reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi my jemy tylko berlinki.Kiedyś moja mama kupiła takie na wagę, ugotowała i tak trochę z folii wylazło z jednej strony w dodatku taka "cielista" była więc po obraniu powiedziałam mamie co ta parówka mi przypomina:-Di mama już jej nie zjadła:-D

dzamena to dlatego na 18-ke wyglądasz:-pa ja to może na wiosnę się marcuje:-D

reklama
tiffi my jemy tylko berlinki.Kiedyś moja mama kupiła takie na wagę, ugotowała i tak trochę z folii wylazło z jednej strony w dodatku taka "cielista" była więc po obraniu powiedziałam mamie co ta parówka mi przypomina:-Di mama już jej nie zjadła:-D

dzamena to dlatego na 18-ke wyglądasz:-pa ja to może na wiosnę się marcuje:-D
hahaha bardzo smiszne,
wez nie pisz o takich pseudo parówach a fe juz sobie wyobrazam jak mamusi dokładnie opisałas bleeeeeeeee
ciekawe co z rusalką

Dziękuję za życzenia:-)
Zuzanna gratuluję silnej woli!!
Geperty życzę duuużo zdrówka!!
Ja już idę spać:happy: Oddzwaniałam dzisiaj w odpowiedzi na życzenia i przegadałam cały wieczór przez tel, bo byłam pewna, że mam darmowe wieczory i weekendy. A potem okazało się, że mam tylko weekendy... Nie ma to jak umysł ciężarówki-skurczony:zawstydzona/y:

A ja wczoraj padłam po wizycie-na wizycie wszytsko ok-chociaz nie mialam usg no bo miałam w piątek:)następna wizyta za 3 tyg.
Teraz mam lezec w łózku i się kurowć.

dzień dobry
witam sie i idę coś zjeść
po południu mam wizytę u dentysty.(jakaś ustawa ze ciężarne mogą leczyć zęby za darmochę-nawet kanałowo):tak:
może jeszcze wpadnę zanim pojadę.
miłego dzionka.:-);-)

Cześć!!!:-)

I ja sie witam, normalnie się zrobiłam rannym ptaszkiem hihi
tak szczerze to jednak lepiej sie czuje jak wstane kolo 9 niz o 11, i więcej czasu dla mnie,a że wkręciłam się ostatnio w granie na lapku to i więcej czasu mam na granie.....tylko że zamiast grać miałam się od obrony przygotowywać, a tam....zdążę chyba :-)

miłego dzionka!

reklama
Witam:-)

Chyba mnie zaczyna bardziej rozkładac bo cos katar zaczol kolor zmieniac-zatoki chore i kaszel zaczyna sie pojawiać:-(, bedzie trzeba je amolem potraktowac (jak nie przejdzie to psikne sobie bioparoksem.

kasiamaj Chyba rzeczywiscie tak jest ze ciezarne maja za darmo leczone, bo jak we wtorek byłam u dentysty to sie zdziwiłam ze nie doplacalam do plomby(a wczesniej zawsze pare zloty dopłacałam 20-30 zl )

madzik1980 To proszę ładnie się do zalecen lekarza dostosować i sie kurować:-)

Do góry