reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
atabe ja na spod tez biszkopty zawsze daje i serki homo :happy:
wez ile jeszcze czasu do jutra i mojego sernika :-pTy juz bedziesz objedzona i bokiem bedzie Ci wychodzil :-p
z tymi oczami to masakra ;/

heh:-p ja też zawsze tą wersje robie:tak: ubogą pewnie bym się nie najadła:-D

Wy znowu szalejecie z przepisami :-) a ja nawet nie wiem co na obiad upichcić. Chłopaki remontują, więc muszę im jakieś mięsiwo przygotować, co by się trochę wzmocnili... Pewno jak zwykle skończy się na kotletach cyckowych :-)

ale serki homo .daja fajny smak ,a bez biszkoptow to ja sobie nie wyobrazam sernika :no:no i z racji ,ze moj M lubi w galaretce brzoskwinie ,mandarynki czy ananasa tez cos klade na spod :tak:ja lubie sama galaretke :-p
No ciekawe jak nam wyjdzie ten sernik 3-go na wizycie :happy:

fakt mamy razem wizyte 3:happy: ja to ważenia się boje teraz jak ognia! ale i tak się nie moge oprzeć jedzeniu:zawstydzona/y:
a to jest twoja połówkowa wizyta?usg będziesz miała?

Tak polowkowa :tak:i zapomnialam ,ze ide przeciez tylko na usg wiec wazenia nie bedzie :-D
Dopiero 27 marca wazenie ..jak polozna nie zapomni bo oni tutaj jakos nie za czesto waza .

Tak polowkowa :tak:i zapomnialam ,ze ide przeciez tylko na usg wiec wazenia nie bedzie :-D
Dopiero 27 marca wazenie ..jak polozna nie zapomni bo oni tutaj jakos nie za czesto waza .

ej to jest nie fair:-p ty możesz zjeść więcej sernika:szok:;-) a ważysz się w domu? bo ja:no:

Chaos wokół mnie się powiększa....Teściowa sobie oczywiście wyszła i ma wszystko w czterech literach.Zaraz M bierze się za sprzatanie bo drażnie mnie ten bałagan
Szymuś już po szczepieniu ,zaniósł się bidulek:-(
Jest w przychodni taka jedna pielęgniarka, która kompletnie zastrzyków nie umie robić.:no:Izabelcia też się raz zaniosła jak ją szczepiła.Potem pilnowałam,żeby ona jej nie robiła zastrzyków.NA dodatek panikuje w takiej sytuacji i nie umie zareagować, tylko się drze "PAni doktor, pani doktor!!!" Jełopka i tyle.Dobrze,że M przytomy dmuchnął małemu w twarz i odzyskał oddech.Tak na marginesie kawał chłopa z mojego synka.Ma już 86 cm i waży prawie 14 kg:szok:

Vanilka Okulista sie kłania;-)Też by mi się przydała wizyta.JAko dziecko miałam wadę wzroku, na dodatek nietypową bo skaczącą z + na - Teraz powinnam raz na pół roku to kontrolować,a nie byłam chyba ze 2 lata:zawstydzona/y:

Tak się zastanawiam,czy któraś z nas chodzi do gina państwowo i jest zadowolona z jego opieki....Ja nie wiem, może oni robia to specjalnie,żeby miec jak najmniej pacjentów, a tym samym roboty.Pensje przecież i tak dostają:crazy:

narazie nie bo baterie mi padly w wadze ..ale jutro m mi kupi bo ciekawa jestem jak sytuacja teraz wyglada :sorry:zapewne juz mam wiecej jak 3 na plusie ;/
a Ty nie przesadzaj chudzinko :-p:-p:-p

reklama
narazie nie bo baterie mi padly w wadze ..ale jutro m mi kupi bo ciekawa jestem jak sytuacja teraz wyglada :sorry:zapewne juz mam wiecej jak 3 na plusie ;/
a Ty nie przesadzaj chudzinko :-p:-p:-p

ja ja jestm chudzinką to ty równierz:-p:tak:

mammi biedny Szymonek...dobrze, ze juz w domku z mamusią:tak:

Do góry