reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mammi, kurcze żeby tylko nic się Dzidzi nie stało!!Zaciskam kciuki ze wszystkich sił!Obyś szybko wróciła do domciu i wszystko było ok!:-(

Ja też się wczoraj pokłóciłam z M...pół nocy przepłakałam.
Ci faceci to są debilie...Naprawde nie wiedzą,że my wszystko teraz bardziej przeżywamy...Eh,szkoda gadać...

reklama
Witam

Jak dla mnie dzis strasznie kiepski dzień po nieprzespanej nocy przez ból żołądka, dla odmiany teraz boli mnie głowa. Chyba musze iść na jakies badania na ten żołądek bo to strasznie męczące od kilku dni ciągle boli. Na początku ciąży w listopadzie też miałam takie boleści, jednego dnia to M mnie wiózł na pogotowie bo jakieś zimne poty i dreszcze z bólu miałam, ale dali tylko zastrzyk z ketonalu i nospy i koniec. Bóle przeszły więc dałam spokój a teraz znów zaczynają sie powtarzać.

A tak ogólnie to gdzieś tam się temat psiaków pojawił, ja to kociara jestem ale jeśli pies to mnie się marzy taki Buldog francuski on-line - strona poświęcona rasie buldog francuski są piękne :-)

justaa - to zmykaj prędko do lekarza:tak:. Jeśli chodzo o buldożki francuskie, to są u mnie w rankingu na drugim miejscu, zaraz po bokserkach, są takie kofane, takie boskie faelkowe zakazane mordki:-).

Hej laseczki.

Ja wstałam dawno ale mialam pilną robote.
kasik wcale nie musisz być poważną mamusią:-puczerwień się po porodzie jak lubisz:-)

jedyneczka - z ta powaga, to ja tylko żartowałam...:sorry: To u mnie nierealne, ja już we krwi mam wariactwo, no i kumpelki też mówią, że za bardzo zmamusieć to mi nie pozwolą. Ale sama na pewno troche chcę, zresztą juz mi sie zmienia...;-) Co do czerwoności, to na pewno do niej po porodzie wrócę, bo zawsze po zmianie wracałam, to gdzieś we mnie siedzi...:-D

Ja wróciłam z ucieczkowych z pracy zakupków i przyniosłam nowy staniczek... Tym razem czarny, bo w fajnych starszych sie juz nie mieszczę, a tem ciemny ciążowy ju8ż mi sie znudził... Humor od razu lepszy:-).

a ja na moment zobaczyc co u Was:)

Mammi dasz rade.

Ech ja juz sie do ciazy przyzwyczailam i musze pamietac zeby sie nie forsowac za bardzo.

No i widze ze juz laseczki na listopad sie zaczynaja zbierac...ech ale ten czas leci...juz jestesmy praktycznie w polowie drogi...tzn czesc:)

Pozdrawiam i zycze Wam zdrowka i do zobaczenia kiedys tam:)

mami kochanatrzymamy kciuki, MUSI BYĆ I BĘDZIE DOBRZE!
daj znać potem do ktorejś.Nic złego się nie stanie, ja w to wierzę.

Wiecie ja listę też dałam w takim miejscu zeby mój M znalazł od wypadku jak bym musiała jechac do szpitala a bym zapomniała jej zabrać, mam nadzieję że dopiareo w lipcu mi się przyda i wam też.

dzamena ja M tak często na kasę też naciągam:-Dnie żebym pracowała kiedykolwiek w tym zawodzie:no::-Dale on jest taki "łatwy" to czemu nie wykorzystać:-D

louise ja mam LG żółw taki wolny flaki z olejem normalnie ale też się M nie mogę poskarżyć:-p

kasiente cześć i cześć:-) przynajmniej wiemy że u Ciebie wszystko oki, wpadaj częściej;-)

M zadzwonił i mówi to kasiasta jesteś a ja mu na to "dlatego zaraz jade na zkupy":-D:-p

pewno kobito dój ile mozesz ,ja tez bym tak zrobiła ale mój mi wszystko oddaje i wychodzi na to ze to ja mam wiecej.o kużwa to znaczy ze jak on ze mną ten teges to dla kaski?no błagam cie mam nadzieje ze to nie działa w obydwie strony

reklama
Do góry