reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

MAcie rację.Przesadziłam ostatnio, a już całkowitą przesadą było podnoszenie synka,kóry waży ok12 kg.NA dodatek przy garach wczoraj się wystałam.Smażyłam naleśniki dla 7 osóob więc trochę tego było:sorry:Do tego steres,kłótnia i gotowe.:zawstydzona/y:
A co do opieki lekarskiej w szpitalu to faktycznie była super, tylko zastanawiam się na ile to faktycznie troska, a na ile świadomość ,że ginem prowadzącym moją ciążę jest z-ca ordynatora tego szpitala,o czym nie omieszkałam wspomnieć tuż po wejściu na Izbę przyjęć:-D
Ciekawe jak tam emih na wczasach u siostry....Nie pisała czasem do kogoś?

reklama
tiffi mnie podobają się 2 pierwsze łazienki z tych 4 co wkleiłaś:tak:

matko jak ja się znowu najadłam:eek: zrobiłam salatke z pomidorów <a raczej tego co teraz sprzedają jako pomidory> i ogórków kiszonych z jogurtem greckim, a na mieście jeszcze zapiekanke wciągnełam:-p i teraz robie galaretke i jem delicje:laugh2:

mysza no TAKIE ilosci alko to ci na bank nie zaszkodza...gorzej by bylojakbys przez ten czas 2 piwa wypila :tak::-D a z tym odwykiem to mnie ubawilas :-D:-D:-D

tiffi
paradyz mi sie najbardziej podoba. :tak::tak::tak: a tak z ciekawosci-jak cenowo te plytki wygladaja? tez mam wlasnie na oku takie z brazem:-) :tak: ale szczerze mowiac nie wiem jaka firma. wstawie fotke moze za moment. poza tym widze ze u ciebie kontrascikowe klimaty-b mi sie to podoba i wlasnie o czyms podobnym myslalam tylko ze chyba jednak na bez bardziej bezowy sie zdecyduje niz u ciebie :tak:

anetka super ze wszystko ok :tak::-) no i ...gratuluje synusia!!! :tak::tak::tak:

kama super ze juz po chorobie. pewnie to jelitowka-one wlasnie mecza bardzo ale sa krotkotrwale 1-2 dni i mozna je pomylic z zatruciem. sama nie bylam pewna dopoki temperatury nie zmierzylam a mialam prawie 39 stopni

ewcik reds sun to moje najukochansze piwo na lato. uwielbiam je kocham i nigdy nie zdradze. juz sobie to wyobrazam...upal, lezaczek, szczuplutki opalony brzuszek a na nim puszka zimniutkiego oszronionego redsa sun... a przed oczami wielka woda bez konca, a w uszach szum morza....achhhhhhhhhh:-):tak:....a tymczasem popijam zywca niskoalkoholowego i juz czuje te 1,1% alkoholu :-D:-D:-D a dopiero polowe wypilam :szok::szok::szok::-D

patipaula ale wam dooooobrze....:tak::-) ale wiesz co? NALEZY CI SIE :tak::-)

atabe ale bym wciagnela sama taka salatke :tak:

atabe smacznego :-)ja zjadłam warzywną zupkę a jak skończę leszka robię pite z sosem tzaziki, juz pachnie kurczaczek w przyprawach kebab:-):-pnie jadłam tego jogurtu grackiego, czym się rózni?

mammi Emi pewnie zajęta na wyjeździe:-pwięc brak wiadomości to dobra wiadomość:-)

louisie zapraszam na sałatke w takim razie:tak:
jedyneczka jogurt grecki jest super do takich sałatek:tak: jest taki bardziej gęsty i kremowy-w smaku boski. Ty to dopiero uczte szykujesz:tak: Smacznego!!!

tiffi no my takie wstepnie wybralismy. pierwsze 2 zdjecia to te same plytki i chyba na te sie zdecydujemy. a nastepne 2 zdjecia to jeszcze 2 inne rodzaje i tez sie jeszcze troche wahamy ktore z tych wszystkich 3 wybrac... i na koniec taka sobie zwykla szafka i umywalka. jak mowilam my po kosztach chcemy robic byle by bylo odswiezone ;-):-)

MAcie rację.Przesadziłam ostatnio, a już całkowitą przesadą było podnoszenie synka,kóry waży ok12 kg.NA dodatek przy garach wczoraj się wystałam.Smażyłam naleśniki dla 7 osóob więc trochę tego było:sorry:Do tego steres,kłótnia i gotowe.:zawstydzona/y:
A co do opieki lekarskiej w szpitalu to faktycznie była super, tylko zastanawiam się na ile to faktycznie troska, a na ile świadomość ,że ginem prowadzącym moją ciążę jest z-ca ordynatora tego szpitala,o czym nie omieszkałam wspomnieć tuż po wejściu na Izbę przyjęć:-D
Ciekawe jak tam emih na wczasach u siostry....Nie pisała czasem do kogoś?
oooomasakra ..mammi czy Ty wiesz ,ze jestes w ciazy ??
wez wrzuc na luz ...ale synka to i ja podnosze 17 kg ..no ale co zrobic

atabe cichooo o jedzeniu ...nie chce nawet porownywac sie z Toba i Twoim malutki brzuszkiem ..

jedyneczka pijoku ;-);-);-)

musze iść umyć glowe ale tak mi się nie chce:eek: brzuch mi przeszkadza jak taka schylona musze stać:-p jutro jade do rodziców, wróce w poniedzialek- więc jakby co to się nie martwcie;-)

atabe uwazaj co mowisz bo naprawde w koncu kiedys przyjme ktores z Twoich-bardzo milych-zaproszen ;-):-):tak:

wiecie ze mi sie troche w glowie kreci po tej polowce zywca niskoalkoholowego :szok:

reklama
louise o w mordke, tak to napisałaś obrazowo że zabrałaś mnie ze sobą na te wywczasy, tylko ja siedzę z leszkiem - pełnoalkoholowym:-Da w lodówce jeszcze ich pełno ,zresztą sklep niedaleko:-D:-DNo i jesteśmy w raju:-D
Ten sam brąz co u tiffi ale z płytką bardziej beżową to paradyż Junona/ Mogano, zobacz też sobie jeszcze zestawik maxima/foresta też paradyż , mnie się bardzo podoba, takie ciepłe kolorki;-)

Do góry