reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Ashika Cos tam było napisane w tym stylu,że jest już 30 opini zamieszczonych, a 3 kolejne czekają na zatwierdzenie.Może Twoja opinia czeka na zatwierdzenie;-)

reklama
cze dziewczynki i milego dnia wszystkim!
Mruczka spoznione, ale szczere zyczonka 100 LAT i spelnienia wszystkich marzen...
u mnie dzis nocka troche lepiej, z przerwami co 2-3h, ale spalam jakies 9h wiec niezle...

idę na spacerek maly, tyłek już mnie boli od tego siedzenia:-)

ja kurde płace zawsze u dentysty, a nawet od tego roku 100% :wściekła/y: bo fundusz juz ponoć nie dopłaca od tego roku bo oczywiście nie ma kasy, a lekarka dobrze wie że jestem w ciąży, i to jest taka co do niej chodze od dobrych paru lat, więc niewiem jak to w koncu jest u tego dentysty

Mruczka wszystkiego naj, naj :-) i jeszcze więcej
Niunia nie przejmuj się tak niesympatycznymi sierpniówkami, no nie wiem jak tak można, tak jak pisała mammi tutaj jest wspaniała atmosfera i my chętnie wszystkich witamy:-)

Jeżeli chodzi o wzrok, a raczej jego pogarszanie, to gdzieś słyszałam, że niestety wzrok ciężarnych kobiet znacznie szybciej się męczy ze względu na hormony, dlatego nas oczy bolą, pieką itp., znacznie szybciej niż przed ciążą.
Ja mam obecnie modę na jabłka i co za tym idzie na jabłecznik - wrzucę przepis na kulinarny wątek.
I znowu tylko słodkie bym jadła. Nie tak dawno jak wczoraj pisałam o tym że schudłam i owszem tak po ubraniach można sądzić, ale brzuszek mi ostatnio wyskoczył, a wczoraj u lekarza okazało się, że od ostatniej wizyty jest aż 3 kg na plusie :szok: Ogólnie od początku ciąży jestem już 6 na plusie.

Cześć Dziewczyny!:-)

Ja w pracy, ale mam taaakiego stresa, że nie mogę racjonalnie myśleć.:-)Dzis o 17.00 mma to usg połówkowe 4D i może wreszcie poznam płeć. Ja to taki panikaż jestem, nie wytrzymam do wieczora...:eek:

A jeszcze wczoraj pisałam Wam, że w pracy zjadłąm kremówkę. I wyszła mi w domu. Chyba się nią strułam i zczęło si e - cały wieczór nad wc, leciało dołem i górą. Krople żołądkowe u mnie w domu ważne do 2008 r., a do tego napis na ulotce, że w ciązy nie wolno. Więć leczyłam się miętą i rumiankiem na zmianę. Obudziłam się taka słaba, że szokTeraz też coś mnie nudzi , ale u mnie też tak objawiają się nerwy. Tak już pewnie będzie do wieczora...:tak:

A ja wczoraj padłam po wizycie-na wizycie wszytsko ok-chociaz nie mialam usg no bo miałam w piątek:)następna wizyta za 3 tyg.
Teraz mam lezec w łózku i się kurowć.

madzik - kuruj się i dobrze, że na wizycie ok.:-)

Witam się również:-)

Ostatnie dni bolał mnie brzuch i mam wrażenie, że to od pozycji siedzącej (w zasadzie większość dnia to przy kompie przy biurku lub w aucie), czy Wy tez może tak macie?

agatha - mnie za to boli kręgosłup od siedzenia 8 godz. w pracy na niewygodnym krześle i siedzeniu w samochodzie:-(

mruczka - spóźnione życzenia urodzinowe:-)

niunia - witaj;-)

Cześć lipcóweczki :happy::happy:
Ja już wstałam. Czekam na małża, który poszedł mi po śniadanko, ale przy okazji ma wstąpić się wyfryzjerować więc usycham z głodu :-):-) Sam pewno nie będzie jadł, bo zahaczył jeszcze o dentystę.
U mnie dzień zapowiada się bez rewelacji - remont, remont, i jeszcze raz remont...
Życzę Wam dziewczynki miłego dzionka :tak:

Kasik będę czekała na relacje z badania i przede wszystkim na wiadomości dotyczące płci:tak: Tylko nie wywiń numeru,że jutro dopiero napiszesz.Nie usne dopóki nie zobaczę sprawozdania z badania;-)

aneta-h coś mi się wydaje,że dentystka nie jest w stosunku do Ciebie do końca uczciwa;-)Aż z ciekawości poszukam czegoś w necie na ten temat.

Kasik będę czekała na relacje z badania i przede wszystkim na wiadomości dotyczące płci:tak: Tylko nie wywiń numeru,że jutro dopiero napiszesz.Nie usne dopóki nie zobaczę sprawozdania z badania;-)

aneta-h coś mi się wydaje,że dentystka nie jest w stosunku do Ciebie do końca uczciwa;-)Aż z ciekawości poszukam czegoś w necie na ten temat.

w tym roku byłam już dwa razy i raz zapłaciłam 115 a drugi 80zł, zaraz tam zadzwonie i zapytam jak to jest

Anetko ja też muszę dopłacać do plomby - czytałam nową ustawę i faktycznie ciężarne mają tylko jakieś tam materiały w stylu lekarstwa, bla bla bla tymczasowe wypełnienia, leczenie kanałowe... za darmo - do białych plomb jest dopłata...

reklama
zadzwoniłam i mi powiedziała ze kobiety w ciaży nie mają żadnych ulg na leczenie, płacą normalnie tak jak wszyscy

Do góry