reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć Dziewczyny!
Dziś udało mi się przepisać na USG połówkowe, nowy termin to jutro wieczorem :) (a miało być w przyszły wtorek). Trzymajcie pls kciuki aby dzidzia nie była wstydliwa a przede wszystkim aby wszystko było ok.
Już nie mogę doczekać się jutra...

reklama
Dzamena ja też robie te parówki w cieście,uwielbiamy je z M, na kolacje czy na jakieś imprezki je robie:-)

Gregorka trzymam kciukasy i daj szybko znać co i jak:-)

Mruczka najlepszego z okazji urodzinek :tak:, ja też w tym roku 29 kończę, ale dopiero w grudniu :happy2:.

Jedyneczka zapomniałaś o serniku przez ten kurczący się mózg :-p.

Anetah super, że dzidzi ok :tak:.

Ja się żegnam na dziś, życzę sobie obudzić się jutro zdrowa :-D.

Dzięki za kciukasy :)
Spadam już spać, jutro zapowiada się dzień pełen wrażeń.
Dobrej nocki Wam życzę!

dzamena dzięki za info odnośnie temperatury pieczenia, kiedyś na pewno skorzystam. a jakieś konkretne parówy polecasz???? ja wiem, że każde się nadadzą, ale niektóre są takie rozlazłe a niektóre takie bardziejsze
atabe no taki obiad to w ogóle zdrowy jak nie wiem, generalnie będę jadła taki obiad by dotrzymać towarzystwa koleżance a zadzwoniła z zapytaniem czy będę jadła to samo. W sumie sama zastanawiam się nad kupnem takiego parowaru bo jak będę karmić to by się przydał.
jedyneczka mi się wydaje że butla ok, zawsze w pogotowiu warto ją mieć
patipaula to ty smarkata jesteś dzisiaj, kuruj się
aneta-h no i fajnie, że masz dobre wieści. Ja tak się martwię, że będę musiała brać żelazo, wtedy już sobie nie poradzę z tymi zaparciami echhh
zuzanna normalnie zaimponowałaś mi postem od słodyczy. Wielki Post to rzeczywiście czas wyrzeczeń, a w ciąży szczególnie (zwłaszcza jak się ma chęć na słodkie)

A ja zjadłam kolację i trochę poskubałam brwi (trochę bo boli jak cholera). Generalnie to ostatnio czuję dzidzię wieczorkami więc radość jest. Poza tym nadal u mnie na tapecie glazura do łazienki, już mam dość

reklama
jedyneczka jak to gdzie sie szwendam?no wiesz salony mody i urody:tak:;-)
latam jak ta łajza po sklepach z meblami ,panelami ,płytkami i innym badziewiem no ale zaglądam tez do lumpka i kupiłam nawet pare dzieciowych łaszków wiec chyba ze mną troszkie lepiej
no ale za to u Ciebie to sie nic nie zmieniło tylko w głowie ci jedno seks seks iiiiiiiiiiiiiiseks,no ja nie wiem kobieto co sie z tobą dzieje:no::szok::-)
anetka no parówy super a na imprezke fajna sprawa bo szybciutko sie robi
tiffi ja ogólnie jem parówki tylko od jednego producenta ,ale bardzo dobre moim oczywiscie zdaniem są wieprzowe paczkowane z biedronki i własnie takie dzis robiłam

Ostatnia edycja:
Do góry