reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mammi, jak dobrze,że wszystko porzaku.Uff... ;-)

Byłam dzisiaj w tesco i kupiłam sobie lecha free :-D
Nawet takie bezalkoholowe maja ciutkę alkoholu w sobie.Gdyby nie to by nie pisali na etykiecie "Po wypiciu kilku bulelek stężenie alkoholu we krwi może przekroczyć dopuszczalną dla kierowców normę" Ale bez przesady...jedno moża wypić ;-)

reklama
za mną strrrrasznie chodzi Reds Sun...ale to może gdzie za półtorej roku dopiero sobie na niego pozwolę:-D pijecie piwko bezalkoholowe? ja chyba nawet takiego bym się bała

Ewcik ja piję raz na jakiś czas karmi,fakt że ma 0,5% alk ale jak nawet takie wypijesz czasami to myślę że nie zaszkodzi:-)

właśnie z tego względu, o którym pisała Asieńka, że chyba nawet takie zawiera odrobinę %.. no ale może się skuszę;-)

ewcik ja nie piłam nawet bezalkoholowego przez pierwszy trymestr - tak od wypadku bo wtedy się kształtuje wszystko.Ale takie piwo ma mniej alkoholu niż lamka szampana czy wina na którą np. mój .gin dał od święta przyzwolenie;-)

Ale mam dzisiaj leniwy dzień:-)Z mezem sobie leniu****emy-bez dzieci, a one tylko dzwonia i zdaja relacje jak jest na wyjezdzie. Sa bardzo zadowolone:-) Zaraz cos zjemy i pewnie nastepny film jakis obejrzymy-rano ogladalismy "Oszukac przeznaczenie 4".

o matko ja dopiero sniadanie zjadlam...powinnam sie wziac za jakies pakowanie ale nie mam kartonow wiec i tak czekam na miska. ma przyjsc za godz z pracy i pojedziemy najwyzej po jakies pudla...a po drodze moze go namowie na ten modem ze starterem i by sie dzis i jutro potestowalo. jak mi sie naprawde nie chce wyprowadzac na miesiac to nawet nie wiecie...:-:)-:)-(

Wierze ze Ci sie nie chce, ale potem rzeczywiscie jak bedzie super wrócić do wyremontowanego mieszkanka. Dacie radę:-)

Mammi trzymaj się kochana!!
Ja już po badaniu-usg trwało 40 minut -bo to bardzo dokładne.
Mam chyba z 20 zdjęc na płytce i filmiki :)
Wszystko jest ok-powiedział że dzidzius zdrowy i n 100% dziewczynka :)
Pomiarów mm na 3 strony A4.Zaraz wkleję zdjęcia w odpowiednim wątku.
Łożysko mam na ścianie przedniej ,więc mogę słabiej ruchy odczuwać

Super,ze z dzidzia wszystko ok.

Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia:-)
Jesteśmy w domu:tak:
Bardzo miła pani doktor przebadała mnie dokładnie.Szyjka w porządku-normalna jak na 4 ciążę.Zrobiła USG i nie ma śladu odklejania się łożyska.Z dzidzią wszystko dobrze:happy:Podczas badania też było plamienie,ale już taki brązowawe:eek:Powiedziała mi,że może mnie zostawić w szpitalu,ale poza tym ,że tam napewno będę leżeć to nic więcej nie mogą dla mnie zrobić więc pani doktor podjęła -za moją zgodą,- decyzję że będę polegiwać w domu.Dostałam luteinę dopochwowo 2x2 i te leki,które rano gin.kazał brać.Zakaz sexu,nakaz odpoczywania i kontrola u gina we wtorek.Stwierdiła,że po prostu się przeforsowałam i to takie ostrzeżenie.
Wrażenia ze szpitala mam bardzo dobre.Obsługa na wysokim poziomie, a jaki sprzęt:szok: Na takim nowoczesnym fotelu gin.jeszcze nigdy nie siedziałam.Napewno będę tam rodzić:tak:Ciekawe Żadnych dokumentów odemnie nie wymagali>Nawet dowodu,czy karty ciąży:no:

Jeszcze raz dziękujemy( dzidzia i ja) za słowa otuchy.Kochane jesteście:happy:

madzik cieszę się ,że na badaniu wszystko wyszło w porządku:-)

Zmykam trochę odpocząć.Położe się , przyda się trochę snu po tych nerwach;-)

mammi Jak sie ciesze:-)wiedziałam ze wszystko musi byc dobrze-nie ma innej mozliwosci:-)Wszystkie spokojnie dotrwamy do lipca.

Fajne te lazienki;-) A ta czerwona nie za ciemna jak na mala lazienke??????? Juz sie nei moge doczekac kiedy moj domek stanie i ja bede wybierala:tak: Ale tez chce w takiej tonacji wszystko.
Co do czerwonej to nie byłoby takich ścian, tylko bardziej chodzi o płytki szare z elementami czerwonymi. Generalnie nie mam pomysłu na mniejszą łazienkę, a nie chcę już brązowych, bo ta na górze będzie
arlecia ale dwóch nie mogę położyć hi hi hi, muszę się na coś zdecydować
vanilka ja ostatnio też milky waya pałaszowałam, wczoraj najadłam się miśków haribo i było mi niedobrze
aneta-h fajnie, że wszystko ok
jedyneczka no ja jakaś taka niezdecydowana jestem, myślałam o Paradyżu, ale ten motyw z kwiatkiem trudno mi będzie wpleść więc byłoby bez tego, co do onde bardzo mi się podobają, ale na tych zdjęciach jest dużo tego motywu, ja bym dała mniej. Ta łazienka na dole jest mniejsza, nie ma światła dziennego, myślałam o kolorystyce szary/grafit czerwony, bo nic innego mi nie wpadło na myśl. Grefite widziałam na żywo, a chanel nie widziałam
ewcik ja nie lubię piwa, więc mnie nie ciągnie

reklama
Do góry