Dziewczyny miałam kolejne plamienie:-(.Mocniejsze niż wcześniej i ze śladami czerwonej krwi, pojawił się też ból brzucha.:-(Jedziemy do szpitala, za bardzo sie boję,żeby nic dalej z tym nie robić.Biorę listę więc gdyby mnie zostawili, a net niemiałby zasięgu to wyślę eska do którejś z Was.
Trzymajcie kciuki,żeby dzidzi to nie zaszkodziło.
No nic-to do napisania
Kochana trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze, czekamy na jakieś wieści.
Właśnie doczytałam, że jesteś w domu, no to najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze, a z tym przeforsowaniem to ostrzeżenie dla każdej z nas. Mam nadzieję, że twój M się wystraszył trochę i będzie cię wspierał
dzamena u nas mamy swoje konta z racji tego, że M zarabia więcej on płaci ze swojego konta rachunki, ja u siebie odkładam na rzeczy związane z domkiem
louise dobrze, że masz do kogo się przenieść na ten czas
madzik dobre wieści przynosisz, no i pewnie spokojniejsza jesteś, fajnie :-)
geperty już się na ten temat wypowiadałam, ale zrób małemu marchwiankę, na wodę wrzuć marchewki(tak ze 4) i dawaj do picia, możesz też dorzucić wegety trochę i zrobić na tym zupkę, albo kaszkę, to naprawdę działa
mysza nie stresuj się tymi kukułkami, musiałabyś dziennie zjadać kilka kilogramów :-)
kama dobrze że u ciebie lepiej
Dziewczyny myślę o mammi i po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że stwierdzenia typu "ciąża to nie choroba" są wkurzające, jasne że to nie choroba, ale trzeba się oszczędzać fizycznie, psychicznie. Ja dzisiaj zrobiłam pranie, pozmywałam naczynia i zrobiłam naleśniki. Do tego przeszukałam trochę net w poszukiwaniu płytek i mam dwa typy do dwóch łazienek, może mi pomożecie, jak któraś ma chwilkę
Łazienka większa
Opcja 1;
Paradyż
Opcja 2;
ARTE łazienka glazura płytki ceramika
Łazienka mniejsza (z czerwienią)
Opcja 1;
ARTE łazienka glazura płytki ceramika
Opcja 2;
POLCOLORIT S.A. - Producent płytek ceramicznych
Pisałam wam wcześniej, że wizytę u gin mam 5.03, a połówkowe 23 marca, ale udało mi się umówić na dodatkowe USG w przyszłym tygodniu 23 lutego (to będzie 18tydz z hakiem).