reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam niedzielnie, dopiero mam na chwilę dostęp do kompka:sorry:

Piękne słoneczko za oknem może namówię M na spacer?tylko obiad zrobię, dziś rosołek roladki kluchy sląskie i kapucha czerwona - ale mi się zebrać nie chce do roboty:no:Nic, idę przebrać pidżame:-)

Hej Laseczki!!
Dzisiaj śliczna pogoda, ale ja się tak pożarłam z M,że przesiedzę chyba cały dzień w drugim pokoju. Oczywiście poszło o pierdołę, ale on się czasem zachowuje jak baba w ciąży:wściekła/y:Teraz uważa, że nie może mieć w tm domu własnego zdania.Ehh te chłopy- taką piękną niedzielę mi zepsuł...
Wczoraj byłam na babskim spotkaniu i było super:tak:Plotki w takim gronie to sama przyjemność:happy:
Szkoda,że dzisiaj taki do dupy nastrój. Najbardziej mnie wkurza, jak M po takiej burzy udaje,że jest wszystko ok i pyta, czy mi zrobić herbaty:no:

Ja jestem po obiadku, chyba podniosę swoje cztery literki i pójdę na spacer, trzeba rozprostować kości i w drodze powrotnej kupić LODY CZEKOLADOWE :-D:-D:-D bo za mną chodzą

Siemaneczko :-)

No to ja Was teraz wszystkich przebiję.Wstałam o 13:20:-D:-D To zapewne dlatego,że zasnęłam jakoś przed 4 bo nie chciało mi się spać i tv oglądałam :-p

Tego słoneczka,o którym piszecie jakoś nie widzać u mnie...chyba całe zabrałyście dla siebie bo tutaj buro i ponuro...:-(

Wczoraj zrobiłam sałatkę to na śniadanko ją sobie zjem tylko niech się trochę ogrzeje bo stała w lodówce :-p

A co do lodów to tez wczoraj sobie czekolaodwe kupiła ale narazie czekają w zamrażarce :-)

Ja już po dwugodzinnym spacerku z M. To słoneczko jest suuuuuuper!!! Bardzo fajnie było pochodzić sobie, pogadać. Chciałabym, żeby ta zima już sobie poszła a na dobre zawitała wiosna. Od razu humorek lepszy.
Zabieramy się za obiadek, ale jakoś nam się nie spieszy, bo w czasie spacerku byliśmy na pysznych pierogach, więc póki co nie ma miejsca na obiad :)

mruczka z tą herbatą to przegiął:-Da wogóle im szybciej się pogodzi z tym że własnego zdania mieć nie może bo ty masz zawsze rację, tym lepiej:-D

magdzia uduszę Cię za te lody, nie chce mi się z domu wychodzić a lodów i owszem i to strasznie:-p

madzik1980 pojadłam rosołui z planów spacerowych nici bo też mi się dupki nie chce ruszyć:laugh2:

gregorka z czym szamaliście pierogi?ja uwielbiam pierogi tylko robić mi się nie chce:sorry:

Ja też się witam niedzielnie:-)

Dzisiaj celebrowane śniadanko, potem kościół, obiadek u rodziców i zabrałam od nich z garażu wózek po Majce i właśnie skończyłam doporwoadzać go do porządku, ale jeszcze będzie musiał się kilka dni powietrzyć na słoneczku wiosennym.

reklama
Kurka z marcówek już dużo rozpakowanych:szok:uświadomiłam więc M że z remontem trzeba się uwinąć zawczasu bo nic nie wiadomo i lepiej być przygotowanym w nie potem jeden chaos:no:

Popijam leszka free:-)

Do góry