reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

atabe uwazaj co mowisz bo naprawde w koncu kiedys przyjme ktores z Twoich-bardzo milych-zaproszen ;-):-):tak:

wiecie ze mi sie troche w glowie kreci po tej polowce zywca niskoalkoholowego :szok:

no fajnie by było jakbyś w końcu wpadla:-p mi się kręci i bez piwa:eek: tak więc wierze, że tobie się kręci po takiej ilości;-)
a z płytek podobają mi się 1 najbardziej i jeszcze w miare te 3;-)

reklama
louise o w mordke, tak to napisałaś obrazowo że zabrałaś mnie ze sobą na te wywczasy, tylko ja siedzę z leszkiem - pełnoalkoholowym:-Da w lodówce jeszcze ich pełno ,zresztą sklep niedaleko:-D:-DNo i jesteśmy w raju:-D
Ten sam brąz co u tiffi ale z płytką bardziej beżową to paradyż Junona/ Mogano, zobacz też sobie jeszcze zestawik maxima/foresta też paradyż , mnie się bardzo podoba, takie ciepłe kolorki;-)
jedyneczka wszystko przed nami...co prawda remonta majowy sie przyspieszyl ale wyjazd nad morze dalej moze dojsc do skutku (teraz w lutym to chyba bez sensu :confused::-)) ale niestety piwka niet....ale ten raj naprawde mam przed oczami :tak::tak::tak:
a powiedz mi kochana moze Ty wiesz jak cenowo te plytki? bo nas to w lazience hydraulik zezre :-( znaczy finansowo. wiec z plytkami za bardzo szalec nie mozemy (matko ja juz zaczelam pisac bez sensu nawet od tego piwa :szok:)

atabe to trzymam za slowo i kiedys sie zjawie ;-):-) moze z ogoreczkami :-) no my wlasnie najbardziej na te pierwsze z brazem ciemnym sie nastawiamy-on jest w rzeczywistosci ciemniejszy-taka bardziej czekolada gorzka a ten bez cieplejszy-aparat w komorce troche przeklamuje z kolorami

jedyneczka zgadzam sie z Tobą ze obrazowo louise to ujeła normalnie juz widziałam siebie nad tym morzem i nawet mojemu M to czytałam to pokiwał głową ze tez by tak sobie na plazy polezał

jedyneczka zgadzam sie z Tobą ze obrazowo louise to ujeła normalnie juz widziałam siebie nad tym morzem i nawet mojemu M to czytałam to pokiwał głową ze tez by tak sobie na plazy polezał
dzamena w koncu sobie pojedziemy i wprowadzimy to w zycie...:tak: szybko zleci ten czas :-) ale fajnie ze was w ten nastroj wprowadzilam :tak: troche lata w srodku zimy :-)

louise troche bombki w środku zimy:-D
No te akurat ok.100zł . A wy chcecie po sufit ?bo ja zrobiłam raz taniutko z płytkami do połowy a w miejscu umywalki i wc i w kabinie wysoko, mnie się podobaja takie kombinacje;-)no i wolę malnąć ściane dla odświeżenia co 2-3 lata niż płytki myć:-pM się ze mną nie zgadza więc będzie u mnie wojna na tym etapie:-):rofl2:

No te akurat ok.100zł . A wy chcecie po sufit ?bo ja zrobiłam raz taniutko z płytkami do połowy a w miejscu umywalki i wc i w kabinie wysoko, mnie się podobaja takie kombinacje;-)no i wolę malnąć ściane dla odświeżenia co 2-3 lata niż płytki myć:-pM się ze mną nie zgadza więc będzie u mnie wojna na tym etapie:-):rofl2:

jedyneczka wlasnie znalazlam i zobaczylam cene :szok::-( oj nie nie. my to tansze musimy coby sie zmiescic :tak: ale ladne to one sa....zwlaszcza te junona mogano. ale chyba pierdzielniemy pod sufit. tez mielismy plan nie do konca albo nie wszystkie sciany ale jednak cala robimy :tak:

jejku jak tak czytam o remontach to zaczynam sie cieszyc ze mój M ma firme budowlano-remontową bo jak tak jeszcze bym miała teraz płacic robocizne komus to by mi wyszło ze 30 tys jak nic,my musimy tez sporo robic na prawie 100m mieszkaniu a remont jest od podłóg po sufit,juz mnie to przeraza

jejku jak tak czytam o remontach to zaczynam sie cieszyc ze mój M ma firme budowlano-remontową bo jak tak jeszcze bym miała teraz płacic robocizne komus to by mi wyszło ze 30 tys jak nic,my musimy tez sporo robic na prawie 100m mieszkaniu a remont jest od podłóg po sufit,juz mnie to przeraza
ale ci fajnie z tym M-em :tak::-) no przydaja sie czasem :tak::-):-):-) remonty sa przewalone ale faktycznie jak potem fajnie w domku i milo....

reklama
dzamena no to super z M masz, jak pisze louise czasem się Mki przydają:-)

zajadam pite i tak mi smakuje że już marze o następnej a dopiero w połowie jestem:-D

Do góry