reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ale miałam fajny dzien dzis,najpierw dowartosciowałam sie tym ze obciełam syna a pózniej poleciałam do fryzjera no i udało mi sie wcisnąc podciełam włosy około 5 cm albo i wiecej i mam grzywke ,czuje sie super bo zawsze fryzjer działał na mnie jak najlepsze lekarstwo ,to mycie głowy i masaz przy tym poprostu mogłabym chodzic codziennie.
vanilka lałam po piwsku w nocy na maksa chyba byłam ze cztery razy w kibelku i dzieki ale jednak latanie pełnym pecherzem w srodku nocy to nie dla mnie

reklama
ja prasuję jedynie pościel. Wcześniej ją krochmalę. Ale ubrań, no za cholerę mnie nikt nie zmusi. My z M wychodzimy z założenia, że co nas nie zabije, to nas wzmocni :-D A brud powyżej centymetra odpada sam. ;-)
Louise chciałam tylko po cichutku nadmienić, że jak Ty weźmiesz tą maryśkę do siebie na 2-3 dni, to ją nam zajedziesz :-D:-D Nie powiem obrotna jest i to bardzo, ale szkoda kobity :-D
Arlecia gratuluję wizyty :tak::happy:
Dzamena widzę że dzisiaj dzień fryzjera :-) Super, że jesteś zadowolona. :happy:

dzamena to ty miałaś dzisiaj dzień fryzurowy:-)ja prawie zasypiam u fryzjera z tej błogości, u w i e l b i a m!

R.usałka witaj w klubie;-)

Pokazałm M ciuszki a on pięknie udał zachwyt, prawie jak kobita, nabił sobie tym u mnie punktów:-)
A wogóle pyta co dziewczyny powiedziały na moją fryzure a ja że nie wklejałam zdjęcia a on na to " w pracy pytam co mówiły!!!":-DHe he pierwsze mi lipcówki na myśl przyszły, to juz uzaleznienie:-D

dzamena to ty miałaś dzisiaj dzień fryzurowy:-)ja prawie zasypiam u fryzjera z tej błogości, u w i e l b i a m!

Pokazałm M ciuszki a on pięknie udał zachwyt, prawie jak kobita, nabił sobie tym u mnie punktów:-)
A wogóle pyta co dziewczyny powiedziały na moją fryzure a ja że nie wklejałam zdjęcia a on na to " w pracy pytam co mówiły!!!":-DHe he pierwsze mi lipcówki na myśl przyszły, to juz uzaleznienie:-D
:-D:-D:-D

dzamena Ale Ci dzisiaj dobrze ;-);-)

po dzisiejszym dniu mam napewno z 2 kg więcej:eek: normalnie caaały dzień jem:happy: teraz jajeczniczke jeszcze wciągnełam i poprawiam czekoladką;-)...

dobre z tymi zdjeciami ,a tak na marginesie to mogłabys wstawic ,ja wstawiłam chociaz chodziło racej o to ze ja przy rusalce wyglądam bardzo grubo .

po dzisiejszym dniu mam napewno z 2 kg więcej:eek: normalnie caaały dzień jem:happy: teraz jajeczniczke jeszcze wciągnełam i poprawiam czekoladką;-)...

To całkiem interesujące połączenie. Najważniejsze że CI smakuje:-D:-D:-D

Znowu spałam w dzień, i zapewne będę się męczyć w nocy. Teraz jak mam ten remont i pozostaje mi do dyspozycji sypialnia w której śpimy, kuchnia i łazienka, czuję się jak w słoiku. Normalnie wścieklizny dostaję....

MARCHEWKĘ pytam czy kupiłeś!!!" :-D:-D:-D:-D

:-Ddobre to było dobre dobre:-D

atabe luzik, pamiętaj tylko że jak się ważysz to odejmuj kilogram jedzenia, bo przecież on tam jest na chwile:-D:rofl2:ważymy się rano dziewczęta a wieczorem unikajmy wagi jak ognia:-p

reklama
Piszę dziś do M eski i tytułuję go bardzo okazale: kapuśniaczku, krokieciku, cukiereczku, ananasku.
Teraz nie wytrzymał wkur*** się, dzwoni i pyta, czy aż tak źle wygląda i dlaczego go tak nazywam? :-D
Powiedziałam, że to wszystko na co mam dziś ochotę... Zrozumiał po swojemu, dlatego chyba muszę się szykować na wieczór :-D:-D

Do góry