reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Arlecia super że wszystko oki na wizycie.
Vanilka ja zaczęłam prasować ubrania M i też poprasowałam dzisiaj pościel:tak: Aja najbardziej lubię pracować synka ubranka:tak:

reklama
ania_pestka ja moge wszystko prasowac tylko nie posciel :no:
tylko co zrobic jak lubie spac pod taka swieza i wyprasowana :happy:

Vanilka ja też lubie spać pod wyprasowaną pościelą, ale niecierpie jej prasować;-)
kupiłam dla małej kilka ciuszków:-) i taką poduche pod laptopa w ikei, bo jak cały dzień siedze na BB to już nie wiem jak mam go trzymać;-):-D pooglądałam wózki i inne pierdy i tak nam zeszlo...

matko, dziewczyny ja was podziwiam :szok::rofl2: mnie ciezko zagonic do prasowania czegokolwiek ale poscieli to na bank nikt mnie nie przekona...

ogladam wlasnie kabiny prysznicowe i brodziki i juz w zasadzie wybralam na 100% a w dodatku znalazlam cos b fajnego czyli krzeselko rozkladane do kabiny montowane na scianie :-)

Vanilka ja też lubie spać pod wyprasowaną pościelą, ale niecierpie jej prasować;-)
kupiłam dla małej kilka ciuszków:-) i taką poduche pod laptopa w ikei, bo jak cały dzień siedze na BB to już nie wiem jak mam go trzymać;-):-D pooglądałam wózki i inne pierdy i tak nam zeszlo...
:-D:-Dmi tez moglas kupic bo u mnie jak jestem w domu caly dzien lapek wlaczony .

louise no jak sie chce miec w nocy wygode to czasem trzeba wyprasowac i posciel ;-)

:-D:-Dmi tez moglas kupic bo u mnie jak jestem w domu caly dzien lapek wlaczony .

louise no jak sie chce miec w nocy wygode to czasem trzeba wyprasowac i posciel ;-)
jestem wygodna ale chyba nie az tak :-D:-D:-D ale chyle czola przed wami :tak::tak::tak:
ale sie najadlam, chyba sie poloze...to leczo bylo pyszne i tak mi sie lato skojarzylo....papryka zupelnie inny smak niz ta teraz. i pomidory o smaku pomidorow-pachnace i kwasne....mniam:-)

Kobity właśnie przeżyłam szok: marcówki zaczęły się rozpakowywać!! Już 8 dzieciątek się urodziło )) :-) jak ten czas leci... i pomyśleć że niedługo i nas to czeka!

louise ja też nie prasuje pościeli:-p

aisim też czytałam marcówki ostatnio, strasznie szybko zleciało. I powiem wam że ciutkę się zaczęłam bać a właściwie nie tyle bać co zdałam sobie sprawę jaki mamy teraz luzik:-)

Kobity właśnie przeżyłam szok: marcówki zaczęły się rozpakowywać!! Już 8 dzieciątek się urodziło )) :-) jak ten czas leci... i pomyśleć że niedługo i nas to czeka!
aisim ja wlasnie wczoraj czytalam marcowki i az szoku dostalam. niektore urodzily ponad 2 miesiace wczesniej!!!!:szok: matko kochana-moze to i dobrze ze wczesniej z tym remontem sie uwiniemy... ale to mi dalo do myslenia ze jednak chyba wszystko trzeba miec wczesniej przygotowane

jedyneczka witaj w klubie nieprasujacych :-p:-)

reklama
Do góry