reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A co do kolejnych dzieci - ja żałuję, że nie zdecydowaliśmy się jakieś 2 lata wcześniej. Początki może trudniejsze ale potem łatwiej i stabilniej i kontakt między nimi lepszy, o swoją pracą można się zająć jak oboje do przedszkola chodzą itd itp. Poza tym trochę mnie przerażają znowu te kolki, pieluchy, "uwiązanie do domu" bo z niemowlęciem pod namiot już nie pojedziesz, musisz mieć pokój z łazienką ani na pokaz jazdy terenowej w wodzi i błocie(jak lubią moje chłopaki), i generalnie żałuję bo z młodym byłam 3 lata w domu a tak za jednym zamachem odchowałabym dwójkę. Teraz już niestety nie wiadomo czy będę mogła tyle czasu drugiemu poświęcić i nie pracować :-(

reklama
witam się środowo!!
Ja oczywiście w pracy jestem, standardowo!
Jutro idę dl lekarza, ale nie mogę sobie na l4 pozwolić bo kolega z działu w którym jesteśmy w dwójkę od poniedziałku jedzie na narty i muszę sama czuwać na posterunku!
Kurcze dziewczyny ja Was podziwiam!! Atabe i louse jeszcze po jednym nie urodziłyśmy a Wy już myślicie o kolejnych bobaskach!! Dobre jesteście!!!
Ja zobacze jak to z jednym będzi ei jak dam rade a potem się pomyśli o kolejnych pociechach!!:-)

no wiekiem się jeszcze nie martwie;-) ale nie wiem czy jak jedno odchowam i wyjde z domu do ludzi to będzie mi się chciało wracać do pieluch:confused2:...zobaczymy, może los sam zadecyduje:-p;-)
dokladnie-niech los sam zadecyduje :-):tak:
ja wlasnie tez tak mysle-odpykac naraz jedno po drugim, a potem tylko juz hodowac ;-):-) znajomi tez mowia ze tak lepiej. dzieci sie dobrze dogaduja i razem bawia (wiem po sobie i mojej siostrze), ciuszki masz na biezaco i wyposazenie i z wprawy sie nie wyszlo...ja to najbardziej o blizniakach marzylam, ale jest jedno. wiec drugie w planach :tak::-) no ale kazdy robi tak jak mu pasuje

mnie by juz M nie namówił na nastepne juz teraz musiałam projekty mieszkania zmieniac zeby kazde miało swój kąt i samotnie ale czwartego pokoju dla dziecka to ja juz nie wcisne.dobra spadam po Filipsa bo juz po trzeciej i teskno mi za nim

ja tez zaraz musze dupsko zwlec i obiad zrobic...mam jakies filety z udzca z kurczaka-zrobie z nich kotlety i -jako ze tu dzialaly wczoraj i przdwczoraj fasolkowe kusicielki- bedzie rowniez fasolka szparagowa (zolta) i albo szpinak albo ogorek+pomidor z kefirkiem

Dziewczyny ja zaluje ,ze nie postaralam sie o nastepne dziecko wczesniej ...miala bym juz to z glowy ...ale po tym wszystkim co przeszlam .. powiedzialam ,ze wiecej dzieci nie chce !!i dopiero jakos tego lata pomyslalam o drugim ...
wiec robcie drugie jak najszybciej jak planujecie dwojke .:happy:

dzamena rety,nie wiem co bym zrobila jak bym jeszcze z 3 wpadla :nerd:

Dziewczyny ja zaluje ,ze nie postaralam sie o nastepne dziecko wczesniej ...miala bym juz to z glowy ...ale po tym wszystkim co przeszlam .. powiedzialam ,ze wiecej dzieci nie chce !!i dopiero jakos tego lata pomyslalam o drugim ...
wiec robcie drugie jak najszybciej jak planujecie dwojke .:happy:

co za rada:-D:-D

atabe no i widzisz-doswiadczone mamusie vailka i olyv radza jednak jedno po drugim dziecko :-):tak: ja tez tak mysle. ale faktycznie-wszystko wyjdzie po porodzie. to ja ide. szybko ugotuje zjem i na baseeeeeeen :-):-):-) hurrrrrrraaaaa!!!! wreszcie sie troche zrelaksuje (jednoczesnie chudnac). smacznych obiadkow wam zycze dziewczyny :tak:

reklama
O czym wy tu piszecie:szok: Ja to juz bym poszla poszalec,a jaka mam chec na snowboardzie pojezdzic, zimnego piwa sie napic, a tak zaraz druga dzidzia i w sumie 3 lata z zycia wyjete:szok::szok: No co wy dziewczyny:-D:-D:-D
Kurde jak moja dzidzia dzisiaj mnie maltretuje, ciagle gdzies sie wypycha:sorry: juz mnie brzuch boli od tego. Mam nadzieje ze moj torbiel nie urosl tak zeby dzidzi bylo ciasno:-:)-( Dobrze ze jeszcze tylko tydzien do wizyty i polowkowego.

Do góry