reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

asieńka jak lekarz nie widzi problema to się nie martw;-)tylko żebyś się nie wychudziła na wiór bo trzeba dużo siły do parcia:-D

a Ty louise byś zniknęła chyba gdybyś tyle schudła:-D

reklama
witam się, wczoraj wieczorkiem naskrobałam mnóstwo , ale mi się wykasowało i... wściekłam się, wyłączyłam lapka i poszłam spać.
Hmmmm, wstyd się przyznać ale już 2-3 razy po lampce wina zdarzyło mi się wypić. Z Majką normalne piwko ze dwa razy też było i jakoś tragedii nie było... Ale oczywiście nie można przesadzać.

asieńka - Mój M ogląda skoki, a ja szukam na allegro prezentu dla Majki na urodziny.

jedynaczka ja też mam płytki tak do 3/4 ściany, a w dolnej łazience do połowy.
Vanillka też rano spać nie mogę ( co u mnie nie jest normą), ale z Majką miałam dokładnie to samo - całą ciążę.
Mysza ja kupiłam legginsy XXL, no masakra:crazy::crazy:
Aisim, płynu ja żadnego nie używałam, tylko Jelp albo Dzidziuś - to proszki. Chyba wszyskie płyny mają dużo detergentów i zapachów w sobie.

Louise, Mammi ja w pierwszej przytyłam 27 kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zgubiłam 5 tyg po porodzie a potem schudłam dodatkowe 5:-) to byl moj najzgrabniejszy okres:tak::tak::tak:

Piję sobie właśnie tego Lecha Free i musze powiedziec,że mi nie smakuje :confused2: Jak jakies tanie piwsko z biedronki...No w sumie nigdy takiego nie piłam ale mam od razu takie skjarzenia :eek: Buu.... :sad:

dzień dobry lipcóweczki !
Ja tam problemów ze snem nie miałam. Mam niskie ciśnienie i spanie przychodzi mi z dużą łatwością :-D Aż zza dużą :sorry:
Wysłałam M do sklepu bo mam ochotę na kakao, mleczko waniliowe, serek homogenizowany i co jeszcze kupi, to wsunę.
O tym basenie to ja też intensywnie myślę, ale na myśleniu narazie się kończy. Nie mam stroju,,, M chyba też nie :-D

Właśnie przeżyłam szok. Oglądam stroje na allegro i potrzebuję rozm. 44!!! A głupia chciałam kupić z przyzwyczajenia 38 :-D A nie to tylko na tej aukcji taka dupiata numeracja. Już się przestraszyłam
A dlaczego chcesz kupić rozmiar 44???? Możer ja źle myślę, to mnie wyprowadźcie z błędu, ale zakładałam, że jak noszę rozmiar 36/38 to jak będę kupować ubrania ciążowe to również rozmiar 38 i tak zakupiła dwie pary spodni i i rybaczki. Moja znajoma kupiła jakoś rozmiar większe niż normalnie nosi i wisiały na nią jak worek
perla normalnie ty to jaki biznes prowadzisz wódka i fajki. Vanilka namawia cię jeszcze byś do tego biznesu dołączyła kury polskie (rozumiem,że takie wiejskie), możesz się zaskoczyć, że to byłby najbardziej chodliwy produkt
aisim to kuruj się, zrób sobie jakiś koktajl witaminowy. Co do proszków i płynów to ja o tym nawet nie myślę\
aneta-h ty chyba chochlujesz tą łazienkę, a nie sprzątasz
jedyneczka ja nawet jeszcze się nie pojawiałam na wątku o czterech kółkach, ale zajrzę i nadrobię, jak będę w temacie
magdzia no ja też lubię to co syfne i niezdrowe
louise co do tycia to znam wiele osób, które tylko w ciąży tyły w 2 trymestrze, to znaczy w pierwszym nic i w trzecim już niewiele - może ty masz tak samo
asieńka ja chyba wychodzę na prostą, choć ostatnio miałam -2kg, mi się wydaje, że u mnie tak jest/było bo jem częściej a mniej, wcześniej jadłam rzadko a dużo i szybko - może to to

Dziewczyny a ja padam, trochę zmęczona po tym szkoleniu, a jutro powtórka, ale w sumie fajnie, bo coś innego porobię. Poza tym muszę coś zjeść bo padam, pomidorki koktajlowe czekają

asieńka M ogląda więc ja tyż;-)

Zmykam bo mi się oczy zamykaja same, za wcześnie wstałam bo o 8ej:-)
Smacznego jedzącym a wszystkim miłych snów;-)

Cześć Dziewczyny!
Małysza oglądam i ja, tzn. zerkam i nadrabiam forumowe zaległości :)
Dwa dni w pracy nie należały do najłatwiejszych, ale jest weekend i sobie należycie wypoczywam.
aneta-h - zazdroszczę decyzji o nie wracaniu już do pracy, ja jeszcze z miesiąc, może dwa dam radę, ale jak będzie ciężko to chociaż na tydzień pójdę na l4, na razie trzymam się.

Stwierdziłam, że na forum nie można zaglądać głodnym :) dlatego zawsze czytając Was staram się być najedzona. Dzięki temu M nie musiał teraz jechać do Mca (bo oczywiście też lubię) a w I trymestrze M dwa razy wieczorową porą jeździł dla mnie po frytki :)

Jest tu ktoooooooo:eek::eek::eek::eek:
Ja wczoraj oglądałam "Pamiętnik" na TVN i normalnie prawie cały przepłakałam, świetny film, naprawdę polecam.
Trochę sobie pobuszuję na bb a potem się ogarnę i odwiedzę najbliższy sklep bo ciągną się za mną lody z polewą czekoladową i ptasie mleczko :-D:-D

reklama
widzę, że Asieńka masz to samo co ja, czyli chudniesz w ciąży, ja też na każdej wizycie u swojego lekarza jestem z 1,5 kg na minusie a jakieś 3 tyg temu to miałam - 2,5 kg :eek: ale lekarz nie miał żadnych ALE bo jem wszystko na co mam ochotę i się na pewno nie głodzę. Może to tak morskie powietrze na nas wpływa...

Do góry