Witajcie lipcóweczki
Wczoraj po pisaniu na temat łóżeczek tak się na nie nakręciłam,że opowiedziałam M jakie to turystyczne nie są cudowne i rewelacyjne na to M no to jedzmy,obejżymy na żywo.Pojechaliśmy, oglądnęliśmy i kupiliśmy;-)
Baby Design Dream.To -do którego link zamieszczałam wczoraj.Rozkłada się w ciagu minuty i nawet ja nie mam z tym problemów.Drewniane już usunięte,tylko materacyk zostawiliśmy i Szymonek spał dziś w nowym łóżeczku
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Miłego dnia:-)
Hej wklej jeszcze raz linka do łożeczka które zakupiłaś. ja właśnie tez muszę zakupić turystyczne, zależy mi na tym by się sprawnie rozkładało i składało.
ashika dobrze że masz tam internet, jakoś tak nas uspokajasz, że u ciebie wszystko ok
a
isim co do zaparć to jestem specjalistką w sensie radzenia sobie z nimi. Ostatnio stosuję syrop lactulosum, polecam jest dużo lepiej i brzuch mnie rzadziej boli
mysza Mój M jest akwarystą, co prawda w domu nie mamy akwarium, ma założone w pracy, bo w mieszkaniu nie było miejsca, ale w nowym domu pewnie się pojawi. Ja bardzo lubię neonki, pięknie wyglądają ławica niebieskich. Mój znajomy zakupiła cały zestaw dużego akwarium na allegro, bo ktoś likwidował, więc możesz tam poptarzeć i jakiegoś juvela ustrzelić.
O nieeeee żadnej rybki nie można trzymać w szklance, czy w tej nieszczęsnej kuli - szkoda rybek
jedyneczka no spore to nasze mieszkanko,no i bez dzieci to nie miałoby sensu tam mieszkanie. Będę planować, zobaczymy co z tego wyjdzie
oczekiwanie masz na pewno jakąś super rybkę która wcina inne, tak jak ostatnio przywiozłam bratowej tabun krewetek a piękne żółte rybki je zeżarły
tweenie u mnie 18tydz jutro się zacznie, od jakiegoś czasu czułam ruchy a ostatnio nic, więc mam dokładnie tak samo
Ja po fryzjerze, zrobiłam sobie balejage i podcięłam włosy i wyglądam jak człowiek, byłam w księgarni i w KFC, a teraz chwilkę odpoczywam