reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
jdyneczka sprawdź czy na butelce jest jakaś data ważności :eek: ale mi się wydaje że powinna być ok
beatka25 mnie się też chce pić ale głównie wieczorami
mammi to jednak wskazówka dla ciebie że masz dużo odpoczywać i nie zawracać sobie głowy sprzątaniem.twój synek na pewno sobie poradził świetnie, a ty dbaj o siebie
ashika no to kolejna jesteś bo ja wczoraj tez miałam mieć, ale dupa i to prywatnie, tylko że ty to trafiłaś na jakiegoś wariata

Ja zjadłam na obiad śmieciówę czyli warzywa na patelnię a do tego parówka podsmażana. na deser zrobiłam sobie sałatkę owocową z bitą śmietaną

od jutra w realu ma być promocja na ciuszki dla dzieci;-) jakieś body za 2.99 czy cuś:happy:
oglądam rozmowy w toku.
hej nowe lipcówki

hej dziewczyny :)
Na 18 mam wizytę-razem z Anetką :)
A ze mną kiepsko temperatura 37,:-(-wzięlam juz apap bo takie dreszcze i bardzo mięsnie bolą.Wypytam się ginekologa co i jak-może trzeba wziąść antybiotyk.Ale to on już powinien wiedzieć.Mało piszze ,cały czas leżę teraz wstałam bo muszę się do porządku doprowadzić.Jedyny plus że dzidzia dzisiaj mocno daje o sobie znać.

witam nowe lipcóweczki,kuzwa normalnie nie mozna przy Was dziewczyny zniknąć na 1 dzien bo pózniej brak mi czsu na nadrabianie a o pisaniu nie wspomne,widze ze juz był dzis jadłospis na obiad wyszczególniony:tak:ja tam dzis szybkie zarcie czyli spaghetti napoli i paróweczki w ciescie francuskim

reklama
ale bym sobie zjadła chipsy...ale ni mam;-)
dzamena te twoje parówki brzmią całkiem całkiem:tak: jak to się robi??

Do góry