reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Anetko ja też muszę dopłacać do plomby - czytałam nową ustawę i faktycznie ciężarne mają tylko jakieś tam materiały w stylu lekarstwa, bla bla bla tymczasowe wypełnienia, leczenie kanałowe... za darmo - do białych plomb jest dopłata...

mi mówili ze nawet dopłaty od tego roku nie ma,tylko się całość płaci bo fundusz nie ma kasy ( w dwóch placówkach tak mi mówili) zawsze pąłciłam 40,50zł różnie ale wychodziło ze połowe ceny a od tego roku ponoć całość, ach człowiek to chnet na zęby nie zarobi, nie dziwie się ze tyle szczerabtych chodzi

reklama
Ja za plombe biała Światłoutrwaldzalna nic nie placiłam
Ide sie polozyc bo zle sie czuje i wszystko z rak mi leci.

SupciO Gratuluje połoweczki ciazy:-)

kasik1106 Spokojnie kochana wytrzymasz do 17 :). Koniecznie od razu daj znac co i jak

Ostatnia edycja:
Witam.

Mruczka 100 lat kochana !!!:happy:

jupi...dzidzia na suwaczku przeskoczyla na 6 miesiac :)
wiec zaczynamy kolejny :):)

Vanilka Gratuluję 6 miesiąca:happy:

JAk to jest dziewczyny z tymi tygodniami? Jeżeli na suwaczku pokazauje mi np. 20 tydzień, 5 dzień to jestem wg. kalkulatora tak naprawdę w w 21 tak????CZy ja coś pomyliłam

Patipaula kuruj się-z nas to bidulki :((ja też leżę i się grzeję w łóżku.
Ja do dentysty chodzę prywatnie, więc nie wiem jak to jest :)
Vanilka gratulacje-6 miesiąc to juz teraz z górki.:-)
Supcio Tobie też gratki z powodu połówki ciąży

reklama
Vanilka gratki - jak to fajnie wygląda :happy::happy::happy:
No z tą dopłatą to cena oo 50 do 80 zł. w zależności od plomby. - przynajmniej ja tak płacę w NFZ.
A ja wylicytowałam wczoraj kostium kąpielowy jeszcze czepek skombinuję i za 2 tyg pomykam na basen JUPI.... Bo M mówi że mi się cellulit na nogach zrobił :-:)-:)-(

Do góry