reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dzamena no to super z M masz, jak pisze louise czasem się Mki przydają:-)

zajadam pite i tak mi smakuje że już marze o następnej a dopiero w połowie jestem:-D
o mniaaaaaam-ale bym taka pite pozarla....i kebaba :tak::tak::tak:. chyba mi sie jesc chce bo o czym nie napiszecie to bym to zjadla... ale nie moge :dry: . znow przytylam i nie jem juz nic dzisiaj :no: ehhhh dawniej jak jesc sie chcialo to czlowiek szlużka zapodal i przechodzilo a teraz....:dry:

ide sie polozyc troche bo juz zad boli od krzesla. nie wiem czy jutro mi sie uda wejsc i pojutrze i nie wiem jak z netem bedzie podczas tego remontu, wiec jakby co to juz na zapas sie zegnam. mam nadzieje ze nie na b dlugo i ze cos wymysle. ale jakby nie, to na dluzej mnie nie bedzie, choc jak gdzies tylko wyczaje neta to od razu sie bede odzywac :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mammi cieszę się,że wyszło ok:-)
Ja dzisiaj zgrzeszyłam frytkami z McShita... Ale byłam za to na gimnastyce i czuję się świetnie!! Piję sobie :-) Karmi i czytam, co tam u Was.
Gratuluję udanych połówkowych!!!!!:tak:Zazdroszczę tych cudownych zdjęć USG...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D u mnie na frytkach się nie skończyło - wciągnęłam jeszcze 2 cheasburgery i colę :sorry:
teraz z kolei jadłam kolację - pierwszą z kilku zapewne :-)
jedyneczka - ja też podarowałam sobie płytki od dołu do góry. Mam tylko nad wanną a potem tak schodzą, przy drzwiach mam białe ściany. Łazienkę mam w kolorach brudnej bieli i beżu.Oszczędnie i faktycznie jak mam umyć płytki to je prysznicem przejadę. Są inteligentne, bo nie robią się zacieki :-D

louise nie katuj się, chociaż owocka zjedź!ja jem truskawki i winogronka próbując nie myśleć o kolejnej picie:-:)-pto do usłyszonka mam nadzieję rychłego:-)

ja idę olimpiadę oglądać, w końcu trzeba być na bieżąco. Pojawię się zapewne później, bo M będzie dopiero po 23. Usycham z tęsknoty :-:)-( I jeszcze te truskawki :wściekła/y::wściekła/y: Oj zjadłabym, zjadła,,,

zabije normalnie najpierw mnie kusiły kukułkami ,teraz truskawki i winogronka boziu jakie to musi byc dobre,o picie i innych badziewiach do zarcia nawet nie wspomne bo zjadłabym wszystko o czym dzis piszecie

dobra dziewczynki spadam bo mnie plecy napitalają i dupka od siedzenia przy kompie,do juterka i słodkich snów

reklama
Do góry