reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Same spiochy tutaj:-p my juz oczywiscie po spacerku godzinnym w mrozie , jakos dzisiaj temperatura spadla i po sniadanku:-) Milej niedzieli.

reklama
dzieńdoberek:-)
magdzia ja też wczoraj postanowiłam ambitnie obejrzeć ten film, ale w połowie usnęłam:zawstydzona/y::-D
kobieto, jak Ty to robisz, że chudniesz?? ja już mam 4,5 kg na plusie:zawstydzona/y:

Witam się porannie i niedzielnie.
U mnie piękne słoneczko za oknem, mam nadzieję, że za zimno nie jest, więc spacer z M obowiązkowo musi być.
Życzę wszystkim miłej niedzieli. Pozdrowionka.

Witajcie dziewczyny :)
U nas wczoraj byli znajomi i siedzieli do 1-kibicowalismy Małyszowi-fajnie było.
Pospałam dzisiaj do 9 i jest w miarę ok :)
A co u was?
Ja od pocżatku ciązy przytyłam 4,5 kg wiem że to nei super mało, ale ja przed ważyłam 54 kg więc wyczytałam,że mogę przytyć od 14 do 17 kg w całej ciązy.
A Ty Louise się nie przejmuj wagą-Ty byłas bardzo szczupła-poniżej 50 kg więc napewno przytyjesz więcej niż dziewczyny ,które więcej ważyły przed ciążą :))
Asieńka a Ty jeszcze nadrobisz kg pewnie więc też się nie martw :))
Buziaki niedzielne dziewczyny

Cześć dziewczynki :happy::happy:
Właśnie wstałam i jem śniadanie - cheeriosy z mlekiem. Na dworze widzę, że słoneczko świeci więc dzisiaj spaceru nie odpuszczę. M pojechał do ciotki na chwilę, nie wiem ile mu się zejdzie. Potem ugadaliśmy się, że razem gotujemy.
A resztę dnia jakoś się zaplanuje.
O jeszcze chciałam dopisać, ale mi się bateria w klawierce wyczrpały :-D. Chciałam napisać, że tylko na tej aukcji te rozmiarówki były takie lewe. Bo na innej już wpasowałabym się w 38. Tylko o ten mój tyłek się boję. Najwyżej mi się stringi zrobią.
Życzę wszystkim udanej niedzieli. ;-)

Ostatnia edycja:
witam sie niedzielnie!
Nawet pospałam dziś do 10!!! Zjadłam danio z płatkami i ciągle jestem głodna :-)
Co do wagi to myślę ze nie ma się co przejmować - ja mam 6 kg na plusie i mowi sie trudno!
Solennie obiecuję zabrać się za siebie po ciąży, a teraz będę spełniać swoje zachcianki pokarmowe!!
Dziś w planach jakiś spacer z M trzeba ruszyć dupsko i sie przewietrzyć, ale najpierw jakiś obiad trzeba upichcić. Planuję kluski, polędwiczki w sosie ziołowo śmietanowym i sałatkę ze świeżych warzyw!! To dziś poleca moja kuchnia:tak:
Życzę Wam udanej niedzieli!!

Dziś w planach jakiś spacer z M trzeba ruszyć dupsko i sie przewietrzyć, ale najpierw jakiś obiad trzeba upichcić. Planuję kluski, polędwiczki w sosie ziołowo śmietanowym i sałatkę ze świeżych warzyw!! To dziś poleca moja kuchnia:tak:
Życzę Wam udanej niedzieli!!

U mnie kluski, jakaś pieczeń wołowa i M sobie zażyczył kapustę czerwoną. :happy::happy:

Ja na początku ciązy martwiłam się,że nie tyję ,ale teraz wsyztsko wróciło do normy :)
Moja mama jak była ze mną w ciązy przytyła 10 kg i do porodu ważyłą 59 kg heheh-ja już teraz prawie tyle ważę.
Co tu taka cisza??Pewnie dziewczyny na spacerkach jestescie -tez powinnam się przejśc , ale nie chce mi się dupki ruszyć ;)
Ja dzisiaj planuję spaghetti -mam smaka :)

reklama
Witam niedzielnie
Wczoraj w dzień padał deszczyk i znikał śnieg tak wieczorem nasypało troche. Ja na początku nic nie przybierałam na ostatniej wizycie okazało się że przez miesiąc czasu +1,5 kg zobaczymy jak za tydzień bo mam następna wizyte. Mały wierci się jak szalony, dzisiaj jak leżałam na plecach to z M patrzyliśmy na brzuch i było widać jak takm kopie.
Miłej niedzieli życze

Do góry