reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczyny dołączam do lipcowych mam . Mam prośbe zwrocono mi uwage żebym używała edytuj a nie pisała pod kazdym postem czy jakoś tak a ja nie widze swojego błędu pomóżcie:(

reklama
geperty to masz chyba wyjątkowe szczęście z tymi ginkami ale to dobrze, tylko się cieszyć:-)Ja w poprzedniej ciąży chodziłam prywatnie a babeczka nie była zbyt miła tyle że była super specjalistą ale teraz bierze za wizytę 300zł:szok:teraz też prywatnie chodzę bo u nas nie było nikogo fajnego na kasę no ale dużo taniej:-p

cześć niunia:happy:a kto Ci zwrócił uwagę i kiedy?

NIUNIA witam :-)

mammi i dobrze niech gloduja i popieram nakarm tesciowa tym okropnym sernikiem :tak::tak::tak::tak:

aisim dzieki za info o targach moze sie wybiore jak nei zapomne ;-)

perla z tymi wezlami chlonnymi to moze kal na pasozyty zbadac, a jak nie to moze to byc uczulenie na gluten:no:
no wlasnie chce zbadac kal i krew na alergeny... w moczu nic nie wyszlo...
Mammi ja chodze panstwowo do lekarza z przychodni przyszpitalnej (2 ciaze mi prowadzi) i jestem bardzo zadowolona, a pacjentki do niego wala drzwiami i oknami...
cze Niunia! kolejna mama z UK ;-)

weszłam na forum sierpniówek i zwrócono mi uwage żebym zaczeła pisać z wami nie znam jeszcze tych reguł waszych

Witaj :happy:
Chyba te sierpniowki jakies naburmuszone skoro zwrocily Ci uwage :eek:
Mieszkasz obok mojego miasteczka :happy::happy::happy:
pisz smialo,napewno nie zwrocimy Ci uwagi:tak:

mammi ja miala wizyte u okulisty kilka mieszkow temu i wlasnie okulary mi przepisal ..

jedyneczka tez masz smaka :)

nie piszcie o sernikach bo ja ogladam w tv i mysle o nim:-p:-p

Ostatnia edycja:
geperty to masz szczęście do lekarzy i się ciesz!!!!!!

Tak, ja tylko z tymi prywatnymi, co płacę mam problem :-D.
Teraz mam właśnie dylemat gdzie się wybrać na połówkowe,zależy mi na dobrym sprzęcie i lekarzu, z tym drugim jest większy kłopot :confused2:.
Patipaula a gdzie ty byłaś na USG? A może inne dziewczyny z Gdańska coś doradzą? W pierwszej ciąży chodziłam do Doeringa na USG, dobry ponoć jest też Preis, ale ich podejście do pacjentki i rutynowe badanie na "odwal się" przechodzi wszelkie pojęcie :no:, opinie mają teraz fatalne, więc nie wiem czemu mają miano najlepszych :eek:.

Niunia zapraszamy do nas, masz termin na lipiec, więc jak najbardziej powinnaś zostać tutaj :tak:, a o posty może chodziło, że pisałaś jeden pod drugim :eek:, ale przecież to nic strasznego.

reklama
Witam:-)

Wszystko na temat USG napisałam w odpowiednim watku. Powiedziałam Pani doktor ze wszyscy sie dziwia ze tak pozno ruchy poczulam (wyrazne dopiero teraz)powiedziała ze dlatego bo mam duzo wod płodowych (na usg mam napisane ze w normie)

tiffi1 szkoda ze wizyta została odwołana-poczekamy do soboty:-)

aisim Oj Ja na moje libido nie moge nazekac:-), tak samo maz nie nazeka:-)

ania_pestka tez musze sobie nowe ubrania pokupowac w szczegolnosci bluzki i sweterki. M stwierdził ze te co mam to juz sie nie nadaja do chodzenia, czesc stara juz bardza a czesc krotka:sorry:

Ewcik na czczo do 16:30 to przegiecie i to na maksa:wściekła/y:

kasik1106 to niezla maialas niespodzianke piecowa :no: nie zazdroszcze, ale najważniejsze że już naprawione:tak:[/quote]

Ashika To poprostu jakas kpina :wściekła/y::no: jak mozna tak potraktowac ciezarna-wogole pacjenta:no:

perla wspolczuje, biedny synus:-(

mammi No pokaznego masz Ty swojego synka-duzy nie ma co :tak: Ja chodze do gina panstwowo i jestem zadowolona i to bardzo. Lekarke mam super-wszystko mi powie, wytłumaczy, skierowania na badania daje, usg na kazdej wizycie-naprawde nie moge na nia zlego slowa powiedziec

jedyneczka Mi sie zdaje ze spokojnie mozesz uzyc tej butelki, tylko tak jak piszesz bym kupila nowy smoczek:tak:

geperty Ja teraz te usg polowkowe mialam robione na walowej-doktor Kardzis mi robiła. W pierwszej ciazy dr Doering mi robil usg w 20 tyg. i tez ladnych zdjec nie dal. Teraz dostałam zdjecia typowo pod te badanie, np. na jednym widac kregoslup

Ostatnia edycja:
Do góry