reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mammi ja bardzo czesto czuje malego bardzo nisko ...czasem mam wrazenie ze gdzies w lonie moim jest hehehe
myslalam,ze wyzej juz sa dzieci ..
a czasem jak leze na plecach czuje jak kopie w pepek ..juz sama nie wiem jak wysoko te dzieci teraz sa ..?

ja tez teraz kocham wanne (poza ciaza wolalam prysznic ) i juz chce zamieszkac w nowej chacie bo tam wanna jest...oj jak sie wyjeb...na plecy i bede lezec i lezec :)

reklama
Wy sobie robicie smaka na fakieś fasolki itd a ja załapałam smaka na wypasioną kąpiel w wannie:-) Coś czuję,że dziś wieczór sprawię sobie troche przyjemności.O ile nie będę za bardzo zmęczona:tak:

mammi no właśnie u mnie też położna tak nad brodą słuchała tętna, aże się zdziwiłam:eek:

louise a ja kocham wanne a nie mam teraz:-(tak uwielbiałam z książeczką i pychotami się wyłóżyć w pianie albo jakiś olejkach, zwłaszcza zimą:-( więc jak się rozbudujemy w jednej łazience obowiązkowo dla mnie wanna:happy:
jedyneczka zazdroszcze umiejetnosci takiego zrelaksowania sie. mnie od razu roznosi na taka bezczynnosc. jakos takie mam wtedy poczucie ze trace czas a moglabym w tym czasie tyle innych rzeczy robic :-D taka juz moja ruchliwa natura. choc wiem ze to zdrowo i wskazane sie tak czasem zrelaksowac ale naprawde nie umiem. w wannie na dluzej to tylko raz lezalam w zeszle wakacje-jak byly mega upaly to w zimnej wodzie 15 minut przelezalam bo juz mi para uszami wylatywala :-D

ehhhh gdzie ta moja mama....???

louise wiercipięto ty najwyraźniej z tych którzy odpoczywają w ruchu:-)a ja z tych co odpoczywają plackiem:-pmoże mama jakieś pychoty dla Ciebie szykuje;-)

asieńka no niezły "smaczek" he he:laugh2:

Witam :-)
Na basenie było super. Wygrzałam się w dzakuzi i popływałam-zrelaksowana jestem:-)Potem poszłam na zakupy. Zaraz bede musiała się wziaśc na obiad-dzis papryczki faszerowane, ale widze ze na forum króluje fasolka:-), a na 16 do koscioła z dziewczynami lecę-maja zabawe ostatkową.

e tam! tak z boku moze wygladam, ale ogolnie to grubej kosci jestem i miesnie po tatusiu :-D
a ja wlasnie dzis wylicytowalam uzywany fotelik "Graco" z autobaza za UWAGA: jakies 22zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jestem zadowolona :laugh2:

Łał to się nazywa zakup:-)

emih Ty nocny marku:-)Miłego wyjazdu zyczę-wypocznij za wszystkie czasy:-)

Dziewczyny przepraszam, że Was tak zaniedbuję, ale moje dziecko jest chore, dziś w nocy od aż się dusił od kaszlu, a od wczesnego ranka, płacze, że go ucho boli, budzi się co kilka-kilkanaście minut kuląc ramionka z grymasem bólu na twarzy, aż mi się serce kraje, nocka oczywiście totalnie zarwana, oczy mam na zapałkach, brzuch twardy ze zmartwienia. Na 12:15 wizyta u pediatry pewnie zapalenie ucha, ale boję się, że jeszcze coś siedzi na oskrzelach lub płucach, trzymajcie kciuki, po powrocie postaram się skrobnąć jak sytuacja wygląda.

Biedaczek-ból ucha to najgorszy z bóli:-(aby jak najszybciej wyzdrowiał

czesc dziewcznki ,mam nadzieje ze dużo nie pisałyście ale znając WAS!!!!!!!!dopiero dzis moge troche pobyc na bb,bo wekeend zajety zakupami panele płytki karnisze itd czes powoli szykowac nowe mieszkanko bo do lipca juz blisko a przed nami tyle roboty ze mnie to przeraza.Wczoraj tez nie mogłam popisac bo był szeryf czyli moja mama,i brak czasu ,dzis jestem po wizycie u gina od miesiaca przytyłam 1 kg wiec moge sobie teraz troche pozwolic bo za mies wizyta

Cześć kobitki :-) Witam się po 3 dniach nieobecności :-) Byłam wczoraj na wizycie u gina. Dzieciaczek rozwija sie prawidłowo, waży 200g. Niestety płci w dalszym ciągu nie znam :-( Gin powiedział że na nastepnej wizycie dowiem się na pewno i że da mi to na piśmie, bo pomyłki mu się nie zdarzają :-D Ale znów miesiąc oczekiwania.... :-( A na oficjalnym ważeniu 2,5 kg od poczatku ciąży.

reklama
Do góry