reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

tiffi my jemy tylko berlinki.Kiedyś moja mama kupiła takie na wagę, ugotowała i tak trochę z folii wylazło z jednej strony w dodatku taka "cielista" była więc po obraniu powiedziałam mamie co ta parówka mi przypomina:-Di mama już jej nie zjadła:-D

dzamena to dlatego na 18-ke wyglądasz:-pa ja to może na wiosnę się marcuje:-D

reklama
tiffi my jemy tylko berlinki.Kiedyś moja mama kupiła takie na wagę, ugotowała i tak trochę z folii wylazło z jednej strony w dodatku taka "cielista" była więc po obraniu powiedziałam mamie co ta parówka mi przypomina:-Di mama już jej nie zjadła:-D

dzamena to dlatego na 18-ke wyglądasz:-pa ja to może na wiosnę się marcuje:-D
hahaha bardzo smiszne,
wez nie pisz o takich pseudo parówach a fe juz sobie wyobrazam jak mamusi dokładnie opisałas bleeeeeeeee
ciekawe co z rusalką

Dziękuję za życzenia:-)
Zuzanna gratuluję silnej woli!!
Geperty życzę duuużo zdrówka!!
Ja już idę spać:happy: Oddzwaniałam dzisiaj w odpowiedzi na życzenia i przegadałam cały wieczór przez tel, bo byłam pewna, że mam darmowe wieczory i weekendy. A potem okazało się, że mam tylko weekendy... Nie ma to jak umysł ciężarówki-skurczony:zawstydzona/y:

A ja wczoraj padłam po wizycie-na wizycie wszytsko ok-chociaz nie mialam usg no bo miałam w piątek:)następna wizyta za 3 tyg.
Teraz mam lezec w łózku i się kurowć.

dzień dobry
witam sie i idę coś zjeść
po południu mam wizytę u dentysty.(jakaś ustawa ze ciężarne mogą leczyć zęby za darmochę-nawet kanałowo):tak:
może jeszcze wpadnę zanim pojadę.
miłego dzionka.:-);-)

Cześć!!!:-)

I ja sie witam, normalnie się zrobiłam rannym ptaszkiem hihi
tak szczerze to jednak lepiej sie czuje jak wstane kolo 9 niz o 11, i więcej czasu dla mnie,a że wkręciłam się ostatnio w granie na lapku to i więcej czasu mam na granie.....tylko że zamiast grać miałam się od obrony przygotowywać, a tam....zdążę chyba :-)

miłego dzionka!

reklama
Witam:-)

Chyba mnie zaczyna bardziej rozkładac bo cos katar zaczol kolor zmieniac-zatoki chore i kaszel zaczyna sie pojawiać:-(, bedzie trzeba je amolem potraktowac (jak nie przejdzie to psikne sobie bioparoksem.

kasiamaj Chyba rzeczywiscie tak jest ze ciezarne maja za darmo leczone, bo jak we wtorek byłam u dentysty to sie zdziwiłam ze nie doplacalam do plomby(a wczesniej zawsze pare zloty dopłacałam 20-30 zl )

madzik1980 To proszę ładnie się do zalecen lekarza dostosować i sie kurować:-)

Do góry