dzień dobry lipcóweczki !
Ja tam problemów ze snem nie miałam. Mam niskie ciśnienie i spanie przychodzi mi z dużą łatwością
Aż zza dużą
Wysłałam M do sklepu bo mam ochotę na kakao, mleczko waniliowe, serek homogenizowany i co jeszcze kupi, to wsunę.
O tym basenie to ja też intensywnie myślę, ale na myśleniu narazie się kończy. Nie mam stroju,,, M chyba też nie
Właśnie przeżyłam szok. Oglądam stroje na allegro i potrzebuję rozm. 44!!! A głupia chciałam kupić z przyzwyczajenia 38
A nie to tylko na tej aukcji taka dupiata numeracja. Już się przestraszyłam
A dlaczego chcesz kupić rozmiar 44???? Możer ja źle myślę, to mnie wyprowadźcie z błędu, ale zakładałam, że jak noszę rozmiar 36/38 to jak będę kupować ubrania ciążowe to również rozmiar 38 i tak zakupiła dwie pary spodni i i rybaczki. Moja znajoma kupiła jakoś rozmiar większe niż normalnie nosi i wisiały na nią jak worek
perla normalnie ty to jaki biznes prowadzisz wódka i fajki.
Vanilka namawia cię jeszcze byś do tego biznesu dołączyła kury polskie (rozumiem,że takie wiejskie), możesz się zaskoczyć, że to byłby najbardziej chodliwy produkt
aisim to kuruj się, zrób sobie jakiś koktajl witaminowy. Co do proszków i płynów to ja o tym nawet nie myślę\
aneta-h ty chyba chochlujesz tą łazienkę, a nie sprzątasz
jedyneczka ja nawet jeszcze się nie pojawiałam na wątku o czterech kółkach, ale zajrzę i nadrobię, jak będę w temacie
magdzia no ja też lubię to co syfne i niezdrowe
louise co do tycia to znam wiele osób, które tylko w ciąży tyły w 2 trymestrze, to znaczy w pierwszym nic i w trzecim już niewiele - może ty masz tak samo
a
sieńka ja chyba wychodzę na prostą, choć ostatnio miałam -2kg, mi się wydaje, że u mnie tak jest/było bo jem częściej a mniej, wcześniej jadłam rzadko a dużo i szybko - może to to
Dziewczyny a ja padam, trochę zmęczona po tym szkoleniu, a jutro powtórka, ale w sumie fajnie, bo coś innego porobię. Poza tym muszę coś zjeść bo padam, pomidorki koktajlowe czekają