reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczyny dołączam do lipcowych mam . Mam prośbe zwrocono mi uwage żebym używała edytuj a nie pisała pod kazdym postem czy jakoś tak a ja nie widze swojego błędu pomóżcie:(

reklama
geperty to masz chyba wyjątkowe szczęście z tymi ginkami ale to dobrze, tylko się cieszyć:-)Ja w poprzedniej ciąży chodziłam prywatnie a babeczka nie była zbyt miła tyle że była super specjalistą ale teraz bierze za wizytę 300zł:szok:teraz też prywatnie chodzę bo u nas nie było nikogo fajnego na kasę no ale dużo taniej:-p

cześć niunia:happy:a kto Ci zwrócił uwagę i kiedy?

NIUNIA witam :-)

mammi i dobrze niech gloduja i popieram nakarm tesciowa tym okropnym sernikiem :tak::tak::tak::tak:

aisim dzieki za info o targach moze sie wybiore jak nei zapomne ;-)

perla z tymi wezlami chlonnymi to moze kal na pasozyty zbadac, a jak nie to moze to byc uczulenie na gluten:no:
no wlasnie chce zbadac kal i krew na alergeny... w moczu nic nie wyszlo...
Mammi ja chodze panstwowo do lekarza z przychodni przyszpitalnej (2 ciaze mi prowadzi) i jestem bardzo zadowolona, a pacjentki do niego wala drzwiami i oknami...
cze Niunia! kolejna mama z UK ;-)

weszłam na forum sierpniówek i zwrócono mi uwage żebym zaczeła pisać z wami nie znam jeszcze tych reguł waszych

Witaj :happy:
Chyba te sierpniowki jakies naburmuszone skoro zwrocily Ci uwage :eek:
Mieszkasz obok mojego miasteczka :happy::happy::happy:
pisz smialo,napewno nie zwrocimy Ci uwagi:tak:

mammi ja miala wizyte u okulisty kilka mieszkow temu i wlasnie okulary mi przepisal ..

jedyneczka tez masz smaka :)

nie piszcie o sernikach bo ja ogladam w tv i mysle o nim:-p:-p

Ostatnia edycja:
geperty to masz szczęście do lekarzy i się ciesz!!!!!!

Tak, ja tylko z tymi prywatnymi, co płacę mam problem :-D.
Teraz mam właśnie dylemat gdzie się wybrać na połówkowe,zależy mi na dobrym sprzęcie i lekarzu, z tym drugim jest większy kłopot :confused2:.
Patipaula a gdzie ty byłaś na USG? A może inne dziewczyny z Gdańska coś doradzą? W pierwszej ciąży chodziłam do Doeringa na USG, dobry ponoć jest też Preis, ale ich podejście do pacjentki i rutynowe badanie na "odwal się" przechodzi wszelkie pojęcie :no:, opinie mają teraz fatalne, więc nie wiem czemu mają miano najlepszych :eek:.

Niunia zapraszamy do nas, masz termin na lipiec, więc jak najbardziej powinnaś zostać tutaj :tak:, a o posty może chodziło, że pisałaś jeden pod drugim :eek:, ale przecież to nic strasznego.

reklama
Witam:-)

Wszystko na temat USG napisałam w odpowiednim watku. Powiedziałam Pani doktor ze wszyscy sie dziwia ze tak pozno ruchy poczulam (wyrazne dopiero teraz)powiedziała ze dlatego bo mam duzo wod płodowych (na usg mam napisane ze w normie)

tiffi1 szkoda ze wizyta została odwołana-poczekamy do soboty:-)

aisim Oj Ja na moje libido nie moge nazekac:-), tak samo maz nie nazeka:-)

ania_pestka tez musze sobie nowe ubrania pokupowac w szczegolnosci bluzki i sweterki. M stwierdził ze te co mam to juz sie nie nadaja do chodzenia, czesc stara juz bardza a czesc krotka:sorry:

Ewcik na czczo do 16:30 to przegiecie i to na maksa:wściekła/y:

kasik1106 to niezla maialas niespodzianke piecowa :no: nie zazdroszcze, ale najważniejsze że już naprawione:tak:[/quote]

Ashika To poprostu jakas kpina :wściekła/y::no: jak mozna tak potraktowac ciezarna-wogole pacjenta:no:

perla wspolczuje, biedny synus:-(

mammi No pokaznego masz Ty swojego synka-duzy nie ma co :tak: Ja chodze do gina panstwowo i jestem zadowolona i to bardzo. Lekarke mam super-wszystko mi powie, wytłumaczy, skierowania na badania daje, usg na kazdej wizycie-naprawde nie moge na nia zlego slowa powiedziec

jedyneczka Mi sie zdaje ze spokojnie mozesz uzyc tej butelki, tylko tak jak piszesz bym kupila nowy smoczek:tak:

geperty Ja teraz te usg polowkowe mialam robione na walowej-doktor Kardzis mi robiła. W pierwszej ciazy dr Doering mi robil usg w 20 tyg. i tez ladnych zdjec nie dal. Teraz dostałam zdjecia typowo pod te badanie, np. na jednym widac kregoslup

Ostatnia edycja:
Do góry