reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

to bym sie zdecydowala jak w miare hula-jakby przerywal to w ciagu tych 7 dni cos z tym zrobie-typu wymienie. nie wiem tylko jak to wlasnie cenowo wychodzi w kontekscie przegladania stron...moze popatrze jeszcze na necie i beda jakies opinie...a Wam starcza ten abonament na zwykle normalne uzytkowanie? czy duzo przekraczacie?
ja bym musiała mnóstwo sciągac z filmów zeby limit przekroczyc ale jeszcze mi sie nie zdazyło ja mam limit 10 GB to raczej trudno by mi było a strony raczej szubko idą bo w 15 sek nieraz szybciej

reklama
louise no właśnie Huawei. Powiem Ci,że on na początku działał bardzo dobrze.Dopiero po jakimś czasie cos zaczęło mu dolegać, amamy go już dobrze ponad rok;-) I niestety zasięg na nim cięzko jest poza domem złapać.Udaje się,ale nie wszędzie.
to moze miesiac da rade...:-) a potem i tak chyba bym go sprzedala na allegro. dosc drogo tam chodza wiec bym b stratna nie byla ;-):-) a zasieg to w zasadzie tylko w domu bo do stacjonarnego kompa bym podlaczyla-chyba ze lapka od ojca pozycze...

dzamena no to tyle informacji mi wlasciwie wystarczy...:-) mammi mowi ze modem na poczatku luz, Ty ze wyrabiasz w 45 zl to miesiac wytrzymam przy takim otwieraniu stron :-)
chyba sie zdecyduje bo wlasciwie nie mam innej opcji...ewentualnie roterek zakupic i w 2 pokoju zakombinowac zebym podkradala czesc sygnalu dla siebie ;-)

Ostatnia edycja:
jedyneczka dobra jestes z tym namawianiem chyba tez wypróbuje a co !
mammi jak sie czujesz ?lepiej?boziu ja tez miałam własnie takie plamkienia jak byłam z małym na badaniach wtedy tez sie go nanosiłam .
ashika a co u Ciebie czemu sie nie odzywasz?mamy tu nadzieje ze wszystko ok

Dziewczyny,mam do Was takie pytanie.Czy jeśli biorę tabletki Feminatal N to czy powinnam brać coś jeszcze?Mam osobno folik(kwas foliowy) czy jego też powinnm przyjmować?
Nie bierz już foliku te witaminy zawierają kwas foliowy, ja też biorę feminatal i nie biorę już foliku.
mammi może te plamienia to z przemęczenia, sama pisałaś, że wczoraj trochę się nadźwigałaś, a myślę, że uspokajające jest to, masz ten detektor i tętno jest ok. Bardzo przykro mi z powodu tej kłótni, to niedobrze że twój M nie rozumie twojego stanu i tego, że nie możesz dźwigać.
Co do łóżka to wygląda na solidne, mnie właśnie zależy na tym by szybko się rozkładało, bo to takie ma być na wyjazdy
kasik a kysz z poważnymi mamusiami, masz być szczęśliwą mamusią, a rudości, czerwoności w tym mogą pomóc. Co do koloru, może to kwestia przyzwyczajenia
louise to kapitalne, naparwdę mnie brakuje trochę do super kucharki, ale jakbyś mi podała przepis na dobre leczo, albo coś innego to na pewno wykorzystam. Moja bratowa przy dwójce dzieci tak robi: gołąbki, pierogi itp. mrozi a potem raz dwa i obiad jest. ja głównie robię dżemy, kiedyś robiła ogórki, paprykę. Lubię sprawdzone przepisy, a nie lubię jak ktoś mi daje przepis i mówi weź trochę (a ja nie wiem ile to trochę)
perla pewnie trudno nie dźwigać jak się ma małe dziecko, ale akurat w sytuacji mammi wieczorem mógł to zrobić M, no i warto paniętać o sposobie dźwigania, na ugiętych kolanach
justaa ja miałam wcześniej takie bóle, że aż płakałam z bólu i niestety to różne rzeczy zalegały w jelitach i powodowały skręt jelit. Byłam u gin i powiedziała co mam jeść, można stosować nospę jak pomaga, ale mnie pomaga syrop (2 razy dziennie bez recepty lactulosum, który można brać w ciąży). Może spróbuj to ci pomorze, mi się te bóle nie powtórzyły już od 2 m-cy

Ja trochę dziś pospałam, zjadłam na śniadanie serek rolmlecz i dzisiaj zapowiada się spokojny dzień

Dziewczyny miałam kolejne plamienie:-(.Mocniejsze niż wcześniej i ze śladami czerwonej krwi, pojawił się też ból brzucha.:-(Jedziemy do szpitala, za bardzo sie boję,żeby nic dalej z tym nie robić.Biorę listę więc gdyby mnie zostawili, a net niemiałby zasięgu to wyślę eska do którejś z Was.
Trzymajcie kciuki,żeby dzidzi to nie zaszkodziło.
No nic-to do napisania

louise ja sobie wziełam tez na 2 lata badziew i teraz się męcze, a chciałam się se....ać za tym telefonem to teraz mam jam mówi M bo nie był do niego przekonany:-p

Muszę się odpindrzyć dzisiaj,opale się, łogolę, wywlekę koronkową koszulkę, przyciemnie światło i będę "nalegała" na zakup upatrzonego wózka, na psa go tak namówiłam:-D
ja tez wlasnie i nie bede ukrywac ze jest to szajsung :angry::wściekła/y: teraz na dodatek zaczal sie wieszac. niecierpie go choc poprzedni tez byl szajsung i byl super. to mnie zmylilo. nawet ten stary jest lepszy niz ten nowy i jakosciowo i jezeli chodzi o funkcje... gdyby dalej dzialal to bym nawet modemu nie musiala kupowac (sam starter za 19) tylko tela do kompa dolaczyc i dzialalby jako modem , bo dzialal w technologii 3G a ten nowy 2G (wrrrrrrr). i tez tak jak u Ciebie moj M byl przeciwny i nawet mu nie mowie ze ten tel jest taki z_j_e_b_a_n_y bo wiem jaki by byl komentarz...:-D

achhhhh to pikny wieczor Ci sie kroi ;-):-) ja juz 2 marca wizyta....mam nadzieje ze skonczy sie wreszcie to embargo na sex :-D:-D:-D

mammi kochana trzymamy kciuki !!!!!!!! zeby wszystko bylo oki. to madra decyzja z tym szpitalem. nie denerwuj sie kochana-bedzie dobrze wszystko. i daj znac. jestesmy z Toba

reklama
cos tam mialam napisac i zapomnialam ..

mammi rety trzymaj sie kochana !!!:-(kurde od czego to krwawienie :-(
ehhh.....

wstalam przespana i leb mi peka :crazy:snieg za oknem i wogle :crazy:

Do góry