reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Poczytałam co nie co i chciałam sie jeszcze zdrzemnąć na chwilkę chociaż ale spojrzałam na zegarek i zorientowałam się,że juz nie zdąże bo niedługo trzeba do kościoła wychodzić...eh,spaaaać...:confused2:

Już od jakiegoś czasu mam ochotę na jakiś alkohol i chyba w końcu się wybiorę do sklepu po jakiegos Lecha Free czy cuś.W sumie to nic innego bezalk. nie znam :sorry:

Poczytałam co nie co i chciałam sie jeszcze zdrzemnąć na chwilkę chociaż ale spojrzałam na zegarek i zorientowałam się,że juz nie zdąże bo niedługo trzeba do kościoła wychodzić...eh,spaaaać...:confused2:

Już od jakiegoś czasu mam ochotę na jakiś alkohol i chyba w końcu się wybiorę do sklepu po jakiegos Lecha Free czy cuś.W sumie to nic innego bezalk. nie znam :sorry:
jest jeszcze żywiec niskoalk ale nie wiem ile ma chyba 1,5% wiec tez prawie nic.
oczekiwanie to masz fajnie bo chociaz M cie nie kusi
asienka ty o tej godz do koscioła idziesz?

Ja po wizycie, wszystko ok, lekarz nie miał zastrzeżeń, ale płci się nie dopatrzył, 12/03 idę na połówkowe to się na pewno dowiem.

Louise, ja mam sznaucerka, kocham go (ją) bardzo, ale rzeczywiście szczeka bardzo. My już się przywyczailiśmy, ale początki były ciężkie. u nas Pepe była pierwsza, rok przed Mają ją kupiliśmy. To nasza w zasadzie pierwsza córka:-) Jej zdjęcie w moim profilu.

My na pewno drewniane kupujemy i kokosowy materac.

mammi, moja Majka też astmatyczka, choć na szczęście nie bardzo zaawansowana.

Atabe ja chciałam "dość" szybko drugie i swój plan zaczęłam realizować, ale o ile z Majką szybko zaszłam, o tyle później miałam dwie pozamaciczne i jedną ciążę martwą. po każdym przypadku pół roku przerwy i tak zeszło 5 lat w sumie.

ja jakbym miała 3 nie płakałabym, może nawet kiedyś się postaram, ale troszkę chcę odchować dwójkę i mieć czas dla siebie i męża.
Dzamena - odmłodniejesz na pewno, a na hulanki mamy czas, będziemy dobrze zakonserwowane:-)

Ja po wizycie, wszystko ok, lekarz nie miał zastrzeżeń, ale płci się nie dopatrzył, 12/03 idę na połówkowe to się na pewno dowiem.

Louise, ja mam sznaucerka, kocham go (ją) bardzo, ale rzeczywiście szczeka bardzo. My już się przywyczailiśmy, ale początki były ciężkie. u nas Pepe była pierwsza, rok przed Mają ją kupiliśmy. To nasza w zasadzie pierwsza córka:-) Jej zdjęcie w moim profilu.

My na pewno drewniane kupujemy i kokosowy materac.

mammi, moja Majka też astmatyczka, choć na szczęście nie bardzo zaawansowana.

Atabe ja chciałam "dość" szybko drugie i swój plan zaczęłam realizować, ale o ile z Majką szybko zaszłam, o tyle później miałam dwie pozamaciczne i jedną ciążę martwą. po każdym przypadku pół roku przerwy i tak zeszło 5 lat w sumie.

ja jakbym miała 3 nie płakałabym, może nawet kiedyś się postaram, ale troszkę chcę odchować dwójkę i mieć czas dla siebie i męża.
Dzamena - odmłodniejesz na pewno, a na hulanki mamy czas, będziemy dobrze zakonserwowane:-)
aghata szkoda ze jeszcze nie wiesz kto mieszka w brzuszku,no ale najwazniejsze ze wszystko ok.czy ty sie juz orientowałas gdzie bedziesz rodzic?

Hej dziewczynki! :-)

Ashika zdrówka kochana życzę!!!!

My dziś spędziliśmy miły wieczorek z M z okazji 2,5 roku po weselu hihi, dostałam bukiecik tulipanów i bylismy na kolacyjce:-)

teraz leże najedzona:rofl2: i odpoczywam,jeszcze 2 dni w pracy i urlop!!!!!!!!!!

miłego wieczorku:-)

oj widze ze ja juz tu tylko zostałam niewiem ale ostatnio u nas cos kiepsko idzie to pisanie,pewnie kazda z nas ma mnóstwo swoich spraw na głowie .mam jednak nadzieje ze bedzie lepiej i znów bedzie wesoło wieczorkami tu u nas.

Dla wszystkich złaknionych piwka na poprawę humoru:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VH_2Gm1RF0I&feature=related"]YouTube- 5 najlepszych PiW[/ame]

Kolejna dzidza w zmowie :-D

asienka ty o tej godz do koscioła idziesz?

A no,środa popielcowa jest.Masz na 19 była.

Brrr ale zmarzłam,czapki zapomniałam i uszka mi zamarzły:-(

Hehe dzięki Mruczka :-D:-D Widzę siebie w roli tej laski w drugiej reklamie :-D Z taką ochotą bym się na to piwko rzucila...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!
Fajnie, że jesteście, to już mój zwyczaj, że po pracy muszę przeczytać co tam u Was.
aneta-h - patrzę, że wieczorami też nadrabiasz forumowe zaległości z całego dnia. A długo zamierzasz pracować? Bo mi coraz więcej osób mówi abym odpuściła, ale ja jakoś lubię swoją pracę i do kwietnia chciałabym chyba popracować, jeśli lekarz nie będzie widział przeciwwskazań

jedyneczka
- oj tak w pracy czas szybko leci

Asieńka
- to smutne, że rybka za długo nie pożyła, może ona jakaś chora była? A co za książkę taką interesującą dorwałaś, że pół nocy nie spałaś?

Ashika - trzymaj się dzielnie w tym szpitalu i duuuuuuużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi!!!

Geperty - zdrówka dla Synka!!!

Perla - ja w ciąży mam cały czas ciśnienie 100 na 60, to też nisko, zwłaszcza, że zawsze miałam 120 na 75, ale lekarze mówią, że lepiej w ciąży mieć niskie niż za wysokie, wiec chyba nie musimy się przejmować, gorzej, że Tobie to ciśnienie skacze i raz jest wysokie a raz niskie.

ania_pestka
- a jak zniosłaś to badanie, tzn. wypicie tego cukru.... strasznie było?

olyv - no co za dupek z tego lekarza! A prywatnie chodzisz, czy państwowo?

tiffi - z tą jazdą samochodem to wszystko jest w głowie - Twoja siła woli, jak sobie powiesz, że chcesz i że się nie boisz to dasz radę. Trzymam kciuki (mi się udało, jak już pisałam po 10 latach przerwy)!!!

mammi - no ręce opadają z tą teściową, musisz nad nią popracować, koniecznie. Dużo zdrówka dla synka!

Vanilka, madzik - głowy do góry, dobry humorze powróć!

Mruczka - a jakie łóżeczko i komodę wybrałaś? bo ja właśnie szukam inspiracji :)

louise - wiem, że może to łatwo powiedzieć, ale postaraj się może nie przejmować za bardzo remontem, bo na pewno będzie dobrze, a M wszystkim będzie dzielnie zawiadywać. A już przeszło Ci uczulenie? Więc dobrze, że to nie chlor z basenu jednak.

aisim - a jak w ogóle się czujesz? bóle brzucha przeszły?

Do góry