hehe raczej nie skorzystam z pomyslu ;-)nio nie bedzie zaskoczony pózniej nagoscia
reklama
Dzamena niezłe masz pomysły!!
Witam nowe lipcóweczki :-)
Tak sobie poczytałam o sernikach itp i w końcu zjadłam kiełbasę z ogórkiem kiszonym na kolację
Mój M wraca z pracy, a ja za laptopa i doczytuję co tam u WasNa przytulanie coś nie mam ostatnio ochoty.
Dzisiaj mam 29 urodzinki i tak mi smutno,że to już ostatnie 20-te...Stara dupka ze mnie. Ale najważniejsze, że mam dzidziulka w brzuszku
Tak sobie poczytałam o sernikach itp i w końcu zjadłam kiełbasę z ogórkiem kiszonym na kolację
Mój M wraca z pracy, a ja za laptopa i doczytuję co tam u WasNa przytulanie coś nie mam ostatnio ochoty.
Dzisiaj mam 29 urodzinki i tak mi smutno,że to już ostatnie 20-te...Stara dupka ze mnie. Ale najważniejsze, że mam dzidziulka w brzuszku
tiffi1
Fanka BB :)
kuruj się moja droga, a lekarz raczej nie powinien dawać antybiotyku, bo nie masz wysokiej gorączkihej dziewczyny
Na 18 mam wizytę-razem z Anetką
A ze mną kiepsko temperatura 37,:-(-wzięlam juz apap bo takie dreszcze i bardzo mięsnie bolą.Wypytam się ginekologa co i jak-może trzeba wziąść antybiotyk.Ale to on już powinien wiedzieć.Mało piszze ,cały czas leżę teraz wstałam bo muszę się do porządku doprowadzić.Jedyny plus że dzidzia dzisiaj mocno daje o sobie znać.
dzamena czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze- to a propos parówek oczywiście, a możesz jeszcze napisać w jakiej temperaturze robisz te parówy???
mruczka wszystkiego naj... a dlaczego ci smutno, wcale 2 przed wiekiem nie jest taka fajna, ja miałam 29 w zeszłym roku i na te 30 tegoroczne bardzo się cieszę. Czym tu się przejmować wiekiem, taka kolej rzeczy
louise a ty mi obiecałaś przepis na leczo, wiem wiem to banalne sama robiłam, ale pomyślałam, że skoro tak zachwalasz to ja poproszę
Jutro wybieram się do mojej koleżanki, która też jest w ciąży tylko rodzi kwiecień/maj, ma tą cukrzycę i strasznie się męczy tym jedzeniem, ale jutro czeka mnie obiad dietetyczny pstrąg z warzywami na parze (tak przynajmniej zapowiedziała moja kumpela). a teraz lecę coś na kolacje zjeść bo zaczynam się robić głodna
dzamena
mruczusiu ty stara dupko życze Ci dużo,duzo zdrówka no i oczywiscie szczesliwego rozwiązania co byś sie długo nie męczyła.tego Tobie zycze ja jeszcze starsza dupkaDzamena niezłe masz pomysły!!
dzamena
tiffi parówy zapiekam w temp 220 stopni jak juz ciacho lekko zbrązowieje to takie sa najlepszekuruj się moja droga, a lekarz raczej nie powinien dawać antybiotyku, bo nie masz wysokiej gorączki
dzamena czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze- to a propos parówek oczywiście, a możesz jeszcze napisać w jakiej temperaturze robisz te parówy???
mruczka wszystkiego naj... a dlaczego ci smutno, wcale 2 przed wiekiem nie jest taka fajna, ja miałam 29 w zeszłym roku i na te 30 tegoroczne bardzo się cieszę. Czym tu się przejmować wiekiem, taka kolej rzeczy
louise a ty mi obiecałaś przepis na leczo, wiem wiem to banalne sama robiłam, ale pomyślałam, że skoro tak zachwalasz to ja poproszę
Jutro wybieram się do mojej koleżanki, która też jest w ciąży tylko rodzi kwiecień/maj, ma tą cukrzycę i strasznie się męczy tym jedzeniem, ale jutro czeka mnie obiad dietetyczny pstrąg z warzywami na parze (tak przynajmniej zapowiedziała moja kumpela). a teraz lecę coś na kolacje zjeść bo zaczynam się robić głodna
kasiamaj
mama 2007/2010
ŁO MATKO -musiałam przebrnąć przez 12 stron już mnie oczy bolą od czytania -co za maraton.
mój mały misio już śpi to mam wolne i chwilkę dla siebie-bo potem mykam na serial.
dziś tylko jeden bo "M" dzis nie ma.
coś mnie mdli-bo sie najadłam placków ziemniaczanych z serem na obiad.
co tam porabiacie laseczki???
