reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja ogladam film na lapku i objadlam sie cukierkami mars,bounty,milkyway.......
no porazka jakas :nerd:ile ja jem ostatnio i nie moge nad tym zapanowac :-:)sorry:

reklama
Madzik super, ze wizyta sie udala. Gratki

Tifi plytki z paradyża super sie prezentują jakis czas temu projektowalam łazienke wlasnie z tymi plytkami.

Płytki Onde tez są sliczne. Trudna decyzja :-)

Vanilka ja tez tyle jem. To jest jakas masakra. Zjem swoj obiad i potrafie meżusiowi z talerza wyjadac :szok: a slodyczy ile wcinam. Ogolnie caly czas buzia mi sie nie zamyka. Nawet teraz jak tu pisze to jem ciastka :angry::angry:

kuzwa dziewczyny teraz przez was zachciało mi sie i batoników i kukułek i wogóle słodkiego.
mammi noto mi ulzyło całe szczescie ze wszystko dobrze bo naprawde miałam pietra o ciebie,i pamietaj teraz musisz i ty i wszyscy chuchac na ciebie,ja wiem ze czasem trudno nie zrobic tego czy tamtego,a mysle ze ty tez troche sama ich nauczyłas ze non stop sprzatasz i robisz,wiesz bardzo dobrze p dr to ujeła to ostrzezenie i niech wezmą sobie to wszycy w twoim domu do serca.
gepherty mam nadzieje ze sie wam polepszy bo choroba to masakra zarówno dla ciezarnych jak i dla dzieci naszych kochanych.

mammi super, że wszystko w porządku, stracha się pewnie najadłaś ale teraz tylko odpoczywać i się nie stresować :-)
Madzik gratulacje połówkowego ;-) i że z dzidzią wszystko dobrze, ja też miałam już to badanie w poniedziałek

Wróciłam właśnie z praktyk i teraz będę miała weekend wolniejszy, no i byłam dziś na zakupkach i kupiłam 3 ubranka dla Maleństwa, zaraz postaram się wkleić zdjęcia na odpowiedni wątek :rofl2::rofl2:

Cześć dziewczyny:-)
Ja też dzisiaj miałąm połówkowe,byłyśmy razem z Madzią
opisałam wszystko na odpowiednim wątku,a po za tym to wszystko oki:-)

mammi super wieści że wszystko z wami oki i jesteście w domku:-)i popatrz jak to się miło można czasem zaskoczyć w szpitalu a wogóle dobre że człowiek jest pozytywami miło zaskoczony kiedy takie traktowanie powinno być normą:-D

geperty miejmy nadzieję że najgorsze za wami i teraz będzie tylko lepiej, mykaj do łóżeczka;-)

kama to widać co było be już zwróciłaś i dobrze:happy:ja tak się męczyłam kiedyś 3 dni aż zwróciłam kawałek skórki z pomidora:szok:

madzik gratki udanej wizyty, zaraz luknę na wątek:tak:

tiffi u mnie rządy kasą jak u Ciebie;-)ja jestem za paradyżem w 1 przypadku bo onda może się opatrzeć szybciej (to tylko moje odczucie)a w drugim za channel - jak do mniejszej łazienieczki takie bardziej ożywcze są te kolorki ale jeśli masz tam sporo światła dziennego to arte grafit chyba bym wybrała, te płytki wyglądają jak aksamitne;-)

Vanilka ja ma dziś czteropak leszka bezakoholowego -czyli zakupy udane:-D

mysza nic się nie martw, w tych kukułkach tyle alkoholu co kot napłakał:-p

ale się objadłam:-) robiłam na obiad naleśniczki ze szpinakiem i serem żółtym.. mniam mniam...

Vanilka ja ma dziś czteropak leszka bezakoholowego -czyli zakupy udane:-D

mysza nic się nie martw, w tych kukułkach tyle alkoholu co kot napłakał:-p

za mną strrrrasznie chodzi Reds Sun...ale to może gdzie za półtorej roku dopiero sobie na niego pozwolę:-D pijecie piwko bezalkoholowe? ja chyba nawet takiego bym się bała

mammi super, że wszystko ok:-) tak sobie teraz myślę, że trzeba chyba zwolnić tempo życia teraz.. ja też byłam dziś załatwiać sprawy, tyle bieganiny, że jak wracałam, to prawie ciemno mi się przed oczami zrobiło, słabo i niedobrze:eek:

reklama
Do góry