reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

patipaula ale masz aktywany dzień, skąd ty czerpiesz siły?:tak:

dzamena to maleńko przytyłaś, zjedz coś sobie dobrego w nagrodę:-)

keejt ale numer, naprawdę zmówiły się te maluchy czy co:-p

reklama
patipaula ale masz aktywany dzień, skąd ty czerpiesz siły?:tak:

dzamena to maleńko przytyłaś, zjedz coś sobie dobrego w nagrodę:-)

keejt ale numer, naprawdę zmówiły się te maluchy czy co:-p
kochana ale ile mnie to nerw kosztowało zeby nie zjesc tego czy tamtego to szok na całe szczescie mam tak ze 1 czy 2 dni i kilo mniej wiec teraz sobie dogodze.
geperty mam nadzieje ze z małym jest lepiej tzn nie ma zapalenia ucha bo to bardzo boli a takiego maluszka to az sie wyc chce tak szkoda.
ashika powodzenia na wizycie i Tobie tez jedyneczka bodzis chyba idziesz prawda? sorki jestem troche skołowana jak pare dni opusciłam to teraz nie wiem co u Was

A ja po Kauflandzie-kupiłam to co miałam, tylko samooplacza brak ale jutro skoczę do Rossmana-Kupilam krem na rozstępy o znośnym dla mnie zapachu.
Dzidzia zaczęła kopać że hoho-jak nic nie było to teraz ze zdwojoną siłą, a już sie mrtwiłam że ruchów brak.A teraz jak przyłoże ręke to czuję te kopniaki :)

Dzidzia zaczęła kopać że hoho-jak nic nie było to teraz ze zdwojoną siłą, a już sie mrtwiłam że ruchów brak.A teraz jak przyłoże ręke to czuję te kopniaki :)
Moje gratulacje! :-) Byle by Cie Maluszek za bardzo nie poturbował :-p
Np moja mama miała plamy wątrobowe bo ja albo któres z mojego rodzeństwa tak ją pokopało po tej biednej wątrobie.Mam nadzieję,że żadna z naszych lipcóweczek nie będzie taka wredna:sorry:

Vanilka,jedyneczka no właśnie.Moja dzidziulka ulokowała się tuż nad łonem:-D a kopniaczki tez czuję już w okolicach pępka, ale chyba nie ma w tym nic dziwnego,bo jak dzidziulek ma już jakieś 15 cm.do pupki,a do tego trzeba doliczyć jeszcze nóżki to pewnie będzie ponad 20 cm:tak:

dzamena no witaj, witaj:happy: JA już myślałam,że się na forumowe koleżnaki obraziłaś i strajkujesz w postowaniu;-)ale widzę ,że powód był konkretny więc masz rozgrzeszenie;-)

Kurka Szymonek znowu ma katar i pokasłuje:baffled: I nawet chyba zaczęłam dochodzić dlaczego tak często choruje.Co go teściowa na spacer weżmie to zaraz chory jest.Dowiedziałam się od sąsiadki,że ona zabiera go do takiego wielkiego ciucholandu-Robana:wściekła/y:Zabroniłam jej już dawno temu, bo tam różnych środków do ciuchów używają,poza tym pełno kurzu i roztoczy w tych szmatkach, z resztą nie wiadomo,czy go tam rozbiera,czy czasem nie wychodzi z nim potem ze sklepu jak jest rozgrzany.Myślicie,że u asmatyka wizyta w takim miejscu może powodować aż taką reakcję?

Ashika i Jedyneczka powodzenia na wizytach!!!!!!!
Louise kupiłam taki sam krem na rozstępy jak Ty masz :)Mam nadzieję,żę się sprawdzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Vanilka,jedyneczka no właśnie.Moja dzidziulka ulokowała się tuż nad łonem:-D a kopniaczki tez czuję już w okolicach pępka, ale chyba nie ma w tym nic dziwnego,bo jak dzidziulek ma już jakieś 15 cm.do pupki,a do tego trzeba doliczyć jeszcze nóżki to pewnie będzie ponad 20 cm:tak:

dzamena no witaj, witaj:happy: JA już myślałam,że się na forumowe koleżnaki obraziłaś i strajkujesz w postowaniu;-)ale widzę ,że powód był konkretny więc masz rozgrzeszenie;-)

Kurka Szymonek znowu ma katar i pokasłuje:baffled: I nawet chyba zaczęłam dochodzić dlaczego tak często choruje.Co go teściowa na spacer weżmie to zaraz chory jest.Dowiedziałam się od sąsiadki,że ona zabiera go do takiego wielkiego ciucholandu-Robana:wściekła/y:Zabroniłam jej już dawno temu, bo tam różnych środków do ciuchów używają,poza tym pełno kurzu i roztoczy w tych szmatkach, z resztą nie wiadomo,czy go tam rozbiera,czy czasem nie wychodzi z nim potem ze sklepu jak jest rozgrzany.Myślicie,że u asmatyka wizyta w takim miejscu może powodować aż taką reakcję?
no cos ty mammi ja obrażona?wiesz juz chyba na tyle tu sie znamy ze jakbym cos do kogos miała to bym juz pewnie swoje złote myśli napisała znając mój ryjek wyszczekany,co do synusia jestemwrecz pewna ze moze miec alergie na ten kurz w lumpeksie, a tesciowa niech sama lata a nie dziecko zabiera w koncu wychodzi z nim na spacer zeby sie dotlenił a nie na wycieczki do sklepu i do takiego kurzu

hej:-)
zakupiłam dzisiaj żółtą mrożoną fasolke:tak: ale póki co zjadłam ogórkową i nie mam na nią miejsca! wiecie co mi to mózg chyba niedługo zniknie tak się obkurczył!!:wściekła/y: stoje przy kasie i pani mi kasuje towar, i są banany- i skasowała, popatrzyła na mnie i mówi-klient źle zważył. Ja taka zdziwiona- o co jej chodzi-a ta baba na cały głos to nie są grejfruty:eek:..i cała kolejka w śmiech, w tym mój M...
ide was poczytać...

reklama
Oj dziewczyny sierota ze mnie...Gotowałam ziemniaki,co chwile sprawdzałam czy są już miekkie ale te cholery cały czas twarde i twarde.Jakis głupi gatunek taki.No i przed chwila ide znow sprawdzic pare minutek po ostatniej wizycie w kuchni przekonana,ze na pewno jeszcze sa twarde.Wchodze,patrze a tu woda wygotowana i ziemniaki spalone:eek: Yyyy...Ja nie wiem o co im chodzi...To jakaś magia jak dla mnie -.-
Dodatkowo poparzyłam się w dłoń i mnie paskudnie piecze.Znalazłam w apteczce jakis stary tormentiol(maść na oparzenia) ale...przeterminowana o 7 lat:szok: Ale kurde z desperacji posmarowałam piekące miejsce odrobią.Myśle,że mi to chyba nie zaszkodzi,najwyżej nie podziała.Chociaż jakby mniej mnie już teraz piecze...
Oj prawdziwa sierota...:sorry:

Do góry