reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Witam was dziewuszki jakiś dobry dzień macie każda w takim szampańskim nastroju może i mnie sie udzieli :) termin mam na 16 lipca moze 17 nawet slyszałam o 1 lipca terminy sa trzy i szczerze to nie wiem w które wierzyć nastepne usg mam w poniedziałek może usłysze kolejna wersje ale przyjmuje połowa lipca chociaz to moje 1 dziecko bedzie nie mam pojecia trzego sie spodziewać wszystko jest nowością jak narazie . Ale powiem szczerze myślałam ze bedzie gorzej :):) zero mdłości jedynymi wadami to czeste oddawanie moczu i ciagłe ssanie w żoładku a z tym parze idzie przyrost masy:tak::tak:

reklama
Witam was dziewuszki jakiś dobry dzień macie każda w takim szampańskim nastroju może i mnie sie udzieli :) termin mam na 16 lipca moze 17 nawet slyszałam o 1 lipca terminy sa trzy i szczerze to nie wiem w które wierzyć nastepne usg mam w poniedziałek może usłysze kolejna wersje ale przyjmuje połowa lipca chociaz to moje 1 dziecko bedzie nie mam pojecia trzego sie spodziewać wszystko jest nowością jak narazie . Ale powiem szczerze myślałam ze bedzie gorzej :):) zero mdłości jedynymi wadami to czeste oddawanie moczu i ciagłe ssanie w żoładku a z tym parze idzie przyrost masy:tak::tak:
ciaze masz prowadzona przez angielska sluzbe zdrowia ??czy do polskiego jezdzisz?:happy:

Ciaża prowadzona przez angielska służbe zdrowia niestety ale w Polsce byłam 2 razy w celach wiadomo jakich . Nie wierze angielskim lekarzom

W zasadzie nie uśmiecha mi sie tutaj rodzić ale nie mam wyboru .Bedzie co ma być nie rozumiem tylko jednej rzeczy Anglia nie jest biednym krajem a dlaczego sa tacy zacofani w 12 tyg mialam pierwsze usg przy ktorym mialam pobierana krew ale zanim ja pobrali wbijali igle 8 razy nigdy nie mialam problemow z żyłami a tu niespodzianka

Ostatnia edycja:
Ciaża prowadzona przez angielska służbe zdrowia niestety ale w Polsce byłam 2 razy w celach wiadomo jakich . Nie wierze angielskim lekarzom
hehe,kazda z nas ktora mieszka w uk tez miala konsultacje w pl :happy:wiec nie jestes sama :happy:

slonko u nas wyszlo :)moze jutro trafi sie ladniejsza pogoda?:)

niunia Witaj wśród lipcówek:happy: Na sierpniowkach chyba bardziej nerwowo, skoro ktoś Ci zwracał uwagę o posty jeden pod drugim;-) U nas atmosfera jest super więc zostań z nami!!!!:-)

Wychodzi na to,że jednak gin. państwowi nie są tacy najgorsi...Po prostu zależy od człowieka.Wiadomo,że lekarz na NFZ może sobie na więcej pozwolić, np.zle potraktować pacjentke,ale jak jest poza tym nie sfrusrowanym spoko człowiekiem to nie ma potrzeby ,żeby to robić.

Hej ja sie tylko witam i uciekam, męczy mnie kaszel katar boli gardło jestem śpiąca i tak non stop od powrotu z Zakopca....
Ble :-:)eek::eek:
tak jak wczoraj ejszcze świeciło piekne słoneczko tak dzisiaj pogoda jest okropna, jak tak dalej pojdzie to wogole z domu nie bede sie ruszać....
Pozdrawiam i całuje gorąco.... :happy:

Witam Niunia, fajnie ze kolejna lipcóweczka do nas dołącza :-)

reklama
Do góry