reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
louise wyższe o 4-8 cm i masywniejsze nawet o 20kg, zwłaszcza chłopaki ale np. moja koleżanka ma wielgaśnego bokserka, większego niż corsa:-)aha i mało się slinią i mają fajne suchutkie fafle do miziania, ja moją tam całowałam bo takie były milutkie ja aksamit:tak:

Nie chce mi się sprzatać, gdzie Maryśka?

louise wyższe o 4-8 cm i masywniejsze nawet o 20kg, zwłaszcza chłopaki ale np. moja koleżanka ma wielgaśnego bokserka, większego niż corsa:-)aha i mało się slinią i mają fajne suchutkie fafle do miziania, ja moją tam całowałam bo takie były milutkie ja aksamit:tak:

Nie chce mi się sprzatać, gdzie Maryśka?
Maryska chyba dzis wolna wiec moze pewnie sie u Ciebie pojawic :tak::-) za to juz z gory mowie: rezerwuje ja za miesiac, po moim remoncie. gdzies na 3-4 dni :tak::-D
to musze to miskowi powiedziec o tych cane corso-fajne sa :tak::-) ahhhhhh jak ja juz bym chciala miec psiaka ....marzenia :-):tak::tak:

objadlam sie rosolem:-p

jedyneczka uhuhuhuh co za wieczor sie szykuje:happy:czerwone dywany,roze,nagosc:happy::-D

louise a niby melka nie mozna pic bo dziecko bedzie mialo skaze....ja tam omijam takie mity:-p

objadlam sie rosolem:-p

jedyneczka uhuhuhuh co za wieczor sie szykuje:happy:czerwone dywany,roze,nagosc:happy::-D

louise a niby melka nie mozna pic bo dziecko bedzie mialo skaze....ja tam omijam takie mity:-p
vanilka wlasnie o tym mowie i sie smieje-ze jakas laska tak powiedziala do dziewczyny w ciazy-jak to ona moze pic herbate skoro jest w ciazy, ze mleko powinna pic. rece opadaja. albo o miecie-ze zwieksza perystaltyke jelit (co jest nieprawda) a tego w ciazy powinno sie unikac -pierwsze slysze... zwlaszcza jak sa zaparcia to lekarze wrecz polecaja produkty z blonnikiem. zaparcia sa o wiele gorsze dla ciazy niz blonnik :tak:

vanilka wlasnie o tym mowie i sie smieje-ze jakas laska tak powiedziala do dziewczyny w ciazy-jak to ona moze pic herbate skoro jest w ciazy, ze mleko powinna pic. rece opadaja. albo o miecie-ze zwieksza perystaltyke jelit (co jest nieprawda) a tego w ciazy powinno sie unikac -pierwsze slysze... zwlaszcza jak sa zaparcia to lekarze wrecz polecaja produkty z blonnikiem. zaparcia sa o wiele gorsze dla ciazy niz blonnik :tak:
blonnik bardzo zdrowy :tak:

mruczka hehe tez bym sie wkur..

pewnie ze blonnik zdrowy wlasnie :-)
mruczka mozesz zgonic na producenta ze zbyt mocno stezony barwnik dodal do farbowania przescieradla. ja czasem piore kolorowe pastele z bialym ale tylko wtedy jak juz byly kilka razy prane osobno albo jasnoniebieskie badz blekitne to zawsze razem bo po nich nawet potem optycznie biel jest bielsza:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ogarnelam troche mieszkanko, jeszcze tylko pościel muszę na pachnącą zmienić i będzie git :-) ale musiałam sobie trochę przerwę zrobić, żeby wejść na bb i posłuchać Grechuty :-)

Do góry