no moze ale ale zobaczymy jak bedzie z sumiennością pisania !!!
reklama
atabe
Fanka BB :)
atabe ja na spod tez biszkopty zawsze daje i serki homo
wez ile jeszcze czasu do jutra i mojego sernika Ty juz bedziesz objedzona i bokiem bedzie Ci wychodzil
z tymi oczami to masakra ;/
heh ja też zawsze tą wersje robie ubogą pewnie bym się nie najadła
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Wy znowu szalejecie z przepisami :-) a ja nawet nie wiem co na obiad upichcić. Chłopaki remontują, więc muszę im jakieś mięsiwo przygotować, co by się trochę wzmocnili... Pewno jak zwykle skończy się na kotletach cyckowych :-)
ale serki homo .daja fajny smak ,a bez biszkoptow to ja sobie nie wyobrazam sernika no i z racji ,ze moj M lubi w galaretce brzoskwinie ,mandarynki czy ananasa tez cos klade na spod ja lubie sama galaretke
No ciekawe jak nam wyjdzie ten sernik 3-go na wizycie
No ciekawe jak nam wyjdzie ten sernik 3-go na wizycie
atabe
Tak polowkowa i zapomnialam ,ze ide przeciez tylko na usg wiec wazenia nie bedzie
Dopiero 27 marca wazenie ..jak polozna nie zapomni bo oni tutaj jakos nie za czesto waza .
ej to jest nie fair ty możesz zjeść więcej sernika;-) a ważysz się w domu? bo ja
M
mammi
Gość
Chaos wokół mnie się powiększa....Teściowa sobie oczywiście wyszła i ma wszystko w czterech literach.Zaraz M bierze się za sprzatanie bo drażnie mnie ten bałagan
Szymuś już po szczepieniu ,zaniósł się bidulek:-(
Jest w przychodni taka jedna pielęgniarka, która kompletnie zastrzyków nie umie robić.Izabelcia też się raz zaniosła jak ją szczepiła.Potem pilnowałam,żeby ona jej nie robiła zastrzyków.NA dodatek panikuje w takiej sytuacji i nie umie zareagować, tylko się drze "PAni doktor, pani doktor!!!" Jełopka i tyle.Dobrze,że M przytomy dmuchnął małemu w twarz i odzyskał oddech.Tak na marginesie kawał chłopa z mojego synka.Ma już 86 cm i waży prawie 14 kg
Vanilka Okulista sie kłania;-)Też by mi się przydała wizyta.JAko dziecko miałam wadę wzroku, na dodatek nietypową bo skaczącą z + na - Teraz powinnam raz na pół roku to kontrolować,a nie byłam chyba ze 2 lata
Tak się zastanawiam,czy któraś z nas chodzi do gina państwowo i jest zadowolona z jego opieki....Ja nie wiem, może oni robia to specjalnie,żeby miec jak najmniej pacjentów, a tym samym roboty.Pensje przecież i tak dostają
Szymuś już po szczepieniu ,zaniósł się bidulek:-(
Jest w przychodni taka jedna pielęgniarka, która kompletnie zastrzyków nie umie robić.Izabelcia też się raz zaniosła jak ją szczepiła.Potem pilnowałam,żeby ona jej nie robiła zastrzyków.NA dodatek panikuje w takiej sytuacji i nie umie zareagować, tylko się drze "PAni doktor, pani doktor!!!" Jełopka i tyle.Dobrze,że M przytomy dmuchnął małemu w twarz i odzyskał oddech.Tak na marginesie kawał chłopa z mojego synka.Ma już 86 cm i waży prawie 14 kg
Vanilka Okulista sie kłania;-)Też by mi się przydała wizyta.JAko dziecko miałam wadę wzroku, na dodatek nietypową bo skaczącą z + na - Teraz powinnam raz na pół roku to kontrolować,a nie byłam chyba ze 2 lata
Tak się zastanawiam,czy któraś z nas chodzi do gina państwowo i jest zadowolona z jego opieki....Ja nie wiem, może oni robia to specjalnie,żeby miec jak najmniej pacjentów, a tym samym roboty.Pensje przecież i tak dostają
reklama
atabe
narazie nie bo baterie mi padly w wadze ..ale jutro m mi kupi bo ciekawa jestem jak sytuacja teraz wyglada zapewne juz mam wiecej jak 3 na plusie ;/
a Ty nie przesadzaj chudzinko
ja ja jestm chudzinką to ty równierz
mammi biedny Szymonek...dobrze, ze juz w domku z mamusią