reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi a oglądałaś Paradyż kolekcja AMANDA?np.amanda bianco+amanda grafit lub grys +altea rosa mozaika albo murano rosa listwa?;-)
W sumie to też jakiś pomysł, tylko zastanawiałam się co lepsze płytki czy mozaika w kolorze czerwonym. A może jeszcze jakaś inna kolorystyka na dolną łazienkę (tylko już nie brązy), chciałabym żeby było elegancko bo to taka łazienka dla gości kibelek i umywalka
mammi 12kg to sporo wagi, ale nie chodzi o to, by ci tu suszyć głowę (choć przydałoby ci się) no i te naleśniki dla 7 osób, dziewczyno, ty tam jesteś od wszystkiego. mam nadzieję, że twój M coś zrozumie i choć trochę się przejął. Tylko nie mów teraz że już ci lepiej, albo że dasz radę, teraz czas na egoizm
atabe no właśnie z tych dwóch pierwszych jedna będzie na górze, a co proponujecie jaką kolorystykę w dolnej łazience, gdzie będzie umywalka i kibelek, chciałabym by było elegancko
louise płytki poniżej 100zł (no chyba, że mozaika ona jest droższa), te brązowe ceny wahają się miedzy 75-100zł, a te grafitowe czerwone koło 50zł. Z tych co pokazałaś najbardziej podobają mi się pierwsze, zdecydowanie. Co do cen płytek popatrz sobie na tą stronkę masz przykładowe Płytki Łazienkowe, płytki, - Sklep Glazura płytki ceramiczne, płytki łazienkowe, płytki podłogowe, gras, kafelki !
Paradyżowe płytki są fajne, możesz zobaczyć sobie jeszcze kolekcję opoczno zebrano, są tańsze niż paradyż Sklep Glazura płytki ceramiczne, płytki łazienkowe, płytki podłogowe, gras, kafelki !
dzamena ja nie wiem ile nam powie ekipa za robociznę, ale mam trochę obawy, bo właśnie domek jest spory a robienia bardzo dużo

Ja też zmykam, a w weekend jestem trochę zajęta, więc może zajrzę na chwilę jak będę miała możliwość. Ale zgłodniałam, ale idę spać.

reklama
Hop hop,jest tu kto?Pewnie wszystki już grzecznie śpią (albo buszują w lodówkach:-D:-D:-D)
Ja dopiero niedawno do domu wrócilam :confused2: Byłam na próbie zespołu...
Padam na ryjek ze zmęczenia.Najchętniej to bym sie teraz poprostu uwaliła na łóżko i do południa spała:tak:

Leszka,którego sobie dzisiaj kupiłam wstawiam do lodóweczki i może jutro wypiję jak mnie bardziej najdzie ochota:-)

Gratuluję udanych badań połówkowych! ;-)

Jak nikogo nie ma to lece spać.
Dobranoc :-)

witam sie porannie :-)
chyba pierwsza jestem. narazie sobie leniwie siedze przed kompem ale zaraz M wstanie i na basen lecimy, a potem to juz tu mega sajgon bedzie :-D:-D:-D amok obled w oczach itp. z dobrych wiadomosci to raczej bede miec ten net ale to sie okaze popoludniu :tak: milego dnia lipcoweczki

aha moj dzidź mnie skopal wczoraj po zebrami z prawej a dzis rano poprawil po przekatnej ;-):-) rozpycha sie jak tatus ;-):-)

I ja sie melduje :happy:
soac nie moge :no:obudzilam sie po 6 i tak leze i licze barany :-D
dopiero 7 dochodzi ,caly dom jeszcze spi ,a ja oczywiscie nie :crazy:
no trudno ,bede miala dluzszy dzien ;-)duzo spraw dzisiaj na miescie do zalatwiania wiec nudzic sie nie bede .no i jedziemy z mlodym do mc .donalds zapodam sobie zestawo surowek :-D

louise mam nadzieje,ze nie katujesz sie jakimis dietami i ten basen z czystego relaxu jest co ??tez chcielismy dzisiaj isc ale doszlam do wnisku ,ze stroj dwu czesciowy ktory mam odpada bo cycki mi z niego wychodza wiec kupie sobie jakis jedno czesciowy i tez bede smigac na basen :tak:poczuc sie lekka :-D

rety ,od wczoraj za mna chodzi grejfrut !!!
no taka mam ochote na niego :-pkupie sobie i jem :-p

vanilka nie nie absolutnie sie nie katuje glodowkami-wlasnie wyciagnelam z zamrazarki na obiad zupe kalafiorowa i fasolke po bretonsku i mala porcje ratatouille czy jak sie tam to pisze czyli bigosu z baklazana :-D:-D:-D bedzie fest wyzera a jutro poprawka bo dzis wylaczam lodowke a dna zamrazarki nie widac w zadnej szufladzie :szok::szok::szok:
na basen to wlasnie dla relaksu ale fakt-chudnie sie przy tym i to na plus :-) no i wzmacnia kregoslup-dla mnie blogoslawienstwo i latwiej jest potem przy porodzie-same plusy. tak wiec b fajnie ze tez idziesz. a powiem ci ze kostiumik to naprawde jednoczesciowy wygodniejszy. i tak jak mowilam jedyneczce polecam ze skrzyzowanymi ramiaczkami z tylu. moj nie ma i ciagle poprawiam ramiaczko spadajace :tak: milych za kupow :-)

Witajcie.Ja moze spałam z 3 godziny w nocy-juz od 6 nie śpię.Chyba to po tym usg połówkowym-te emocje ;)
Zjadłam już sniadanko i będe dzisiaj odpoczywać.
Vanilka powodzenie w szukaniu stroju
Louise popływaj też za mnie-też powinnam trochę sportu zażyć , ale mi się coś nie chce:-D

witam dziewczynki:-)

właśnie zjadłam śniadanko i wyleguję się przed tv, bo małż poszedł na sqascha... wczoraj też przegięłam z jedzeniem, bo oprócz naleśników, które miałam na obiad, u znajomych doprawiłam sałatką owocową oraz lodami Carte d`Or wiśniowymi-pyyychhhaaa.. co nie zmienia faktu, że czułam się jak balon:zawstydzona/y:

reklama
Do góry