tiffi1
Fanka BB :)
W sumie to też jakiś pomysł, tylko zastanawiałam się co lepsze płytki czy mozaika w kolorze czerwonym. A może jeszcze jakaś inna kolorystyka na dolną łazienkę (tylko już nie brązy), chciałabym żeby było elegancko bo to taka łazienka dla gości kibelek i umywalkatiffi a oglądałaś Paradyż kolekcja AMANDA?np.amanda bianco+amanda grafit lub grys +altea rosa mozaika albo murano rosa listwa?;-)
mammi 12kg to sporo wagi, ale nie chodzi o to, by ci tu suszyć głowę (choć przydałoby ci się) no i te naleśniki dla 7 osób, dziewczyno, ty tam jesteś od wszystkiego. mam nadzieję, że twój M coś zrozumie i choć trochę się przejął. Tylko nie mów teraz że już ci lepiej, albo że dasz radę, teraz czas na egoizm
atabe no właśnie z tych dwóch pierwszych jedna będzie na górze, a co proponujecie jaką kolorystykę w dolnej łazience, gdzie będzie umywalka i kibelek, chciałabym by było elegancko
louise płytki poniżej 100zł (no chyba, że mozaika ona jest droższa), te brązowe ceny wahają się miedzy 75-100zł, a te grafitowe czerwone koło 50zł. Z tych co pokazałaś najbardziej podobają mi się pierwsze, zdecydowanie. Co do cen płytek popatrz sobie na tą stronkę masz przykładowe Płytki Łazienkowe, płytki, - Sklep Glazura płytki ceramiczne, płytki łazienkowe, płytki podłogowe, gras, kafelki !
Paradyżowe płytki są fajne, możesz zobaczyć sobie jeszcze kolekcję opoczno zebrano, są tańsze niż paradyż Sklep Glazura płytki ceramiczne, płytki łazienkowe, płytki podłogowe, gras, kafelki !
dzamena ja nie wiem ile nam powie ekipa za robociznę, ale mam trochę obawy, bo właśnie domek jest spory a robienia bardzo dużo
Ja też zmykam, a w weekend jestem trochę zajęta, więc może zajrzę na chwilę jak będę miała możliwość. Ale zgłodniałam, ale idę spać.