reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja kupuje kolyske poniewaz zajmuje mniej miejsca i wydaje mi sie ,ze bardziej praktyczna :happy:Ma kolka ktore mozna blokowac i smialo mozna ja przemieszczac po pokoju .Poza tym i tak wiem po pierwszym dziecku ,ze bede musiala bujac wiec wole kolyske :happy:a potem turystyczne z podobnych wzgledow o ktorych pisze mammi:happy:
a możesz pokazać jaka to jest kołyska, którą polecacie???
louise a jakiej firmy te płytki, jaka kolekcja?? ja się zastanawiam nad tubądzin-traveno morgano lub opoczno zebrano lub arte onde, a na dolną łazienkę arte grafitte, polcolorit channel
mammi jesli miał robione badania to wiesz dokładnie co mu jest, no i masz 100% rację co do teściowej, ale czasem teściowe mają w głowie takie zdanie "ja wyleczę go, bo ja wychowałam X dzieci i dałam radę" - nienawidzę takich porad
atabe ja jestem zwolenniczką prysznica, w nowym domu mam wannę pod skosem, dlatego muszę mieć oddzielnie prysznic. Co do łóżka ja wstępnie planowałam normalne takie drewniane + turystyczne na wyjazdy
ashika zdrówka życzę
vanilka jak to co byś zrobiła jakbyś z trzecim wpadła - kochała i cieszyła się. Ja miałam taki plan żeby drugie urodzić tak za 3-4 lata. a;e nwie iwm jak będzie, bo młodsza nie jestem, no zobaczymy, ale drugie chciałabym mieć, jakbym była młodsza to i pewnie o 3 bym pomyślała

reklama
Ja chciałam mieć trójkę i tak też będzie:-)
Trzecia dzidzia miała być trochę pózniej,ale wyszło tak,że wpadłam bardzo szybko po urodzeniu Szymonka, tą ciążę niestety straciłam, a potem świadomie już zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko.Pewnie psycholog powiedziałby mi,że kolejne dziecko nie powinno być lekiem na poronienie,ale mnie ta ciąża naprawdę dużo pomogła.Ciężko było mi się otrząsnąć po stracie.
Więcej dzieci nie chcemy mieć,ale jestem zadowolona z mojej trójki:tak::happy:

Dzisiaj lacze sie z tradycja angielska ..obchodza dzien nalesnika :happy:zrobili mi na nie smaka -wcinam wlasnie z dzemem :-p

Ja pozostane przy dwojce dzieci :happy:

a możesz pokazać jaka to jest kołyska, którą polecacie???
louise a jakiej firmy te płytki, jaka kolekcja?? ja się zastanawiam nad tubądzin-traveno morgano lub opoczno zebrano lub arte onde, a na dolną łazienkę arte grafitte, polcolorit channel
mammi jesli miał robione badania to wiesz dokładnie co mu jest, no i masz 100% rację co do teściowej, ale czasem teściowe mają w głowie takie zdanie "ja wyleczę go, bo ja wychowałam X dzieci i dałam radę" - nienawidzę takich porad
atabe ja jestem zwolenniczką prysznica, w nowym domu mam wannę pod skosem, dlatego muszę mieć oddzielnie prysznic. Co do łóżka ja wstępnie planowałam normalne takie drewniane + turystyczne na wyjazdy
ashika zdrówka życzę
vanilka jak to co byś zrobiła jakbyś z trzecim wpadła - kochała i cieszyła się. Ja miałam taki plan żeby drugie urodzić tak za 3-4 lata. a;e nwie iwm jak będzie, bo młodsza nie jestem, no zobaczymy, ale drugie chciałabym mieć, jakbym była młodsza to i pewnie o 3 bym pomyślała
ja popatrzylam na ebay'u i ta wydaje sie fajna! caly zestaw za wcale nieduze pieniazki i ma kolka, ktore ja chce miec koniecznie w kolysce!
Baby crib "Moritz" with mattress, canopy... NEW #B59 on eBay (end time 23-Feb-10 20:57:16 GMT)

vanilka wiadomo tez bys kochała jakby było trzecie chociaz ja nigdy sie za taką matke polke nie uwazałam i nadal twierdze ze miec wiecej dzieci bo sie wpadło albo całe zycie siedziec w pieluchach to dla mnie masakra .ja tam do takich spokojnych nie naleze lubiłam wyjśc do znajomych ,wypic piwko albo i cos innego i sie pobawic i potanczyc w dodatku ja własnie z Filipkiem wyszłam z takiego najgorszego okresu typu pieluchy,i miałam w koncu prace własne zycie ,kolezanki jednym słowem miałam z kim o róznych pierdołach pogadac a teraz czuje z jednej strony ze sie cofnełam a z drugiej ze po porodzie odmłodnieje

vanilka wiadomo tez bys kochała jakby było trzecie chociaz ja nigdy sie za taką matke polke nie uwazałam i nadal twierdze ze miec wiecej dzieci bo sie wpadło albo całe zycie siedziec w pieluchach to dla mnie masakra .ja tam do takich spokojnych nie naleze lubiłam wyjśc do znajomych ,wypic piwko albo i cos innego i sie pobawic i potanczyc w dodatku ja własnie z Filipkiem wyszłam z takiego najgorszego okresu typu pieluchy,i miałam w koncu prace własne zycie ,kolezanki jednym słowem miałam z kim o róznych pierdołach pogadac a teraz czuje z jednej strony ze sie cofnełam a z drugiej ze po porodzie odmłodnieje
oj kochana ,jak bym czytala o sobie :sorry:
typowa matka polka to ja nie jestem :no:nie mam tyle cierpliwosci i siedzenie z dziecmi dluzej w domu to nie dla mnie:nerd:
ja potrzebuje wyjsc do ludzi,porozmawiac o czyms innym nie tylko o dzieciach ,zatesknic za domem ,dzieckiem ..
no ale tlumacze sobie ,ze odchowam wroce do pracy,do ludzi ...:happy:

oj kochana ,jak bym czytala o sobie :sorry:
typowa matka polka to ja nie jestem :no:nie mam tyle cierpliwosci i siedzenie z dziecmi dluzej w domu to nie dla mnie:nerd:
ja potrzebuje wyjsc do ludzi,porozmawiac o czyms innym nie tylko o dzieciach ,zatesknic za domem ,dzieckiem ..
no ale tlumacze sobie ,ze odchowam wroce do pracy,do ludzi ...:happy:
no odchowamy bo przeciez innego wyjscia nie mamy nie!!!!!!!!!!! ale za to pózniej to normalnie albo tabletki albo co innego by nie wpasc i sobie odbije.mój wczoraj kupil sobie piwko i nie jak nieraz lecha albo cos w tym rodzaju tylko desperados,wziełam od niego łyka takie zimne z lodówki to pózniej myslałam ze mu to piwo z reki wyrwe tak mi sie go chciało,wiec mu zaznaczyłam ze ide na niezłą dzanpe po porodzie

reklama
Do góry