Perla-a może jakbyś mu kilka dni podawała probiotyk??-ja jak mój mały miałproblem z brzuszkiem to dawałam ACIDOLAC-bardzo mu pomagał.-tylko nei wiem czy w UK będziesz mogła coś podobnego dostać???
Madzik-a miałaś syrop *spam*???
*spam* syrop 150g | Przeziębienia, grypa | Przesiębienia, grypa | i-Apteka.pl
on jest dla ciężarnych-ja miałam i mi pomógł.jeszcze mój gin polecał mi oscilococcinum (lek homeopatyczny)taki granulki.
Beatka-tez tak mam z tym piciem.
Ewcik-a badali Cię w kierunku kolki nerkowej???ja miałam z synkiem w pierwszej ciązy w 16tyg.leżałam wtedy 3 dni w szpitalu-dali mi jakieś kroplówki rozkurczające i już mnie to nigdy nie dopadło do końca ciązy.-od razu po podaniu kroplówki przeszło.
Ashika-co za chamskie zachowanie tego lekarza!!!!chyba bym mu w plapę wymalowała-niech sam sobie czeka!!!
Zuzanna-Niunia-Justyska-Hej dziewczyny.
SupciO-pisałam już Madzi wyżej o lekach-może coś Ci pomoże??? z tego co podałam.
Mruczka-wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:zcMDkiA0iuJlhM:http://www.bip.gminy.com.pl/bejsce/pic/kwiaty2.jpg
zapomniałam dodać-to ciekawa stronka dla Waszych dzieciaków (tych dziewczyn które już mają starsze bobaski)-może komuś się przyda.
http://ciufcia.pl/
mój mały misio już śpi to mam wolne i chwilkę dla siebie-bo potem mykam na serial.
dziś tylko jeden bo "M" dzis nie ma.
coś mnie mdli-bo sie najadłam placków ziemniaczanych z serem na obiad.
co tam porabiacie laseczki???
Perla-a może jakbyś mu kilka dni podawała probiotyk??-ja jak mój mały miałproblem z brzuszkiem to dawałam ACIDOLAC-bardzo mu pomagał.-tylko nei wiem czy w UK będziesz mogła coś podobnego dostać???
Madzik-a miałaś syrop *spam*???
*spam* syrop 150g | Przeziębienia, grypa | Przesiębienia, grypa | i-Apteka.pl
on jest dla ciężarnych-ja miałam i mi pomógł.jeszcze mój gin polecał mi oscilococcinum (lek homeopatyczny)taki granulki.
Beatka-tez tak mam z tym piciem.
Ewcik-a badali Cię w kierunku kolki nerkowej???ja miałam z synkiem w pierwszej ciązy w 16tyg.leżałam wtedy 3 dni w szpitalu-dali mi jakieś kroplówki rozkurczające i już mnie to nigdy nie dopadło do końca ciązy.-od razu po podaniu kroplówki przeszło.
Ashika-co za chamskie zachowanie tego lekarza!!!!chyba bym mu w plapę wymalowała-niech sam sobie czeka!!!
Zuzanna-Niunia-Justyska-Hej dziewczyny.
SupciO-pisałam już Madzi wyżej o lekach-może coś Ci pomoże??? z tego co podałam.
