Cześć Dziewczyny!
Fajnie, że jesteście, to już mój zwyczaj, że po pracy muszę przeczytać co tam u Was.
aneta-h - patrzę, że wieczorami też nadrabiasz forumowe zaległości z całego dnia. A długo zamierzasz pracować? Bo mi coraz więcej osób mówi abym odpuściła, ale ja jakoś lubię swoją pracę i do kwietnia chciałabym chyba popracować, jeśli lekarz nie będzie widział przeciwwskazań
jedyneczka - oj tak w pracy czas szybko leci
Asieńka - to smutne, że rybka za długo nie pożyła, może ona jakaś chora była? A co za książkę taką interesującą dorwałaś, że pół nocy nie spałaś?
Ashika - trzymaj się dzielnie w tym szpitalu i duuuuuuużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi!!!
Geperty - zdrówka dla Synka!!!
Perla - ja w ciąży mam cały czas ciśnienie 100 na 60, to też nisko, zwłaszcza, że zawsze miałam 120 na 75, ale lekarze mówią, że lepiej w ciąży mieć niskie niż za wysokie, wiec chyba nie musimy się przejmować, gorzej, że Tobie to ciśnienie skacze i raz jest wysokie a raz niskie.
ania_pestka - a jak zniosłaś to badanie, tzn. wypicie tego cukru.... strasznie było?
olyv - no co za dupek z tego lekarza! A prywatnie chodzisz, czy państwowo?
tiffi - z tą jazdą samochodem to wszystko jest w głowie - Twoja siła woli, jak sobie powiesz, że chcesz i że się nie boisz to dasz radę. Trzymam kciuki (mi się udało, jak już pisałam po 10 latach przerwy)!!!
mammi - no ręce opadają z tą teściową, musisz nad nią popracować, koniecznie. Dużo zdrówka dla synka!
Vanilka, madzik - głowy do góry, dobry humorze powróć!
Mruczka - a jakie łóżeczko i komodę wybrałaś? bo ja właśnie szukam inspiracji
louise - wiem, że może to łatwo powiedzieć, ale postaraj się może nie przejmować za bardzo remontem, bo na pewno będzie dobrze, a M wszystkim będzie dzielnie zawiadywać. A już przeszło Ci uczulenie? Więc dobrze, że to nie chlor z basenu jednak.
aisim - a jak w ogóle się czujesz? bóle brzucha przeszły?