reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

piszę dziś do m eski i tytułuję go bardzo okazale: Kapuśniaczku, krokieciku, cukiereczku, ananasku.
Teraz nie wytrzymał wkur*** się, dzwoni i pyta, czy aż tak źle wygląda i dlaczego go tak nazywam? :-d
powiedziałam, że to wszystko na co mam dziś ochotę... Zrozumiał po swojemu, dlatego chyba muszę się szykować na wieczór :-d:-d
dobre ,dobre

reklama
wlaśnie zawołałam M żeby przyszedł do mnie, a on mi na to "kochanie nie moge teraz bo walcze z cieniami"...:eek:<oczywiście gra>...normalnie gorzej jak z dzieckiem;-)

o co chodzi z tym nieprasowaniem - ?:-D jak istenie takowe stowarzyszenie- dolaczam!:-D:-D:-D
Rusalka tak tak-klub zbiera coraz wiecej czlonkin ;-):-D witamy :-)

mysza no postaram sie nie zajechac biedactwa na smierc-troche jej pomoge. jakie kurze zetre czy co...:-D:-D:-D a tak poza tym Twoj M powinien sie od razu domyslic ze zoladek przez Ciebie przemawia, w ciazy nigdy nie byl czy co?:-D podaj mu sie na tacy...;-)

dzamena ja to normalnie sikam ze 3-4 razy w nocy a czasem i 5 sie zdarzy :-D

jedyneczka my chyba wszystkie juz korbe na bb mamy :-D:-D:-D ja tez sie lapie na tym ze zasypiam i przed snem sobie mysle o tym co ktora z was napisala albo mi sie przypominacie w roznych chwilach dnia :-)

ja wlasnie wcinam wieeeeeeeelkie jabco. tez caly dzien podjadam ale na szczescie owoce i kapuste kiszona (i 2 ptasie mleczka:zawstydzona/y: mama przyniosla na imieniny...przeciez nie wyrzuce ;-):-))

wlaśnie zawołałam M żeby przyszedł do mnie, a on mi na to "kochanie nie moge teraz bo walcze z cieniami"...:eek:<oczywiście gra>...normalnie gorzej jak z dzieckiem;-)
rozwalają mnie ci nasi mężowie,poprostu
a tak wogóle to co sie dzieje z mammi?
ashika jak sie czujesz kobitko jak bedziesz miała chwilke to napisz no co u Ciebie

witam sie i ja!!
nie pytajcie nawet co u mnie nazwe to jednym slowem KATASTROFA!!!
chyba dopadla mnie grypa zoladkowa albo zlapalam jakiegos wirusa!!czuje sie strasznie boli mnie glowa zoladek a do tego sciskam co chwilke toalete,nawet nie wiem czy moge wziasc jakies krople albo napic sie amolu-boje sie tylko zeby nie zaszkodzic maluszkowi!!jednym slowem umieram.spala dzisiaj pol dnia i pierwszy raz w zyciu widzialam taki strach w oczach u mojego M,zawsze o mnie dbal ale dzisiaj to juz z przesada!!!

witam sie i ja!!
chyba dopadla mnie grypa zoladkowa albo zlapalam jakiegos wirusa!!czuje sie strasznie boli mnie glowa zoladek a do tego sciskam co chwilke toalete,nawet nie wiem czy moge wziasc jakies krople albo napic sie amolu-boje sie tylko zeby nie zaszkodzic maluszkowi!!jednym slowem umieram.spala dzisiaj pol dnia i pierwszy raz w zyciu widzialam taki strach w oczach u mojego M,zawsze o mnie dbal ale dzisiaj to juz z przesada!!!

jejku lepiej jedz do jakiegoś lekarza, bo nie wiadomo co to jest...a jakiś lek napewno by ci dobrał...biedna ty...

wogole to przepraszam za moje egoistyczne podejscie ze ja tak tylko o sobie ale naprawde nie jestem w stanie was poczytac!!!
wymioty mi sie juz skonczylo,zostal tylko bol glowy i zoladka!!goraczki naszczescie tez nie mam!!moze mi cos na zoladku zaleglo!!zobacze co sie bedzie dzialo dzisiaj w nocy jak co to jutro do lekarza pojde!!

tiffi to aktywnie spędziłaś dzionek izadowolona czytam z fryzurki;-)
Mam swojego fryzjera od kilku lat i jakoś wierna mu jestem, a ostatnio byłam we wrześniu, więc trochę czasu minęło. Jak kobieta pójdzie do fryjera, albo kosmetyczki to jakoś tak od razu czuje się lepiej/atrakcyjniej
vanilka prasujesz pościel????????? :szok: ja mam tylko z kory a prześcieradeł nawet jak są "normalne" to nie prasuję
ania pestka też prasujesz pościel????:szok:
atabe kupiłaś tą poduchę co polecałam, ja jestem z niej bardzo zadowolona
louise robiłaś leczo czy jakieś słoikowe, lub mrożone???
dzamena witaj w klubie wyfryzowanych i czujących się fajnie
kama to wygląda na jelitówkę, ja w ciąży też ją przechodziłam, ale po 2 dniach przeszło, pamiętaj dużo pij to najważniejsze możesz wcinać banany i suszone jagody

Ja dzisiaj zjadłam paczkę miśków haribo i zrobiło mi się niedobrze, ale poprawiłam kolacją - ale mam fazę na pomidorki koktajlowe, mają własnie smak taki letni wcinam je w ciąży równo. Wyfryzowanie dobrze mi zrobiło mimo iż na twarzy jakiś syfnik mi się zrobił

reklama
witam sie i ja!!
kamuś oj kurcze to nie zaciekawie,współczuje ,przykro mi ze tak sie rozchorowałas tym bardziej ze nie jest to dla nas choroba obojetna,musisz sie zgłosic do lekarza .a co do amolu to raczej nie wolno go pic

Do góry