reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Asieńka -włóż ręke do zimnej wody -powinno pomóc.
Atabe ja też mało rozgarnięta jestem-na zakupach byłam o połowę dłuzej niz zawsze bo tak nad wszystkim muszę teraz pomyśleć :))

reklama
Hej dziewczynki. Powodzenia na wizytach, nie wiem co pisalyscie bo jakos skupic sie na czytaniu nie moge;-) Ja na obiad robilam zapiekanke makaronowa z zoltym serem, pomidorami, pieczarkami, cebula i piersiami kurczaka, a i siostra zrobila brokuly zapiekane w sosie beszamelowym , ja nie toleruje zieleniny wiec nei jadlam:-p

witam dziewczynki...ja nie wiem jak Wy to robicie..ale ja w zyciu nie nadaze za Wami...wczoraj pisalam o 23...a dzis siadam..cofam jedna 3 -5 stron i konca nie widac...nie no nie nadazam za Wami:-D

powodzenia dziewczeta na wizytach(tyle doczytalam:-)

A ja wkurzyłam się prze te ziemniaki i na obiad zamowilam pizze :-)
Objadłam się i potem się położyłam żeby trochę poczytać.Zachciało mi się pić więc zrobiłam sobie herbatkę i popijam właśnie pisząc :-)
Generalnie rzecz biorąc to nuuudyyyyy...:sorry:

Witajcie lipcówki:-)
Ja też ostatnio strasznie śpiąca. nawet w dzień pospałam sobie, co mi się nie zdarzało nigdy do tej pory.no chyba, że chora byłam.

Nie wiem jaka płeć króluje w tym tygodniu, ale mi wczoraj doktor na wizycie powiedział, że na dobre 80 % córa:-)A ja cały czas chłopaka obstawiałam i wszyscy w około. Małżonek bardzo chce córkę, ale oboje jakoś nie dowierzamy i tak myślimy, że na te 20 % to siusiak wyrośnie:-D

reklama
Hej dziewczyny przepraszam za taką obecność w kratkę ale muszę po tygodniu w szpitalu nadrobić materiał na uczelni :-( dziś mnie nie było cały dzień w domu, bo zajęcia do późna, wczoraj tak samo, tak niestety do końca tygodnia

Do góry