tiffi1
Fanka BB :)
a możesz pokazać jaka to jest kołyska, którą polecacie???Ja kupuje kolyske poniewaz zajmuje mniej miejsca i wydaje mi sie ,ze bardziej praktycznaMa kolka ktore mozna blokowac i smialo mozna ja przemieszczac po pokoju .Poza tym i tak wiem po pierwszym dziecku ,ze bede musiala bujac wiec wole kolyske
a potem turystyczne z podobnych wzgledow o ktorych pisze mammi
![]()
louise a jakiej firmy te płytki, jaka kolekcja?? ja się zastanawiam nad tubądzin-traveno morgano lub opoczno zebrano lub arte onde, a na dolną łazienkę arte grafitte, polcolorit channel
mammi jesli miał robione badania to wiesz dokładnie co mu jest, no i masz 100% rację co do teściowej, ale czasem teściowe mają w głowie takie zdanie "ja wyleczę go, bo ja wychowałam X dzieci i dałam radę" - nienawidzę takich porad
atabe ja jestem zwolenniczką prysznica, w nowym domu mam wannę pod skosem, dlatego muszę mieć oddzielnie prysznic. Co do łóżka ja wstępnie planowałam normalne takie drewniane + turystyczne na wyjazdy
ashika zdrówka życzę
vanilka jak to co byś zrobiła jakbyś z trzecim wpadła - kochała i cieszyła się. Ja miałam taki plan żeby drugie urodzić tak za 3-4 lata. a;e nwie iwm jak będzie, bo młodsza nie jestem, no zobaczymy, ale drugie chciałabym mieć, jakbym była młodsza to i pewnie o 3 bym pomyślała