reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jak już Madzia pytała idziemy do naszego lekarza, w sumie to nic niwego się nie dowiemy, bo w piatek byłyśmy na połówkowym, ale chociaz może na chwile podejrze znów małego jak gin pozwoli,narazie dziewczynki:-)

reklama
wiecie co , tak się nagotowałam, że odechciało mi się jeść :sorry:
Niunia witaj wśród lipcóweczek :happy::happy:
Madzik widzę, że masz niewesoło. Co to za głupie choróbsko tak męczy ?!? :wściekła/y:

ale bym sobie zjadła chipsy...ale ni mam;-)
dzamena te twoje parówki brzmią całkiem całkiem:tak: jak to się robi??
boziu w koncu nadrobiłam troche.
skarbie parówki w ciescie to najprostrze i najszybsze danie jakie moze byc czyli kupujesz gotowe ciasto francuskie cały płat ja akuratnie lubie z biedrony bo jest dobre i wcale nie drogie,rozkłaasz go na blacie i zawijasz w to ciasto paróweczke odcinasz itd z kazdą mozesz posmarowac białkiem i zapiekasz to 10 minut ja na koniec posypuje je zóltym serem tak około po 5 min po wstawieniu.mozesz tez sobie najpierw zawinąc parówke w plasterek sera a dopiero pózniej w ciasto francuskie to juz jak kto woli

Ostatnia edycja:
ciekawe spróbuje w tyłeczek pewnie też idzie nieźle a już 6 kg wiecej zostaja tylko dresy na chwile obecna ale co tam :D moze na wiosne przyszlego roku znów schudne ;)

ciekawe spróbuje w tyłeczek pewnie też idzie nieźle a już 6 kg wiecej zostaja tylko dresy na chwile obecna ale co tam :D moze na wiosne przyszlego roku znów schudne ;)
oj nie przesadzaj ja tam jakos sobie cały czas mówie ze kiedy bede jadła jak nie teraz bo po ciązy jak znam zycie to juz bedzie tylko wiecznie dieta i czwiczenia

reklama
Do góry