koncu to juz połówkowe więc kazda pewnie ma stresika i nie moze sie doczekać:laugh2:
Ja dzisiaj tez w pracy do 17 niestety. Ale jutro mam wolne i znowu planujemy z eM i teściem śmignąc do Zakopanego na weekend :-)
:-D:-D:-D:-D
Fajowo

reklama
Czesc dziewczynki
Milego dzionka

Dzisiaj mam 29 urodzinki i tak mi smutno,że to już ostatnie 20-te...Stara dupka ze mnie. Ale najważniejsze, że mam dzidziulka w brzuszku:sorry:

Sto lat sto lat :-) tez mam 29 i jak mi rocznikowo pisza 30 to krzycze ze jeszcze 29 :-D ale urodze juz jako 30 :zawstydzona/y:

Ashika objedz go i tam.Ja często sugeruję się opiniami tam zawartymi:tak:
Podaję link
J. Jakubowski, Dobry ginekolog, Kraków - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
No wlasnie opisalam tam wizyte wczoraj i wieczorem jeszcze byla moja opinia a teraz patrze i co??? nie ma usunieta, to ma codziennie pisac????

Do góry