Mruczka-wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:zcMDkiA0iuJlhM:http://www.bip.gminy.com.pl/bejsce/pic/kwiaty2.jpg
zapomniałam dodać-to ciekawa stronka dla Waszych dzieciaków (tych dziewczyn które już mają starsze bobaski)-może komuś się przyda.
http://ciufcia.pl/
Ostatnia edycja:
atabe
Mruczka 100lat 100lat stare to będziemy po 80;-) w końcu żyje się coraz dłużej!!!
dzamena faktycznie przepis prosty i smaczny ale ja nie mam piekarnika trudno, zrobie jak pojedziemy do mamki- co się odwlecze to nie uciecze;-)
a ja zjadłam super dietetyczną kolacje- pizze
tiffi mi by się taki obiad przydał, jaki ty będziesz jutro jadła może by mi w dupsko nie poszedł
dzamena faktycznie przepis prosty i smaczny ale ja nie mam piekarnika trudno, zrobie jak pojedziemy do mamki- co się odwlecze to nie uciecze;-)
a ja zjadłam super dietetyczną kolacje- pizze
tiffi mi by się taki obiad przydał, jaki ty będziesz jutro jadła może by mi w dupsko nie poszedł
jedyneczka
Fan(ka)
niunia je jeszcze nie ćwiczę bo lekarz mi powiedział że mam nie za długą szyjkę (choć twierdzi że nie ma problemu)a wyczytałam że jak coś nie tak z szyjką to lepiej nie ćwiczyć zbyt wcześnie. Zacznę może w ósmym miesiącu. Ale generalnie to ja je ćwiczę regularnie od urodzenia Emi czyli od 10 lat więc myślę że są w niezłym stanie, ale trzeba by raczej o to mojego M zapytać
cześć supcio
dzamenka łobuzie gdzie się szwendasz ostatnimi czasy
justyska witaj
tiffi daty nie ma na butli ale wygląda na oki, zresztą może nie będę jej potrzebowała
madzik 37 to nie dużo ale mnie gin powiedział żeby brać jednak apap nie tyle na gorączkę co jako lek przeciwzapalny .
mruczka sto lat sto lat niech żyje żyje nam itd.:-)ja też tak przeżywam "progowe" urodziny - 25,30,35 a te pomiędzy luzik więc jeszcze 4 lata się nie będę stresować
atabe ja miałam równie zdrową kolację w dodatku leszkiem zapiłam tą pinde:-)
Ale do sklepu zamiast wysłać M sama jednak pojechałam po pifo i serniczek no i kupiłam: sobie stanik, Emi bluzeczki a Nadince bluzeczkę i sukienusie,Mkowi klapki a sernika zapomniałam
cześć supcio
dzamenka łobuzie gdzie się szwendasz ostatnimi czasy
justyska witaj
tiffi daty nie ma na butli ale wygląda na oki, zresztą może nie będę jej potrzebowała
madzik 37 to nie dużo ale mnie gin powiedział żeby brać jednak apap nie tyle na gorączkę co jako lek przeciwzapalny .
mruczka sto lat sto lat niech żyje żyje nam itd.:-)ja też tak przeżywam "progowe" urodziny - 25,30,35 a te pomiędzy luzik więc jeszcze 4 lata się nie będę stresować
atabe ja miałam równie zdrową kolację w dodatku leszkiem zapiłam tą pinde:-)
Ale do sklepu zamiast wysłać M sama jednak pojechałam po pifo i serniczek no i kupiłam: sobie stanik, Emi bluzeczki a Nadince bluzeczkę i sukienusie,Mkowi klapki a sernika zapomniałam
Mruczka Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin:-) Wcale nie jestes stara:-)
Ja sie na dzis juz zegnam bo cos zle sie czuje: krzyz mnie bardzo boli i nadodatek mam straszny katar(bardzo zle mi sie oddycha).
Do jutra.
Ja sie na dzis juz zegnam bo cos zle sie czuje: krzyz mnie bardzo boli i nadodatek mam straszny katar(bardzo zle mi sie oddycha).
Do jutra.
reklama
Hejka, my juz z Madzią po wizycie,wszystko oki, mały rosnie jak na drozdżach, zdjecia mam 2 ale takie zamazane bo się mały ruszał że nic nie widać więc nie będę wklejać, hemoglobina mi co badsanie spada więc przepisał mi lekarz żelazo, poza tym wszystko oki:-)
idę coś zjeść bo zgłodniałam
MRUCZKA STO LATEK!!!!!!!!!
idę coś zjeść bo zgłodniałam
MRUCZKA STO LATEK!!!!!!!!!