M
mammi
Gość
Ashika Cos tam było napisane w tym stylu,że jest już 30 opini zamieszczonych, a 3 kolejne czekają na zatwierdzenie.Może Twoja opinia czeka na zatwierdzenie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wczoraj padłam po wizycie-na wizycie wszytsko ok-chociaz nie mialam usg no bo miałam w piąteknastępna wizyta za 3 tyg.
Teraz mam lezec w łózku i się kurowć.
Witam się również:-)
Ostatnie dni bolał mnie brzuch i mam wrażenie, że to od pozycji siedzącej (w zasadzie większość dnia to przy kompie przy biurku lub w aucie), czy Wy tez może tak macie?
agatha - mnie za to boli kręgosłup od siedzenia 8 godz. w pracy na niewygodnym krześle i siedzeniu w samochodzie:-(
Kasik będę czekała na relacje z badania i przede wszystkim na wiadomości dotyczące płci Tylko nie wywiń numeru,że jutro dopiero napiszesz.Nie usne dopóki nie zobaczę sprawozdania z badania;-)
aneta-h coś mi się wydaje,że dentystka nie jest w stosunku do Ciebie do końca uczciwa;-)Aż z ciekawości poszukam czegoś w necie na ten temat.