reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mammi moj M gina pytal jak bylismy ostatnio na wizycie. I mowi ze raz na jakis czas mozna ale ze urzadzenie to wydziela inne fale niz te profesjonalne USG i dlatego jest szkodliwe. a nie chodzi raczej o to czy tanszy czy drozszy tylko moze o technologie jaka zostala w nich zastosowana. Ja sie przestraszylam i wole nie miec zeby nie kusilo;-)

reklama
louise mój M w pley sobie wykupił jakiś pakiet na neta chyba 15zł kosztował i net bez limitu, nie wygodnie w telefonie ale zawsze coś:-(ja Ci powiem że się zatęskimy tu za tobą, musisz coś wykombinować!!!:no::-:)-p

mammi nie wydaje mi się żeby był szkodliwy taki detektor bo przeciaż uzywany jest sporadycznie.

A mój M mnie rozwalił własnie. Dzwoni i mówi że Figurski w audycji mówił o szkodliwości promieniowanie ja woreczki meżczyzn w sensie że dziewczynki częściej się takim panom zdarzają he he, wszystko fajnie tylko że jak ja mu to mówiłam (nawet gadałyśmy o tym wtedy na forum) to mnie nie słuchał i całkiem o tym nie pamiętał, tacy są faceci!!!!!:-pi stwierdził że następnym razem to najpierw post od kompa zrobi na kilka miesięcy żeby chłopaka utrafić:-D

to zalezy bo ja mam akurat 2 modemy w pley i jeden mi wczesniej cos przez 2 dni porzerywał a drugi jest ok ,mam 2 bo jeden mielismy wczesniej a drugi wzielismy na gwiazdke mojemu Patrykowi bo miałam problem co kupic 12 latkowi a i tak co chwila było mama ja potrzebuje to albo tamto do szkoły z internetu.to tez zalezne od tego gdzie mieszkasz ,my płacilismy za modem 1 zł na 18 mies po 45 mies.ja tam w miare jestem zadowolona bo jest szybki ale mówie pare razy miałam z tym naszym problemy
to bym sie zdecydowala jak w miare hula-jakby przerywal to w ciagu tych 7 dni cos z tym zrobie-typu wymienie. nie wiem tylko jak to wlasnie cenowo wychodzi w kontekscie przegladania stron...moze popatrze jeszcze na necie i beda jakies opinie...a Wam starcza ten abonament na zwykle normalne uzytkowanie? czy duzo przekraczacie?

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Jak zwykle zabiegana. Następny tydzień tez taki mam.
Byłam dzis z rana u ogolnej w zwiazku z tymi bólami z prawej strony krzyza. Powiedziała ze to korzonki albo od kregosłupa i tak mi ból promieniuje. Dała skierowanie na badanie moczu i krwi-wiec odrazu zrobiłam(bo mocz wziełam ze soba-cos przeczuwalam ze mnie wysle na badanie moczu). Kazała smarowac to miejsce i brac leki przeciwbolowe.
Wczoraj kupiłam sobie nowy staniczek,ale nie poszłam na badanie (HIV)-pujde we wtorek bo było za duzo ludzi.

jedyneczka gratuluję udanych zakupów :-)

arlecia super ze ok wszystko z dzidzią :-)

kama1986 biedactwo Ty kuruj się-i tak jak dziewczyny mowiły duzo wody pij i dietka

mammi stres i nerwy to teraz nasi najgorsi wrogowie. Spokojnie kochana-wszystko bedzie dobrze.Super ze plamienia sie nie powtorzyły

Rusałka gratulacje połówki :-)

madzik1980 kciuki zacisniete za Ciebie i za Anetkę. Zobaczycie wszystko bedzie dobrze :-)

Mruczka Ja ostatnio tez miałam taka przygodę z praniem :wściekła/y: Kilka bluzek zostało zafarbowanych :wściekła/y:

Spadam oglądac film na DVD z męzem.

oczekiwanie a KTG? Chyba działa na takiej samej zasadzie jak detektor,no ale nie będę się wymądrzać.Zostawię go,ale będę używać tylko w wyjątkowych przypadkach.

louise nie wiem jaki modem jest z tym zestawie na kartę,ale ja mam w Playu na abonament jakiś modem SUAWEI,czy jakoś tak.BAdziew totalny.Rozłącza bez przerwy.Od dłuższego czasu zbieramy się do zmiany modemu,ale jakos się nie składa:zawstydzona/y:

jedyneczka no ja tez bym sie za wami zatesknila na smierc...pomijajac moje uzaleznienie od neta...nawet na wczasy mi ciezko wyjezdzac. a jak wracamy i zwssze sa placzki i dasy ze juz trzeba wracac to M mnie kusi netkiem w domu i przechodzi w momencie :-)
myslalam o takim bardziej do kompa bo nienawidze mojego telefonu. zaplacilam za niego 200 zl w abonamencie i to na 2 lata a to juz kolejna umowa i jest beznadziejny...gorszy od poprzedniego. a umowa do listopada za 2 lata. wrrrrrr

mammi to chyba wlasnie ten huawei jest w tym starterze promocyjnym...:-( ehhh trudne tematy...

louise no właśnie Huawei. Powiem Ci,że on na początku działał bardzo dobrze.Dopiero po jakimś czasie cos zaczęło mu dolegać, amamy go już dobrze ponad rok;-) I niestety zasięg na nim cięzko jest poza domem złapać.Udaje się,ale nie wszędzie.

reklama
louise ja sobie wziełam tez na 2 lata badziew i teraz się męcze, a chciałam się se....ać za tym telefonem to teraz mam jam mówi M bo nie był do niego przekonany:-p

Muszę się odpindrzyć dzisiaj,opale się, łogolę, wywlekę koronkową koszulkę, przyciemnie światło i będę "nalegała" na zakup upatrzonego wózka, na psa go tak namówiłam:-D

Do góry