reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
louise a kiedy chcecie się starać o drugie bejbi?:-) ja to ciągle się zastanawiam, czy lepiej drugie odrazu, czy tak po 5 latach...

louise jednego jeszcze nie urodzilas ,a juz piszesz o drugim :szok::happy:
Ja jak urodze chyba sie podwiaze :-D
:-D:-D:-Dno taki byl plan zanim zaczelismy proces prokreacji :-D a jak bedzie po urodzeniu pierwszego to sie okaze :-D
nie podwiazuj sie bo jeszcze mozesz zapragnac gromadki ;-) np druzyna pilkarska bylaby nie od rzeczy. juz na dobry poczatek dwojka bedzie :-)

Ja mam dwa, drewniane i turystyczne. Drewniane ma 3 położenia materaca co jest wygodne przy noworodku (ja miałam CC więc ciężko było mi się odchylić z powrotem:cool:) - bo nie trzeba dziecia sięgać gdzieś z połowy czy nie daj boziu z dna. Niestety mój szanowny 4 latek turystyczne łóżeczko składa w 3 sekundy jedną ręką !!! a boki lecą od razu do środka....:szok:

Moja wyobraźnia już skreśliła turystyczne jako łóżeczko domowe, bo już widzę jak mój pierworodny nie wiesza się na nim, ani nie kombinuje :eek: jak je złożyć, albo nie próbuje wyjechać na taras na przykład :confused2: a syna mam pomysłowego :confused2::sorry:

Zostaje więc drewniane , ze względu na ataki starszego no i wydaje mi się, że łatwiej je utrzymać w czystości, przecierasz mokrą szmatką czy odkażaczem o po sprawie. Istotne przy sliniących się "stojaczkach" :-D

louise a kiedy chcecie się starać o drugie bejbi?:-) ja to ciągle się zastanawiam, czy lepiej drugie odrazu, czy tak po 5 latach...
atabe tak myslimy po polroku juz sie zaczac starac :-) wiem ze moze byc ciezko ale moja mama dala rade i miliony innych kobiet tez...wiec ja mam nie dac? ja?! :-D:-D:-D a po drugie widze jakie jest dziecko mojej siostry. jest jedynakiem i nie potrafi naprawde sam sie soba zajac. oni nie maja chwili spokoju o bez przerwy wymaga uwagi. naprawde nie umie sie sam bawic. mysle ze jak jest dwojka to jakos to chyba lepiej jest...bawia sie razem-trzeba tylko miec na nich baczenie. a u mnie dodatkowo wiek dochodzi :zawstydzona/y::-pnie mam za bartdzo czasu zeby dluzej czekac bo latka leca :-):tak: ale Ty mloda jestes wiec jak nie teraz to za jakis czas sie postaracie :tak::-)

reklama
atabe tak myslimy po polroku juz sie zaczac starac :-) wiem ze moze byc ciezko ale moja mama dala rade i miliony innych kobiet tez...wiec ja mam nie dac? ja?! :-D:-D:-D a po drugie widze jakie jest dziecko mojej siostry. jest jedynakiem i nie potrafi naprawde sam sie soba zajac. oni nie maja chwili spokoju o bez przerwy wymaga uwagi. naprawde nie umie sie sam bawic. mysle ze jak jest dwojka to jakos to chyba lepiej jest...bawia sie razem-trzeba tylko miec na nich baczenie. a u mnie dodatkowo wiek dochodzi :zawstydzona/y::-pnie mam za bartdzo czasu zeby dluzej czekac bo latka leca :-):tak: ale Ty mloda jestes wiec jak nie teraz to za jakis czas sie postaracie :tak::-)

no wiekiem się jeszcze nie martwie;-) ale nie wiem czy jak jedno odchowam i wyjde z domu do ludzi to będzie mi się chciało wracać do pieluch:confused2:...zobaczymy, może los sam zadecyduje:-p;-)

Do góry