reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
mammi biedna ty...ale ci się przytrafiło:-( ale dobrze, ze z dzidzią ok!!!leż kochana a inni niech robią za ciebie i dla ciebie;-):tak:
madzik gratuluje udanej wizyty:tak:

ja wróciłam z miasta, kupilam sobie śliczny wielki turkusowy stanik:-D bo już w żaden się nie mieściłam:zawstydzona/y: ide was jeszcze poczytać.

mammi Lekarz ma racje -masz odpoczywac jak najwiecej ..
A Ty ostatnio sobie niezle rundki po sklepach robilas ,do tego pewnie w domu tez bardzo aktywna bylas jakies sexik wieczorkiem i wyszlo ..ale najwazniejsze,ze z coreczka wszystko dobrze :happy::happy:

geperty zdrowka zycze!!!

Mammi dobrze ze to nic powaznego! teraz odpoczywaj i obierz taktyke "pana palca" :-D
Geperty wspolczuje! kuruj sie kochana!

mammi - dobrze, że wszystko w porządku ;-) Przynajmniej wiesz gdzie chcesz rodzić :-D odpoczywaj dużo, należy Ci się :tak:
louise - to koncert Lube w PKiN - takiego rosyjskiego zespołu, mój kolega pochodzi z Ukrainy i chciał się wybrać
jedyneczka - miłych zakupków :-D miałam jeszcze coś napisać i mi wyleciało z głowiszona
madzik - gratuluję pomyślnej wizyty, no to rozpoczęłaś USG połówkowe :happy::happy::happy:

A ja się wściekłam. Byłam przelotem w pracy, gadałam z kierowniczką. No i podczas rozmowy wyszło, że pół obecnej ciąży wpierd... kukułki, które są na alkoholu. Doła załapałam jak nie wiem :-( Durna ja. Mam nadzieję że dzidzi nie zaszkodziłam. Idę na odwyk....

czesc!!
melduje ze u mnie juz wszystko w porzadku,widocznie lezalo mi cos na zoladku dlatego zwracalam,malutki tez kopie w brzuszku wiec jest dobrze!!

mammi to nam strachu napedzilas,jak to juz dziewczyny powiedzialy teraz tylko uruchamiamy palca wskazujacego i lezymy,zero forsowania!!!

geperty kuruj sie kochana!!!

madzik gratuluje polowkowego!!

mysza ach nie ma co sie stresowac tymi kukulkami!!wiesz ile chemii na co dzien pozeramy z innym jedzeniem??nawet nie ma tego co porownywac do tej kropelki alkoholu zawartej w tych cukierkach!!

Dziewczyny miałam kolejne plamienie:-(.Mocniejsze niż wcześniej i ze śladami czerwonej krwi, pojawił się też ból brzucha.:-(Jedziemy do szpitala, za bardzo sie boję,żeby nic dalej z tym nie robić.Biorę listę więc gdyby mnie zostawili, a net niemiałby zasięgu to wyślę eska do którejś z Was.
Trzymajcie kciuki,żeby dzidzi to nie zaszkodziło.
No nic-to do napisania
Kochana trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze, czekamy na jakieś wieści.
Właśnie doczytałam, że jesteś w domu, no to najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze, a z tym przeforsowaniem to ostrzeżenie dla każdej z nas. Mam nadzieję, że twój M się wystraszył trochę i będzie cię wspierał
dzamena u nas mamy swoje konta z racji tego, że M zarabia więcej on płaci ze swojego konta rachunki, ja u siebie odkładam na rzeczy związane z domkiem
louise dobrze, że masz do kogo się przenieść na ten czas
madzik dobre wieści przynosisz, no i pewnie spokojniejsza jesteś, fajnie :-)
geperty już się na ten temat wypowiadałam, ale zrób małemu marchwiankę, na wodę wrzuć marchewki(tak ze 4) i dawaj do picia, możesz też dorzucić wegety trochę i zrobić na tym zupkę, albo kaszkę, to naprawdę działa
mysza nie stresuj się tymi kukułkami, musiałabyś dziennie zjadać kilka kilogramów :-)
kama dobrze że u ciebie lepiej

Dziewczyny myślę o mammi i po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że stwierdzenia typu "ciąża to nie choroba" są wkurzające, jasne że to nie choroba, ale trzeba się oszczędzać fizycznie, psychicznie. Ja dzisiaj zrobiłam pranie, pozmywałam naczynia i zrobiłam naleśniki. Do tego przeszukałam trochę net w poszukiwaniu płytek i mam dwa typy do dwóch łazienek, może mi pomożecie, jak któraś ma chwilkę

Łazienka większa
Opcja 1; Paradyż
Opcja 2; ARTE łazienka glazura płytki ceramika
Łazienka mniejsza (z czerwienią)
Opcja 1; ARTE łazienka glazura płytki ceramika
Opcja 2; POLCOLORIT S.A. - Producent płytek ceramicznych

Pisałam wam wcześniej, że wizytę u gin mam 5.03, a połówkowe 23 marca, ale udało mi się umówić na dodatkowe USG w przyszłym tygodniu 23 lutego (to będzie 18tydz z hakiem).

reklama
Fajne te lazienki;-) A ta czerwona nie za ciemna jak na mala lazienke??????? Juz sie nei moge doczekac kiedy moj domek stanie i ja bede wybierala:tak: Ale tez chce w takiej tonacji wszystko.

Do góry