reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mruczka...też bym była wściekła:wściekła/y:
Właśnie teściu przywiózł mi wynik tej nieszczęsnej krzywej cukrowej...na szczęście wszystko dobrze:tak: bo moja mam jak była w ciąży z siostrą to musiała 3 razy robić ten wynik a ostatecznie w szpitalu byłą na obserwacji...na początku w miarę się to pije ale na końcu to już masakra...ja czułam jak ten cukier mi do głowy uderza a dodatkowo mnie mdliło cały dzień:no: fuj i tyle

reklama
hej

Juz po wizycie. Wszystko ok. Lekarz sprawdzal dedektorem tetno dzidzusia. Na usg idziemy za tydzien calą rodzinką. :-):-):-)
Przytylam 4 kg od poczatku ciazy. Po drodze do domu podjechalam kupic sobie zestaw z kebabem i z frytasami :-):-)

:-)hej
Vanilka nie mam żadnego nowego faceta;-):-D M ma dziś wolne i połaziliśmy po sklepach:tak: i takie fajne słoneczko było dziś, że poczułam wiosne....:happy:
ide poczytać co u was.

ania pestka wspolczuje...nie wiem czy dalabym rade wypic to ohydztwo. na szczescie wstepnie lekarz powiedzial ze niekoniecznie bede robic to badanie. ale roznie moze byc. na szczescie masz juz z glowy i jest ok :tak:

arlecia to super ze ok wszystko z dzidziolkiem. no i malutko przytylas :tak::-)

Arlecia gratulacje:-)
No właśnie nie mam na kogo zwalić i teraz będę miała kolekcję seledynowych ręczników i prześcieradeł-bosko:wściekła/y:

Witajcie lipcóweczki:happy:

Wczoraj po pisaniu na temat łóżeczek tak się na nie nakręciłam,że opowiedziałam M jakie to turystyczne nie są cudowne i rewelacyjne na to M no to jedzmy,obejżymy na żywo.Pojechaliśmy, oglądnęliśmy i kupiliśmy;-)
Baby Design Dream.To -do którego link zamieszczałam wczoraj.Rozkłada się w ciagu minuty i nawet ja nie mam z tym problemów.Drewniane już usunięte,tylko materacyk zostawiliśmy i Szymonek spał dziś w nowym łóżeczku:tak:
Miłego dnia:-)
Hej wklej jeszcze raz linka do łożeczka które zakupiłaś. ja właśnie tez muszę zakupić turystyczne, zależy mi na tym by się sprawnie rozkładało i składało.
ashika dobrze że masz tam internet, jakoś tak nas uspokajasz, że u ciebie wszystko ok
aisim co do zaparć to jestem specjalistką w sensie radzenia sobie z nimi. Ostatnio stosuję syrop lactulosum, polecam jest dużo lepiej i brzuch mnie rzadziej boli
mysza Mój M jest akwarystą, co prawda w domu nie mamy akwarium, ma założone w pracy, bo w mieszkaniu nie było miejsca, ale w nowym domu pewnie się pojawi. Ja bardzo lubię neonki, pięknie wyglądają ławica niebieskich. Mój znajomy zakupiła cały zestaw dużego akwarium na allegro, bo ktoś likwidował, więc możesz tam poptarzeć i jakiegoś juvela ustrzelić.
O nieeeee żadnej rybki nie można trzymać w szklance, czy w tej nieszczęsnej kuli - szkoda rybek
jedyneczka no spore to nasze mieszkanko,no i bez dzieci to nie miałoby sensu tam mieszkanie. Będę planować, zobaczymy co z tego wyjdzie
oczekiwanie masz na pewno jakąś super rybkę która wcina inne, tak jak ostatnio przywiozłam bratowej tabun krewetek a piękne żółte rybki je zeżarły
tweenie u mnie 18tydz jutro się zacznie, od jakiegoś czasu czułam ruchy a ostatnio nic, więc mam dokładnie tak samo

Ja po fryzjerze, zrobiłam sobie balejage i podcięłam włosy i wyglądam jak człowiek, byłam w księgarni i w KFC, a teraz chwilkę odpoczywam

ania dobrze że wynik oki:happy:

arlecia też dobrze że wszystko dobrze:happy:ciekawe co za tydzień maluszek ujawni:tak:

tiffi to aktywnie spędziłaś dzionek izadowolona czytam z fryzurki;-)

atabe też jak czytam aktywnie dzisiaj:tak:

Jadę mami dostarczyć do domu bo ją opiłam troszke browarkami:-)

reklama
:-)hej
Vanilka nie mam żadnego nowego faceta;-):-D M ma dziś wolne i połaziliśmy po sklepach:tak: i takie fajne słoneczko było dziś, że poczułam wiosne....:happy:
ide poczytać co u was.
Ja juz myslalam :-D
co kupilas??

jedyneczka hahaha mame upilas z lekka :):)

Arlecia ciesze sie ,ze wsio okey:happy:

Ja poprasowalam posciel :eek:oczy mi tak wlasnie wychodza na wierzch ..lubie prasowac ale poscieli to :no::wściekła/y:

Do góry