Dziewczyny,mam do Was takie pytanie.Czy jeśli biorę tabletki Feminatal N to czy powinnam brać coś jeszcze?Mam osobno folik(kwas foliowy) czy jego też powinnm przyjmować?
Nie bierz już foliku te witaminy zawierają kwas foliowy, ja też biorę feminatal i nie biorę już foliku.
mammi może te plamienia to z przemęczenia, sama pisałaś, że wczoraj trochę się nadźwigałaś, a myślę, że uspokajające jest to, masz ten detektor i tętno jest ok. Bardzo przykro mi z powodu tej kłótni, to niedobrze że twój M nie rozumie twojego stanu i tego, że nie możesz dźwigać.
Co do łóżka to wygląda na solidne, mnie właśnie zależy na tym by szybko się rozkładało, bo to takie ma być na wyjazdy
kasik a kysz z poważnymi mamusiami, masz być szczęśliwą mamusią, a rudości, czerwoności w tym mogą pomóc. Co do koloru, może to kwestia przyzwyczajenia
louise to kapitalne, naparwdę mnie brakuje trochę do super kucharki, ale jakbyś mi podała przepis na dobre leczo, albo coś innego to na pewno wykorzystam. Moja bratowa przy dwójce dzieci tak robi: gołąbki, pierogi itp. mrozi a potem raz dwa i obiad jest. ja głównie robię dżemy, kiedyś robiła ogórki, paprykę. Lubię sprawdzone przepisy, a nie lubię jak ktoś mi daje przepis i mówi weź trochę (a ja nie wiem ile to trochę)
perla pewnie trudno nie dźwigać jak się ma małe dziecko, ale akurat w sytuacji mammi wieczorem mógł to zrobić M, no i warto paniętać o sposobie dźwigania, na ugiętych kolanach
justaa ja miałam wcześniej takie bóle, że aż płakałam z bólu i niestety to różne rzeczy zalegały w jelitach i powodowały skręt jelit. Byłam u gin i powiedziała co mam jeść, można stosować nospę jak pomaga, ale mnie pomaga syrop (2 razy dziennie bez recepty lactulosum, który można brać w ciąży). Może spróbuj to ci pomorze, mi się te bóle nie powtórzyły już od 2 m-cy
Ja trochę dziś pospałam, zjadłam na śniadanie serek rolmlecz i dzisiaj zapowiada się spokojny dzień