reklama
Witam witam
U mnie w miare ok jestem juz w domku, nie musze przesadnie lezec, ale bardzo oszczedny tryb zycia mam prowadzic, nawet jakbym chciala inaczej to brzuch zaczyna bolec :-zawstydzona/y:
Nie mialam czasu napisac bo babcia dzis ma imienin i troszke trzeba bylo przygotowac jak to zwykle bywa
Postaram sie Was nadrobic jak najpredzej
U mnie w miare ok jestem juz w domku, nie musze przesadnie lezec, ale bardzo oszczedny tryb zycia mam prowadzic, nawet jakbym chciala inaczej to brzuch zaczyna bolec :-zawstydzona/y:
Nie mialam czasu napisac bo babcia dzis ma imienin i troszke trzeba bylo przygotowac jak to zwykle bywa
Postaram sie Was nadrobic jak najpredzej
_Ewcik_
Fanka BB :)
u nas dziś też była cudna pogoda:-) byliśmy z mężusiem na spacerku, teraz on poszedł do pracy, a ja robię bigos i zajadam się sałatką owocową a w zamrażalniku czekają lody o smaku krówki ale nie wiem, czy dam radę wcisnąć je dzisiaj
jedyneczka
Fan(ka)
ashika spuper że już jesteś w domku i mam nadzieję że dzieki temu samopoczucie nienajgorsze a z każdym dniem będzie tylko lepsze;-)
Apel do reszty,nie mówcie już nic o lodach pliz pliz pliz bo pojade i wyjem
Apel do reszty,nie mówcie już nic o lodach pliz pliz pliz bo pojade i wyjem
Gregorka
Fanka BB :)
Poszliśmy na łatwiznę (bo nam się też nie chciało robić) i pierogi kupiliśmy w pierogarni Ja jadłam z kapustą i grzybami, a M z mięsem. Były pyszne, mniam, mniam.gregorka z czym szamaliście pierogi?ja uwielbiam pierogi tylko robić mi się nie chce
A teraz drogie dziewczyny to zbieram się do wyrka, poprzytulać z M i miło zakończyć weekend
Dobranocka, kolorowych snów Wam życzę!
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
gregorka lubię i jedne i drugie:-)
Dobranoc brzuchatki bo mnie śpioch bierze;-)
Dobranoc brzuchatki bo mnie śpioch bierze;-)