rusalka dogi niemieckie to moje najkochansze najulubiensze psySa takie posagowe i piekne. I przy okazji maja bardzo madre oczy i spojrzenie
:-)
tak tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rusalka dogi niemieckie to moje najkochansze najulubiensze psySa takie posagowe i piekne. I przy okazji maja bardzo madre oczy i spojrzenie
:-)
louise w czerwcu chcecie wziac szczeniaka?? Przed samym porodemI to takiego ktorym trzeba sie opiekowac tak jak dzieckiem, bo wiadomo ze ta rasa pieskow jest bardzo chorowita i wogole, fakt sa sliczne
Jak bedziecie kupowali pieska to sprawdzajcie bardzo opinie innych ludzi na temat hodowli, nie kupujcie na allegro pierwszego lepszego szczeniaka, wezcie pieska z rodowodem wtedy zawsze wieksze prawdopodobienstwo tego ze roznego rodzaju obciazenia genetyczne dla danej rasy nei wystapia;-) Przepraszam ze tak doradzam, ale jakos tak kocham zwierzaczki i sie tym interesuje troszke:-)
Powiem ci ze ja bym wolala odlozyc kase i wziac psiaka z rodowodem, wejdz na forum shar pei i tam poczytaj, psiaka z rodowodem mozna kupic juz w cenie takiego bez naprawde, wystarczy poszukac, i mozna kupic tez takiego 6 miesiecznego z hodowli ktory juz bedzie nauczony czystosci i podstawowych zasad zachowania sie;-)